Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

bu ara görememiştim pek senide ondan sordum ama herşey yolunda sanırım.Bekliycez napalım başka çare yok.Bende biran önce kalp atışlarını duymak istiyorum ama 7. haftadan önce zor diyorlar boshayallersmile

evet canım giremedim kaç gündür ortam olmadıbilmiyorumkismile
Herşey yolunda çok şükür,sabırsızlık ile bekliyrz opuyorumnanaktan Günler geçmiyor sanki,bilmem ne olur bu ayın sonunda halimiz kaydirigubbakcemile3
Duaya ve umuda devaamm...:Saruboceq:
Valla en heyecanlı kısmı kalp atışlarını duymak sanırım,sende en kısa zamanda duyarsın inşallaah:Saruboceq:

aynen yaa sürtününde bulaşsın bari üzülmemek keşke elimde olsa gözlerim dolu dolu şuan biri bi dokunsa ağlıcam işyerindeyim zor tutuyorum kendimi eve gitmek istiyorum yanlız kalmak istiyorumn

ayy canım ya bu kadar üzme kendini,evet bir yıkımdır eminim,ama umudumuz bitmeden devam etmeliyiz beklemeye.... Önümüzde daha güzel günler var inşallah,rabbim ne zaan dilerse o zaman gelicek bebişlerimiz,biz dua etmeye devam edelim....:Saruboceq:

evet çok haklısın nasip değilmiş bu ay ama sil baştan aynı şeyleri yaşamak, tekrardan acabalarla beklemek ooofff çok zormuş ya nasıl geçecek şimdi 1 ay :2:

evet çok haklısın nasip değilmiş bu ay ama sil baştan aynı şeyleri yaşamak, tekrardan acabalarla beklemek ooofff çok zormuş ya nasıl geçecek şimdi 1 ay :2:

Haklısın canım öyle,ama işte biz her ay böyle olursak psikolojimiz iyice bozulacak,buda hiç iyi olmaz... Umut her an bizimle olmalı... Ve moralimiz hep yüksek durmalı....
Senin içinde duacıyım, en hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallaah:Saruboceq:

çok teşekkür ederim sayenizde biraz olsun iyim dualarınız kabul olcak buna eminim bende dua ediyorum hepiniz için ve hamişlerinde hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almaları için Allah hepinize gönlünüze göre versin arkadaşlar

Amin canım amin... Birbirimize dua edelim bol bol,inşallah etkisi olur... :Saruboceq:

kıslar sık ıdrarada cıkıyorum artık akıntımda basladı bgun ıtıbarıyle yarın ılk ıdrarla test yapayım dıyorummmm

kıslar sık ıdrarada cıkıyorum artık akıntımda basladı bgun ıtıbarıyle yarın ılk ıdrarla test yapayım dıyorummmm

canım adetin kaç gün geçti ?? bence hemen yap,bakarsın pozitif çıkar hihoyyyt

Ya kızlar size demiştim eşim nerdeyse her gün test yaptıracak diye,akşam burdan çıkınca çok ısrar etti
dayanamadım gönlü olsn diye yaptım,ama bende şoka girdim:1shok:
daha ilk dakikalarda ikinci cizgi silik çıktı,ama bariz belli,uzaktan bakıncada görüyorum:1shok:
makinem yanımda değil çekip size göstermek istedim birde siz bakın diye...
Daha çok erken aslında,yani inanmak istemiyorum,kaç başlık gezdim burda,başka sitelerde...
. Kafam karıştı,ne demek sizce bu ?? testlerin yanlış çıkma payı var mı ?? bilmiyorumkismile
Haftaya tekrar edicem,fazla heyecan da yapmak istemiyorum kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

canım test yaptım amam negatıf cıktı sılık bıle yok adetıme 2 gun var daha aslında erken yaptım dayanamadım ama napıyım canım sen hamılesın tebrık ederım pozıtıfde yanılma payı cok az.... bgun yada yarın tekrarla net gorursun ıkıncı cızgıyı bı tanem kac gun gectı senın adetın????:dance:

kızlaaar günaydın,
dün iş çıkışında kan testi yaptırdım. maalesef negatif. önce çok üzüldüm.senağlama sanki hemen hamile kalacakmışım gibi gelmişti. anladım ki ümitlenmek iyi değilmiş. her belirti hamilelik belirtisi olmuyormuş. o yüzden bundan sonraki aylar için söylüyorum saldım çayıra mevlam kayıra :teytey::teytey::teytey:

Amiiiiiiiiiiiiin.
Ne kadar güzel bir dua. Rabbim dualarımızı kabul buyursun. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Güzel bir topik, sohbetler güzel..

ümidini yitirme canım bekle inşallah bakarasın süpriz yapar opuyorumnanaktan
benim adetim geçmedi ki bilmiyorumkismile Yani daha olmama çok var gibi...
çalışmalara başlayalı 2 buçuk hafta kadar oldu,yani bende anlamadım neden öyle çıktıbilmiyorumkismile
heyecanlandım,ama konduramıyorum kendime tabi kaydirigubbakcemile3
Hele bir hafta daha sabredicem,sonra tekrar edicem testi,bakalım o zaman ne çıkıcak,dua edin kızlaar:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…