Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

irmeganım fıstığım hamilelikte uyku hali çok oluyo bende erkenden yatıyorum eşim yuh artık diyo yani o derece. sende zuzuda kan testi yaptırın kızlar bence

tatlım bi koşu kan testi ol yaa ÇOK meraklardayıız

tatlım bi koşu kan testi ol yaa ÇOK meraklardayıız

cnm cumartesi bugün yaaa bide özelde çok pahalı geldi bana 45 tl dediler.. ve sonucu yarın verirler kesin iş yerine yakın hastane yarında tatil pztye kalacak sonuç eninde sonunda ay ne bilimm işte dur ben bikaç hastaneye daha sorayım olmazsa akşam vereyim.. ama bugünde hasta olacak gibiyim sankim..!!

Merhaba Arkadaşlar,
KK sürekli takip ediyorum. bende pko luyum. ümidim hazirana kaldı. doktorum pazartesi kontrole çağırdı tedaviye başlayacağız dedi.

inş olmazsın bebiş gelir tatlım yaaa

inş olmazsın bebiş gelir tatlım yaaa

kuzum arada kendimi hayallere kapılmış bi şekilde buluyorum sonra bi kızıyorum kendime boş yere ümitlere kapılıyosun diye... inşallah hamileyişmdirr inan o kadar çok istiyorumki bunu anlatamam sanaa..... kendiliğinden olsun tedaviyle olmasın istiyorum... rabbim büyük dualarımızı duyarda bize bebişlerimizi gönderir inşallah sağlıklı bir şekilde..

gece acile git başım ağrıyor de ama gebelik şüphem var de. ilaç vermeden yada iğne yapmadan bhcg ye bakarlar 1 saatttede sonucu verirler.

biliyorum o durumları canım bende öyle hayaller kurdum ama Allahıma şükürler olsun rabbim beni çok bekletmedi hemen geldi bebeğim . bende hasta olsaydım tedaviye başlicaktım ama Rabbimin hediyesi hamile kaldım inş sende tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın canım

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 6 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -bat beklemede

irmegan - bat beklemede

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

merhaba canım hoşgeldin aramıza bende pkoluyum.. sen ne kadardır bebiş istiyosun..??

Saol cnm. 1 yıldır korunmuyorum. mart ayında tahlillerim yapıldı. fsh yüksek çıktı ve çocuğun çok zor olur dedi doktor tüm moralimi alt üst etti. başka bir doktora gitmeye başladım. o pko lu olduğumu söyledi. bakalım hayırlısıyla en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize:)

gece acile git başım ağrıyor de ama gebelik şüphem var de. ilaç vermeden yada iğne yapmadan bhcg ye bakarlar 1 saatttede sonucu verirler.

ayyyy essiraaa gülmekten bi hal oldum allah seniii.. ne uyanıksın ayoll :) ama mantıklı geldi bana.. pztye kadar olmazsam doktora gidicem zaten kesin.. o zaman bakar artık..

maşallah cnmm rabbim seni ve bebeğini nazarlardan korusun.. inşallah banada seninki gibi olur hep aklıma sen geliyosun zaten seastiremde hasta oldum olucam olamadım derken hamile kaldığını öğrenmişti diyorum umutlarım yeşeriyo

pembeeemmmmm teşekkür ederim bebeğiiiimmmmmm kocaman öpüyoruuuuuummmmmmmmmmmm

anladım cnmm bende doktora gittim bana klomen+duphaston verdi ilaç olarak yumurta takibi yapacaktı ama ben henüz erken diye tedaviye başlamadım 6. ayda gitmiştim... bende beklemedeyim işte pko olduğu için adetlerim hep düzensiz bugünde 39. günüm halen regl olmadım beklemedeyim testte yaptım negatif çıktı bakalım hayırlısı artık hakkımızda...

amin canım saol. Canım inş pazartesi günü güzel haberlerle dönersin bize canım . Size birşey söylim canım eğer bulma imkanın varsa bul deve dili yiyenin 3 ay içinde bebeği oluyo kızlar denenmiştir . Benim kayınvalidemde vardı eğer ben hamile kalamasaydım son çare olarak onu yicektim

canım sen bi kan testi verseydin dicem seninde izin sıkıntın vardı dimi benim gibi... nolacak bizim bu halimiiizzz....

Yok karistirdin ben zaten hastanede calisiyorum. P.tesiye kdr olmassa, kanvericem negatifse bile dr gidicem korkuyorum.. Benim idrarda cikmiyo findiklarr 3 hafta gecmeden ikinci cizgiyi gormedim dusuk yaptigimda dr bunun icin bqana kan tahlili yaptir sen bhcg degrin dusuk seyreder bazilarinin dedi bende onlardanim gari.

hmmm ilk defa duydumm artık bu ayda olmazsa onu deneyim bakalımm da deve dili sakatat türü bişeymiymiş..?? oyyy öyleyse yiyemem işteeeeee

karıştırdım heralde canımm doğru sen hastanede çalışıyodun....

kızlar ben izin aldım saat 1 buçukta çıkıcam evimizin yanında tıp merkezi var orayla konuştum 25 tlye yapıyolarmış uygun geldi baya sonucunuda akşama vereceklermiş... bugün kan testi yaptırıyorumm bana dua edin kızlar inşallahh bebişim vardırrrr.... umudum yok ama gerçekten çok istiyorum olmasınııııı.........

evet canım sakatatmış . Hem senin hemde eşinin yemesi gerekiyo canım öyle büyük bişey değil kız kuş başı et kesiyolarya ondan bile daha küçük yesen yeter. Bide deve etini duydum ama onu tam bilmiyorum tatlım

ayyy ben onu yiyemem işte yafff neyse bugün sonucum pozitif çıkarda gerek kalmaz inşallah.. kendimi çok kaptırmakta istemiyorumm ama elimde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…