Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Bayanseyma paylastigin icin tesekkurler canim...
Nasilsin bu arada??..Sik goremiyorum seni buralarda...kaydirigubbakcemile2

rica ederim canım ... evet bu aralar biraz misafirlerimiz ve düğünler vardı il dışına çıktık eşimle bikaç gün o nedenle nete fırsat bulamadım :1rolleyes:canım iyiyim çok şükür bebek beklemeye devam:) sen nasılsın canım sanırım hala adet olamamışsın kafam karıştı yani ama strest ve heyecandan olmamış olabilirsin ... hakkında hayırlısı canım benim :1hug:

Amin canim hepimiz icin..
Rabbim kolaylik versin sana canim..
Yogunlukta guzel birsey,bos durmaktan cok cok iyidir...
Ben kac gundur kapandm eve,acayip bunaldim...:1no2:
Benim esimin gelmesine bir hafta var,acayip sitres yaptim,belki oda etkendir...
Ayrilik yordu beni birazda...mafoldumben

Senin dedigin gibi heyecan sitres ne varsa bana bu ay baya etki ett istei....
Hayr olsun...

evet cnm hayr olsun napalım bunada şükür sıkma canını fazla az kalmış eşinin gelmesine

bir gun bile sikiyor insani ayri kalinca,bir hafta sanki aylar gibi geliyor...
Neyse atlatirim insallah bunuda...
Birde bebis haberleri alirsak morallerimiz duzelicek insallahopuyorumnanaktan

-----haklısın çok zor ama varlığını biliyosunya beklemekte bi yerde güzel geleceğini bilmek ona hasret özlem duymak oda güzel tabi çok uzun süre olsaa çok zor da yinede zor olduğunu düşünüyorum ben bile 2 gün ayrı kalsam özlüyorum eşimii ............ inşallahhh alırız gü<zel haberleri biz ve herkesten ......kaydirigubbakcemile5

amin canim..
Haklisin oyle evet,ama 1 senelik evli bile degilim 4 kez ayri dustukbilmiyorumkismile
Onun icin yoruldum ayriliktan.. Insallah bu son olur,oyle umut ediyoruz ikimizde...
Bir bebisimiz gelse bu huzunleri uzerimizden atariz insallah:Saruboceq:
Beklemeye devam..
Rabbim kimseyi esiyle ayri dusurmesin,ve evlat hasreti tattirmadin... :Saruboceq:

selam millet ...dünki test te silik çizgi idi ama daha belirgindi...dünki pembe akıntı o an oldu geçti bir daha akıntı olmadı ...nette araştırdım da yerleşme kanamasını şöyle birşey yazıyor

implantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.

-------canım hoşgeldin aramıza boşver genç anne olursun sende takma kafana umarım hamilesindir ama bazen bu belirtiler psikolojikte olabiliyor :1hug:

hoşbulduk opuyorumnanaktan banada sanki psikolojik gibi geliyor varsa sürpriz olacak ayın 11-12 sini bekliyorum bakalım Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş.

hoşgeldin aramıza,a.s.
umarım küçük süpriz seninle olur,hayatta herşey planladığımız gibi olmuyor iştee..
bazen davetsiz tatlı misafirler gelebilir...ayrıca korunma yöntemi de bu misafirlere kapıyı çok güzel açıyor zaten...kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk green opuyorumnanaktan .. zaten bu korunma yöntemi tam bi dert 20 aylık evliyim hapı hiç tercih etmedim prezervatif kullandık 2 ay öncesine kadar fark ettim ki sürekli tekrar eden sistiti tetikliyor onuda elemek zorunda kaldım senağlama

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım,yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsun sanırım,
umarım öyledir,inşallaah bebeğin seninledir
ama hamilelik durumunda yumurtlama devam eder mi,
testler nasıl pozitif çıkıyor ozaman :uhm:

test TAM pozitif değil silik çizgi ....bilmiyorum ben de yerleşme kanması demiyorum illaki de bu yazı dikkatimi çekti sadece ...
valla bilmiyorum ne olduğunu ..hayırlısı...bekleyip görelim bakalım ..dün akşam çalışma yapamadık çok yorgunduk sızmışız:sinifsinif: başak burcuyumya illa mükemmel olacak herşey günaşırı ise günaşırı bir kere bile atlamak yok ..kafama koydumya illa olması lazım akşam olmadı bugün üzgünüm o yüzden senağlama

aminnnnn canım benim aminnn

hay Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
olur canım böyle şeyler üzülmee,madem gece sızdınız sabahı niye kaçırdınız...
hem sabahları aslında daha iyi sperm kalitesi açısından..neyse ama üzülme
kafana da takma,görev gibi düşünürsen zevk alamazsın,tadını çıkar,sadece biraz
dikkatle keyfine baakzemuszemus

kaydirigubbakcemile3 sabah uyanamadıkki ..bu ara ikimizde de bir sızma durumu var havalardan sanırım ...sabah servise 10 dak.kala kalktım ..apar topar çıktım evden kaydirigubbakcemile3

ilk defa duydum,prezervatifin sistiti tetiklediğini...
biz yıllardık sadece onla korunduk ama ilk defa duydum,ilginçCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…