Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

tşkr ederim cnm bnm bebiş olursa onunkini baparım artıkınnkaydirigubbakcemile5:1rolleyes:

Ayy hadi inşallah canımmm...hihoyyyt
Leke dedin de adete yakın o şekil leke yaşayanlar genelde hamiş çıkıyo,bebeğin tutunması döllenmesi gibi şeylerden dolayı yaşanıyormuş,gene seninkini bilemem de öyle dyuyorum hep,inşallah seninde bebişinin belirtisidirhihoyyythihoyyyt

sonunda eşimin ailesini öldürüp katil olucam kaydirigubbakcemile3

Hayırdır canım nedir seni katliama iten delikafadulden

haksızlık bebem iyi olıyım diye 1 sene ağzımı açmadım ama açarsam kapatamıcaklaralsanaalsanasmile çok haksızlık dönüyo bebem neysee herşey olucağına varır allah görüyordelikafadulden

haksızlık bebem iyi olıyım diye 1 sene ağzımı açmadım ama açarsam kapatamıcaklaralsanaalsanasmile çok haksızlık dönüyo bebem neysee herşey olucağına varır allah görüyordelikafadulden

anlıyorum canım,valla erkek tarafı ile kimse dört dörtlük olmuyor malesef,mutlaka bir sorun çıkar bir yerden.....
Boş ver geç,seni en iyi anlayan kendi ailendir,gerisi içten ve candan ne kadar olabilir ki ?...
Sen eşinle iyi ol o seni anlasın yeter,gerisi boşkaydirigubbakcemile2

aynen cnm eşimden başka kimseyi tınlamıyorum artık ...

kızlar benim belirtiler çok arttı göğüslerim dokunmadan bile çok ağrıyor kasıklarımda ara ara şiddetli ağrılar var daha şüpheli ilişkiden 16 gün geçti:bbo: ve adetime var en erken test ne zaman çıkar?bilmiyorumkismile bir de ben kendimi hamile gibi hissediyorum hatta eşim abartıyo ikiz diyo kaydirigubbakcemile3

adet zamanın geçsin ondan sonra test yap sonra hayal kırıklığına uğrarsın bence; acele etme...

Senin eşindemi ikiz istiyorkaydirigubbakcemile3
Bende şüphelenince eşim ikiz olsun diye dualar etmeye başladı,tabi ona göre ikizdi bile,güyakaydirigubbakcemile3 ah bu erkeklerkaydirigubbakcemile2
ınşallah senin gebelik belirtilerindir canım,hayırlı haberlerini bekliyoruzhihoyyyt

inşallah vardır ben de ikiz isterim ama eşim çok istiyor. zaman da geçmiyor 29undan itibaren adet olma ihtimalimin olduğu günler başlıyor 25inde başlarım testlere hayırlısı olsun ilk size haber veririm olumlu yada olumsuz...

bende minik yumuş pembe yanaklı bebiş istiyoruuuuuuuuuuuuuuuumopuyorumnanaktan

aynen canım bende çok isterim,Rabbim dilerde verirse eğer ikiz dünyalar bizim olur düşünemiyorum bile.. hihoyyyt
Ama ben her zaman en sağlıklısını ve hayırlısını vermesini istiyorum,en önemlisi bu çünkü:Saruboceq:
inşallah senden güzel haberler alırız,heyecanla bekliyorummkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…