Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

günaydın kızlar irmegan ne yaptı acaba kan verdimi zuzu tatlım bence sen artık bi dr görün canım

Amin canım cemi cümlemize.

Bekleme bekleme test yap,bizi sevindir.

birini yap ozaman kuzum şimdi.

tüzeeemmm sendeki belirtilerin bir çoğu bende vaaarrr ve sabaha karşı rüyamda turşu gördüm 1 tabak ama diyorumki hiçte canım çekmedi ne gösterip duruyosunuz diyorum saat 6 da uyandım o rüyadan sonra uyuyamadım...

günaydın şeker kızlarrr nasılsınız bakayımmmm

günaydın babyyyyy nabersin yavrummm...?

evet kuzum ikilemde kalmak en kötüsü yaaaa hele ben kan testini veripte sonucu aldıktan sonra daha çok ikilemde kaldım.. belirtilerim var 42. gündeyim ve hala gelen giden yok...

günaydın kızlar irmegan ne yaptı acaba kan verdimi zuzu tatlım bence sen artık bi dr görün canım

kuzuuuummm kızma ama ben kan vermedimm... o sağlık ocağı çoook kalabalıktı bende hiiç girmedim içeriye yoksa işe geç kalırdım... ama 2 tane test aldım eczanedeeeennnn

Kızlar beni de ekleyin...daha çoook var ama.. 24 Haziran...benimkisi

merhaba kızlar size bi sorum olacak.. benım birliktelikten sonra sağ kasıkta 1 2 defa sancı gibi ağrı oldu bunun sebebi sizce nedir? psikoljik mi normal bişemi? yoksa yumurtalık dönemindeyım de ondan mı oluyor? ben 4 aylık evliyim bebeişimiz olsun isityoruz..

Yumurtladıgn ıcın sana haber verıyor olabılır üşütmüş olabilirsin ve daha 4 aylık evlısın sen kafayımı yedın canım yaaa hemen kendıne dunyayı dar etme lutfenn bıraz tadını cıkar evlılıgın daha vucutlarınız bırbırını tanımamısken hemen bebek bekleme oluruna bırak psıkolojıye baglarsan daha coook beklersın at kafandan bebek olayını rıca ederım bak burda tecrube konusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…