- Konu Sahibi pembemasal
-
Dün tv de izledim 5 ayda 36 kilo zayıflatan çay..
MATE ÇAYI
ÇOBAN ÇÖKERTEN
BARUT AĞACI KABUGU
YEŞİL ÇAY
SİNİRLİ OT
BİBERİYE
FUNDA YAPRAGI
CİNNEMA
KEKİK(ama beyaz bilye gibi olandan)
HAZIRLANIŞI
kaynamış suya her birinden bır tutam atıp demlenecek ac karnına sabah aksam ıcılecek
sonra tonca kilolar ATTAAAA gidecek mişşşşşşşşşşşş
günaydın şeker kızlarrr nasılsınız bakayımmmm
Pemmbiiiiiiiiiiiiiiişşşş naber şekerlik bende geçmişi şöyle bir okim dedim sevindirik haberler aldım hmmm ne güzel bir duygu allah sanada yaşatsın ben bir kere yaşadım ikinciye hayır demem amaform çay içiyorum birazdan yuruyuse cıkacam gelince kızlarda toplasır mis gibin bir kahvaltı yaparız dime gııııııııııııı
Günaydın gözümün ışığı gunaydın ruhumun ilacı gunaydın yaşama sebebim gunyadın hayat suyum gunaydın gözümün üstündeki KAŞ'IM
hahahah beni 36 kilo verssem keriye 26 kilo kalıyorrrr.ondan sonra gömsünler beni daha iyi
Gunaydın canım benım Amin cumlemıze yasatsın ınsAllah ben de uayndım kız dun gece cok sıcaktı bu gun uyandım yagmur tam temızlık gunu yarım snken gıaate baslıyıcam temızlıge :)) from cayyyy hadı bakalım canım kıloları verelım manken gıbı olalım sonra yıne gobıslerı sısırelımInsAllah
Dün tv de izledim 5 ayda 36 kilo zayıflatan çay..
MATE ÇAYI
ÇOBAN ÇÖKERTEN
BARUT AĞACI KABUGU
YEŞİL ÇAY
SİNİRLİ OT
BİBERİYE
FUNDA YAPRAGI
CİNNEMA
KEKİK(ama beyaz bilye gibi olandan)
HAZIRLANIŞI
kaynamış suya her birinden bır tutam atıp demlenecek ac karnına sabah aksam ıcılecek
sonra tonca kilolar ATTAAAA gidecek mişşşşşşşşşşşş
kocan duysa kıskanıcak:))))))
Sen nece gonuşuyon gıııııı anlamadım ahahahahahahh(snken gıaate) bu neceki?
Yok kıskanmaz bunları geçtik biz ona daha özellerini söylüyom
kızım mate kate cayı karıstırma dogal olsa da etkılerı cok sen tatlıyı kes cayda kahvede kullanma hamurlu yeme pılav yeme yerıne bulgur ye bol ayran ve su ıc
meyva suyu ıcme ancak eksı gazlı sekersız seyler ıc harekete ol bunlar yeterlı yoksa bebek ıcın burda savasıyoz o cayların neye kotu geldıgını bılemeyızz
:44:Anammm ne diyon gııııı bak kafam karıştı heeeeeeeeeeee
Günaydın gözümün ışığı gunaydın ruhumun ilacı gunaydın yaşama sebebim gunyadın hayat suyum gunaydın gözümün üstündeki KAŞ'IM
Gunaydin cancanlar... Bugun benim 33.gunum regl oldugumu sandim dun gece ama akintili kandan sonra hiccbisey yok belki dvmi gelir die bekliyorum. Napsam iyicede bunaldim uykularim kaciyoo beklemektense regl olmayi tercih ederim bu ikilem beni cok tedirgin ediyo:-(
Gunaydin cancanlar... Bugun benim 33.gunum regl oldugumu sandim dun gece ama akintili kandan sonra hiccbisey yok belki dvmi gelir die bekliyorum. Napsam iyicede bunaldim uykularim kaciyoo beklemektense regl olmayi tercih ederim bu ikilem beni cok tedirgin ediyo:-(
Kıııızz sen vermezsın zaten bu cimrilikle
kız ıcme onları form cay yesıl cay ıc yeterlı bı de sekersız tabı ay keske burda olsanız ya daglarla cevrılı bır sehır beraber daga cıkardık sonra son hızla kosssssssssssssss ayakların kendı gıdıyo bayılıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?