MİLLET AZ önce benden pembe beyaz karışık bir lekelenme geldi ...ama içinde çok küçük bir de kan pıhtısı gibi birşey geldi ..ne olabilir acaba ..
cnm hastamı oluyosun yoksa nedir bu ne zaman adet oluodun sen :bbo:
MİLLET AZ önce benden pembe beyaz karışık bir lekelenme geldi ...ama içinde çok küçük bir de kan pıhtısı gibi birşey geldi ..ne olabilir acaba ..
kızlar ben aranızda yeniyim ... benimde adetim temmuz 11-12 gibi olması lazım adetime 3-4 gün önceden göğüslerim hassaslaşırdı .. 1 haftadır göğüslerim çok acıyor ve 2-3 gündür deli gibi akıntım var.. gebelik ihtimal mi ? bu arada ekim ayına kadar gebelik düşünmüyordum ama eşim sağolsun beni kandırıyorklava: ben hemen kalkıp idrarımı yapıp güzelce yıkasamda (kızlar çok açık yazamıyorum ama siz anlarsınız:kedi: ) yinede şüphedeyim
canim banada yerlesme kanamasi gibi geldi,aslinda bende yasadim boyle birsey bu aybilmiyorumkismile
Burdada paylasmistim,benimde korunmyi biraktiktan bir mi iki mi ne hafta sonra gelmisti boyle...bilmiyorumkismile Insallah yerlesme kanamasidir canim...
ben bekarken 20 günde bir adet olurdum ...ramazan orucumu bile yarım tutardım ..çünkü başında ve sonunda iki kere denk gelirdi adetim ..ne sıkıntılar çekerdim ..çok sık olmak bu açıdan çok sıkıntılı ..sürekli kanamalı vaka gibi oluyor insan:kedi: çok doktora gitmiştim ozamanlar ..stresten dediler gayet sağlıklısın dediler..evlendikten sonra doğum kontrol hapı adet siklusumu uzattı ve düzene soktu ..bir iki aydır sapıyor ama ondan önce 7-8 ay hep düzenli adet gördüm ve sık adet görmedim ..ama ne zaman stresli olsam adetim öne kayar benim de ..erken adet olurum ...28 yıldır ilk defa geçen ay işte adetim 8 gün gecikmişti ...şoka uğramıştım nasıl olur diye...adet görmemk daha kötü evet daha çok stres oluyor insanda ama erken görmek de bir o kadar sıkıntılı ..
aman yaaa kadın olmak zaten sıkıntılı bir iş altı üstü farketmiyor mafoldumben
evet gezgincim,bir bakıma haklısın,ama çok kısa aralıklarda olunca insanın siniri bozuluyor,
bir de ben çok sancılı geçiriyorum ilk 1-2 günü onunda etkisi var tabii..
ben de hala regl olmadım, 4 gün geçti ama senin gibi bende kesinlikle yoktur diyorum,
ama niye olmuyorum diye düşündüğümden gecikiyor sanırım :uhm:
YOK HASTA olamam daha adetimin 16.günü bugün :) yerleşme kanaması olabilirmi acaba diye düşünüyorum da
canım hamile olabilirsin.Hazneyi yıkamak gebeliğe engel değil. Hazneyi yıkamak bazı kişiler tarafından korunma yöntemi olarak kullanlılyor fakat çoğu gebelikle sonuçlanıyor. Sonuçta spermleri çine gitmiş oluyor boşalma anında. Hayırlısı olsun
peki ne kanaması idi seninki yerleşme değilmiydi ...hemen hemen 10 gün oluyor adetim biteli ...adet biter bitmez gün aşırı çalışma yaptık ama umutlanmak da istemiyorum hayal kırıklığı olur diye
haklısın hayırlısı olsun, ertelemem de ki tek sebep oruçlarımı tutma isteğimdi ... ama olmuşsa da yapacak bi şi yok artık.. Allah aratmasın da erkene razıyız buyrunnnnnnnnn
canim aslinda ertelemene gerek yok,belkide as ermiyeceksin,bulantilarin olmayacak belkide,belli olmaz ki bu,kisiden kisiye degisir..
Benim arkadasim hic bulanti vs yasamadi,ama annemi dusunuyorum 3 ay yatmisti...
Belki seninde olmaz sikinti yapma.. Olsa bile Rabbimiz kolaylik vermis,sonra kazasini yaparsin insallah
çekindiğim konu uzun yaz günlerinde su problemi yaşamak çevremde çok denk geldim bebeğin susuz kalmasından erken doğum yaptırmaları, varsa öyle bir süpriz kaza artık
kızlar ben aranızda yeniyim ... benimde adetim temmuz 11-12 gibi olması lazım adetime 3-4 gün önceden göğüslerim hassaslaşırdı .. 1 haftadır göğüslerim çok acıyor ve 2-3 gündür deli gibi akıntım var.. gebelik ihtimal mi ? bu arada ekim ayına kadar gebelik düşünmüyordum ama eşim sağolsun beni kandırıyorklava: ben hemen kalkıp idrarımı yapıp güzelce yıkasamda (kızlar çok açık yazamıyorum ama siz anlarsınız:kedi: ) yinede şüphedeyim
YOK HASTA olamam daha adetimin 16.günü bugün :) yerleşme kanaması olabilirmi acaba diye düşünüyorum da
aaa canım çok şaşırdım biran, pozitif sonuç beklerken başka bişey çıktı şimdi..ben üşütmüş olabileceğinden şüphelendim ama bence hemen yarın doktora git veya varsa tanıdık tlf aç sor...ilginç bir durum..bu kadar kısa sürede yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum ama tabi belli olmaz..:uhm: gelişmeleri bildir canım, merak ederim..MİLLET AZ önce benden pembe beyaz karışık bir lekelenme geldi ...ama içinde çok küçük bir de kan pıhtısı gibi birşey geldi ..ne olabilir acaba ..
hoşgeldin aramıza,a.s.kızlar ben aranızda yeniyim ... benimde adetim temmuz 11-12 gibi olması lazım adetime 3-4 gün önceden göğüslerim hassaslaşırdı .. 1 haftadır göğüslerim çok acıyor ve 2-3 gündür deli gibi akıntım var.. gebelik ihtimal mi ? bu arada ekim ayına kadar gebelik düşünmüyordum ama eşim sağolsun beni kandırıyorklava: ben hemen kalkıp idrarımı yapıp güzelce yıkasamda (kızlar çok açık yazamıyorum ama siz anlarsınız:kedi: ) yinede şüphedeyim
Belki evet...
Ya benim bugun 44.u gunum,hayla tik yokbilmiyorumkismile
Belim agriyor,bazen kasiklarimda agri oluyor... Tamam bugun kesin olurum diyorum ama hic birsey gelmiyor... Testi 7 gun once yapmistim,eger olmassam Carsamba veya Persemde tekrarlicam...bilmiyorumkismile Esimde daha gelmedi,belkide onunda sitresi etkiliyordur olmamamda bilmiyorum...
bence de yap tekrar test,olmadı kan testi yaptır...ben de çarşamba kontrole gidicem eğer ozamana olmazsam drla görüşürüm ya kan testi yada ultrasonla baktırrım belki..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?