- Konu Sahibi pembemasal
-
Kzlar nasiliz nasi gecti h.sonu? Benim lekelenmem durdu ya regle hazirlik,ya kist,ya hamislikkyarin goruces belki yarindan da yakin;-)
Kzlar nasiliz nasi gecti h.sonu? Benim lekelenmem durdu ya regle hazirlik,ya kist,ya hamislikkyarin goruces belki yarindan da yakin;-)
kanal d doktorumu ızlıyorum kılo vermek ısteelenr ekran basına
kanal d doktorumu ızlıyorum kılo vermek ısteelenr ekran basına
yokyaaa ben diyete girmek istemiyorummm ama girsem iyi olucak ühühüh
pco mun gıtmesı ıcın mecburum canım ay lısede kılo alamıyordumsımdı verıyorummm kılolarıı
valla ben kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım zayıfım ama böyle ince bacaklı basensiz hiç olmadım göbek yok ama kalçalarım biraz geniş eşim çok beğeniyor ama
canım ben cok zayıf oldum hem de fazlasıyla lısede unv de basenler oldu hafıf kalcalar bell cok zayıf ama sımdı bunlardan da kurtulmama gerek canım ya yoksa kılo mılo umurumda degıl bebıs olsun da
sen o zaman shakira kalmaya devam et canım esın sevıyorsa
ama shakiranın selülitleri yoktur ama benim var malesef
Kızlar dayanamadım testimi yaptım,elim ayağım titriyor şuan,silik bir ikinci çizgi geldi,Allah ım doğru olabilir miki?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilesinnnnnnn kesin sonuç ikinci silik çizgiiiii resmini koysanaaaaa
Kızlar dayanamadım testimi yaptım,elim ayağım titriyor şuan,silik bir ikinci çizgi geldi,Allah ım doğru olabilir miki?
Resim mi,elim ayağım titriyor nasıl koycam onu,kablo filan bakmam gerek,Allahım eşime nasıl haber versemki
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canıııııııııımm çooook heyecanlandım vallaa.... hadi hayırlı olsunnn yeni bir hamiş daha geldi... bu ayki topiğimizin ilk hamişiiiiiiiiiiiiiiiii..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?