Canım sitede anlatılıyordu ordan baktıktan sonra başka sitelerde yaptım ben,linki atayım
Bu yapımı anlatılan link;
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
orada siteyi veriyor,resim ve çizim olarak beyenmessen başka sitelerden alabilirsin...
Ben şurdan aldım;
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
yerimseniben
bugün olmam lasım regl,inşallah olmam bilmiyorumkismile
çok heyecanlı benimde son 3 günümmm eyvahedigeldismile ay inşallah olmayız cnmm boshayallersmile
bugün olmam lasım regl,inşallah olmam bilmiyorumkismile
valla 23 ünde olmam lazım ama bilmiyorum ..2 aydır adetlerim sapıttı da ..bugün de çok açık pembe bir damla leke geldi ...şuanda da başım dönüyor ..tansiyonumu ölçtüreceğim ..tansiyon düşüklüğü filandır belki... hemen umutlanmak istemiyorum..
tşkr ederim cnm bnm bebiş olursa onunkini baparım artıkınnkaydirigubbakcemile5:1rolleyes:
sonunda eşimin ailesini öldürüp katil olucam kaydirigubbakcemile3
sonunda eşimin ailesini öldürüp katil olucam kaydirigubbakcemile3
ama nidennn kaydirigubbakcemile3
Hayırdır canım nedir seni katliama iten delikafadulden
haksızlık bebem iyi olıyım diye 1 sene ağzımı açmadım ama açarsam kapatamıcaklaralsanaalsanasmileçok haksızlık dönüyo bebem neysee herşey olucağına varır allah görüyordelikafadulden
anlıyorum canım,valla erkek tarafı ile kimse dört dörtlük olmuyor malesef,mutlaka bir sorun çıkar bir yerden.....
Boş ver geç,seni en iyi anlayan kendi ailendir,gerisi içten ve candan ne kadar olabilir ki ?...
Sen eşinle iyi ol o seni anlasın yeter,gerisi boşkaydirigubbakcemile2
aynen cnm eşimden başka kimseyi tınlamıyorum artık ...
kızlar benim belirtiler çok arttı göğüslerim dokunmadan bile çok ağrıyor kasıklarımda ara ara şiddetli ağrılar var daha şüpheli ilişkiden 16 gün geçti:bbo: ve adetime var en erken test ne zaman çıkar?bilmiyorumkismile bir de ben kendimi hamile gibi hissediyorum hatta eşim abartıyo ikiz diyo kaydirigubbakcemile3
kızlar benim belirtiler çok arttı göğüslerim dokunmadan bile çok ağrıyor kasıklarımda ara ara şiddetli ağrılar var daha şüpheli ilişkiden 16 gün geçti:bbo: ve adetime var en erken test ne zaman çıkar?bilmiyorumkismile bir de ben kendimi hamile gibi hissediyorum hatta eşim abartıyo ikiz diyo kaydirigubbakcemile3
inşallah vardır ben de ikiz isterim ama eşim çok istiyor. zaman da geçmiyor 29undan itibaren adet olma ihtimalimin olduğu günler başlıyor 25inde başlarım testlere hayırlısı olsun ilk size haber veririm olumlu yada olumsuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?