Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Kzlar nasiliz nasi gecti h.sonu? Benim lekelenmem durdu ya regle hazirlik,ya kist,ya hamislikk yarin goruces belki yarindan da yakin;-)

Ben 2 haziran gelse diye bekliyordum hatta zaman nasıl geçecek diyordum ama dememek gerekmiş,kayınvalidem rahatsızandı günler nasıl geçti anlayamadım bile,günüm gelsin diye sayarken geldi geçti bile.

valla ben kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım zayıfım ama böyle ince bacaklı basensiz hiç olmadım göbek yok ama kalçalarım biraz geniş eşim çok beğeniyor ama

canım ben cok zayıf oldum hem de fazlasıyla lısede unv de basenler oldu hafıf kalcalar bell cok zayıf ama sımdı bunlardan da kurtulmama gerek canım ya yoksa kılo mılo umurumda degıl bebıs olsun da
sen o zaman shakira kalmaya devam et canım esın sevıyorsa

ama shakiranın selülitleri yoktur ama benim var malesef

Kızlar dayanamadım testimi yaptım,elim ayağım titriyor şuan,silik bir ikinci çizgi geldi,Allah ım doğru olabilir miki?

canlarııımmmm nasılsınııızzzz...????

ben çok feciyim yaaaaa cumartesi öğlen işten izin aldım sonra gittim kan verdimm ordanda yeni evimizi temizlemeye gittik eşim ben kayınvalidem ve kayınbabam... çok yorulduk saat 9 da çıktık evden sonra sonucumu aldım ve negatifti.. sonuç 2.7 çıktıııı ama o gün hafif kahvemsi 2 damla akıntım gelmiş... neyse pazar günüde fulll temzilikle geçirdik akşam 8'e kadarr ama heryerim hamlamışşş ölüyorum şuanda resmen.. ama evimiz çooooook güzell biran evvel taşınmak istiyorum çoook sabırsızım vallaaa :) ankaraya gelince banada gelirsiniz kızlarr... Ankara ayaklarınızın altında....

bu sabah göğüslerimin ağrısıyla uyandım resmen kocaman olmuşlaaarrr eşim nolmuş bunlara böyle dedi sanki patlayacaklarmış gibi hissediyorumm... kırmızılardan hala haber yok... ne olacak benim bu durumum bilemiyorum....!!!

Kızlar dayanamadım testimi yaptım,elim ayağım titriyor şuan,silik bir ikinci çizgi geldi,Allah ım doğru olabilir miki?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canıııııııııımm çooook heyecanlandım vallaa.... hadi hayırlı olsunnn yeni bir hamiş daha geldi... bu ayki topiğimizin ilk hamişiiiiiiiiiiiiiiiii..........

Resim mi,elim ayağım titriyor nasıl koycam onu,kablo filan bakmam gerek,Allahım eşime nasıl haber versemki

dur eşine haber vermeeee önce dr gitme olasılığın varmı kan verebiliceği özel hastane.eğer varsa bi tahlil ver kesin netleşsi.sonra eczaneden veye butikten bebk emzik vaya kıyafet al kocana hediye et akşama

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canıııııııııımm çooook heyecanlandım vallaa.... hadi hayırlı olsunnn yeni bir hamiş daha geldi... bu ayki topiğimizin ilk hamişiiiiiiiiiiiiiiiii..........

Çok sağol canımya,acaba bi test daha yapsam mkıi,geçende böyle silik milik bişiler çıktı,bi daha yapmıştım hiçbişi çıkmamıştı,gerçek miki bu,biriniz beni tokatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…