- Konu Sahibi pembemasal
-
Ayy deme gııı ben dag havasını cok sefiyom yaaasende olmuyacak hayallerle bızı kandırıyon heee piss alçak köfte ben kacar kızlar yuruyuse cıkıyom cok kaynatmayın sonra oku oku bitmiyooo
Yok kıskanmaz bunları geçtik biz ona daha özellerini söylüyom
ya buraya fotografı nasıl yukluyoruzz yasadıgım sehırı gostermek ıstıyorum sızee
beni bilmiyorum canımda sen nerde yaşıyon
aa o kadar yazdım dı mı kendıme daır bıseylerr:)) Kosova nın Prizren Sehrınde
kız unutkanım benn hiç sormaaa
ay canım ben baslıyım su temızlıge 3 saat sonra falan acarım artık:)))) fazla yazmayın he okuması zor oluyoropuldunuz sımdılık
Amin canım cemi cümlemize.TUZEEEEE
Vatana millete topiğe hayırlı ugurlu olsun şanş getirsin rabbim kalp atışlarını duyurmak kucagına almak nasıp etsin ve burdaki bebege aşeren arkadaslara annelik duygusunu tattır YARABBİİİİ
Gunaydin cancanlar... Bugun benim 33.gunum regl oldugumu sandim dun gece ama akintili kandan sonra hiccbisey yok belki dvmi gelir die bekliyorum. Napsam iyicede bunaldim uykularim kaciyoo beklemektense regl olmayi tercih ederim bu ikilem beni cok tedirgin ediyo:-(
tüzeeemmm sendeki belirtilerin bir çoğu bende vaaarrr ve sabaha karşı rüyamda turşu gördüm 1 tabak ama diyorumki hiçte canım çekmedi ne gösterip duruyosunuz diyorumsaat 6 da uyandım o rüyadan sonra uyuyamadım...
günaydın babyyyyy nabersin yavrummm...?
evet kuzum ikilemde kalmak en kötüsü yaaaahele ben kan testini veripte sonucu aldıktan sonra daha çok ikilemde kaldım.. belirtilerim var 42. gündeyim ve hala gelen giden yok...
kuzuuuummm kızma ama ben kan vermedimm... o sağlık ocağı çoook kalabalıktı bende hiiç girmedim içeriye yoksa işe geç kalırdım... ama 2 tane test aldım eczanedeeeennnn
Kızlar ne zamandır bu forumdayım,gebelik belirtileri gerçekten insandan insana çok değişiyor.Ben kendiminkileri yazayım bakarsın bilmeyen arkadaşlarıma umut olur.
*Şimdi düşünüyorumda bebek oluştuğu andan itibaren ben de bir sessizlik başladı.İş yerinde bile hayırdır sen çok durgunlaştın gibi kelimeler duymaya başladım,tuhaf bir dinginlik yani.
*İştah artışı oldu ama her zaman değil ara ara.Geçen cumartesi kısır ve turşu görmüştüm rüyamda.
*Çok kabuslar görmeye başlamıştım,değişen hormon düzeylerinden oluyormuş.Saçma sapan rüyalar,aşık oluyordum,kaçırılıyordum,birileri yanıma uzanıyordu,hatırlamak bile istemediğim kabuslar,en çokta oda havasız kalmışsa görüyordum.Kalk anne içerde oksijen kalmadı diyordu herhalde
*Geçen hafta sürekli wc deydim,sanki sürekli su içmişim gibi
*Bir de oğluma doğum yaptığımda memişler süt kokmuştu,süt kokusu yıllar sonra gitmişti,o kokuyu giyinirken tekrar duydum,kokuda artış olmuş.
*Meme uçlarımda pütürtüler arttı,aerola denilen kahverengi kısım hemen büyümeye başladı.
*İçimde sürekli bir kıpırtı hali vardı,sanki kistlerim eriyor, pıt pıt der gibi.Sanırsam rahim yerleşmek için etrafı topluyor :)
*pko dan kaynaklı kasık ağrılarım olmadı.
*Ara ara hafif baş dönmelerim oldu.
*Kipriklerim zaten karışık olduğundan onları anlayamadım yalnız burun bariz belli ediyor kendini.
*Yine geçen hafta kulak çınlamalarım oldu.
*Birazda uyku hali oldu.Hatırladıklarım bunlar canlarım.Bu kadar belirtiye rağmen insan illa çift çizgiyi bekliyor işte.
günaydın şeker kızlarrr nasılsınız bakayımmmm
Gunaydin cancanlar... Bugun benim 33.gunum regl oldugumu sandim dun gece ama akintili kandan sonra hiccbisey yok belki dvmi gelir die bekliyorum. Napsam iyicede bunaldim uykularim kaciyoo beklemektense regl olmayi tercih ederim bu ikilem beni cok tedirgin ediyo:-(
günaydın kızlar irmegan ne yaptı acaba kan verdimi zuzu tatlım bence sen artık bi dr görün canım
şimdi çıkarmı dersin..??
birini yap ozaman kuzum şimdi.
valla bilmiyorum ki kuzum . yada ben sana bırakıyorum ne zaman yapmak istersen öyle yap
ayyy dur yapayım bari bitanesini yine tek çizgi görücem ama dimi..
inş çok silikte olsa çıkar kuzum. çıkmazsada daha erken zaten
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 – 30 haziran
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
38OZLEM38 - 6 haziran
54julye - 31 haziran
Acemiperi -27 haziran
deryaf -26 haziran
oskee - 30 haziran
Juliaa - 23 haziran
senayyilmaz -Beklemede
ebru_1907 - 30 haziran
dfa_17 - 17 haziran
mulbery - 16 haziran
9ay - 16 haziran
reyyan87 - 15 haziran
scarlet82 - 17 haziran
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
merhaba kızlar size bi sorum olacak.. benım birliktelikten sonra sağ kasıkta 1 2 defa sancı gibi ağrı oldu bunun sebebi sizce nedir? psikoljik mi normal bişemi? yoksa yumurtalık dönemindeyım de ondan mı oluyor? ben 4 aylık evliyim bebeişimiz olsun isityoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?