Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

yumurta tembelliği dedi hepsi ayrı bişey söylüyo yumurta rezervelerim azalıyormuş falan filan dışarı çıkınca bugün alıcam test artık evin yanındakinden almaya utanıyorum
Senı anlıyorum canım aynı sorun bende de var pco kılon varsa once onlardan kurtulmalısın sakın olalım olucak olcuak ıns

cevap versene arkadaşım yoksa yumruk çokmu sert oldu ondan mı cvp yazmıyorsun.kusura bakma arkadaşım birdaha vurmam. özel birşey yaptınmı hamile kalabilmek için belirtilerin varmıydı

canım hamile kalmak için özel birşey yaptınmı ne yaptın herşeyi anlatttt
Hamile kalmak için bu sitenin takvimini kullandım.Adet araları hep 30 gün.13-15-17 .günlerde ilişki oldu.3 ay öncesinden folik asit başlamıştım,glukofajımı kullanıyordum.Ayrıdan ben ve eşime herhangi bir kür uygulamadık,kürlerin dozunu ayarlamak gerek o yüzden çekindim açıkçası.

tatlım gözü aydın ayırlısı olsun darısı başımıza bişey sorucam adet belirtisi yaşadınmı sivilce falan oldumu sende

canım benim ergenliğimde de sivilcem olmadı.Adet belirtilerim kasıklarımda ağrı ve aşırı sinirlilik olurdu,onlar bu ay yok denecek kadar az oldu.Geçen hafta rüyamda kısır ve turşu görmüştüm,delirmiştim adeta,ama ben hamiş olmadanda böyle bişiler canım çeker diye yormadım hiç,bugünlerde de balık kokuyor burnuma.Dün hastanede deli gibi acıktım,baya bi yemek yedim.İştahım arttı.göğüslerimde özellikle sol göğsümde inceden sızlamalar vardı,benim ikinci hamileleğim olacak inşallah,ilkini emzirirkende bu sızlamalar olmuştu.dün adet olma günümdü,özellikle sol yumurtalığımda baskı hissi var.Adet olma saatim 16:30 dur.Geçen gün tam bu saatte rahimde sızlamalar,ağrılar oldu ama gelmedi,işte ben o zaman daha çok şüphelendim ama geçen ayda hüsrana uğradığımdan açıkçası çokta ümitlenmedim.Bu siteden kızlar adetten 4-6 gün önce öğreniyorlardı bakıyordum hep negatif, o yüzdende umutsuzdum.Meğerse yerleşmek için yer aramış benim minik hücrem Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah,burdan benim gibi paylaşmazsanız valla kızarım.Egzantirikressamım bana benden çok inanmıştı,bugün daha gelmedi,çok öpüyorum onu da.

yyok canım yapmadım can atıyorum yapmaya ama moralim yine bozulacak emin olmadan yapmak istemiyorum en son öyle karar almıştım kendimce başımda acayip ağrıyor

bencede yap test sonuçta 58 gün olmuş az değill... en azından ne olduğunu bilirsin.. kendini var diye umutlandırma yok olduğunu bile bile yapıyorum diyerek yap... hadi hayırlısı sonucuda bizimle paylaş ama...

cevap versene arkadaşım yoksa yumruk çokmu sert oldu ondan mı cvp yazmıyorsun.kusura bakma arkadaşım birdaha vurmam. özel birşey yaptınmı hamile kalabilmek için belirtilerin varmıydı

Yok canım benim,kafam allak bullak,annemleri bilem aramadım daha.Kan testide yaptırayımda ondan sonra inşallah.Aklıma gelenleri yazarım hep.

Tuzem tebrik ederim net cizgiler kese kalp atiminida gor sonrada kucagina al kokla bi gusell... Cok sevindim limonata etkisi yapti bu sicaktaa.. Annem izindeyim bende yarini bekliyorum test yaptim hayalet biseyler cikmisti dedim yokk ya benimm gecmeden bikac gun hayatta cikmaz keske bende atsaydim valla... Neyse atarim yapip insalla. Qallah banada nasip etsin iyice gaza geldim ama meccezir yasamiyo degilimm...

maşallah yaaa ne güzel en azından gününü hatta saatini bilebiliyosun... belirtilerinde varmış ama insan kendini kandırıyo bazende çok yaşadığım için biliyorum hadi gözünaydınn şimdi sıra kocişine söylemekte nasıl söyliceksin varmı aklında herhangi bişey..?

İnşallah zuzum ya,çok teşekkür ederim,limonata çekti canım

canımm bi daha test yapsan yaa hafifte olsa bi çizgi görmüşsün belki dahada netleşir bugün.. hadi ikinci güzel haberide senden alalım bugün coşsun topiğimizz

Yok bitanem ,oda işkillendi mi ne sık sık arıyor,karar veremedim bi türlü

canım benim hayalet gibide olsa sendede var o zaman bir daha test yapsana canım benim

kızlar bana biraz iş çıktıııı işlerimi halledip gelirim yine.. öpüyorum hepinizii... zuzu döndüğümde müjdeyi görmeyi istiyorumm test yapta bizi bide sen sevindir olmazmıı..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…