bu ara görememiştim pek senide ondan sordum ama herşey yolunda sanırım.Bekliycez napalım başka çare yok.Bende biran önce kalp atışlarını duymak istiyorum ama 7. haftadan önce zor diyorlar boshayallersmile
aynen yaa sürtününde bulaşsın bari üzülmemek keşke elimde olsa gözlerim dolu dolu şuan biri bi dokunsa ağlıcam işyerindeyim zor tutuyorum kendimi eve gitmek istiyorum yanlız kalmak istiyorumn
kızlar sizin yaşlar kaç?
ayy canım ya bu kadar üzme kendini,evet bir yıkımdır eminim,ama umudumuz bitmeden devam etmeliyiz beklemeye.... Önümüzde daha güzel günler var inşallah,rabbim ne zaan dilerse o zaman gelicek bebişlerimiz,biz dua etmeye devam edelim....:Saruboceq:
evet çok haklısın nasip değilmiş bu ay ama sil baştan aynı şeyleri yaşamak, tekrardan acabalarla beklemek ooofff çok zormuş ya nasıl geçecek şimdi 1 ay :2:
canım en küçük benim sanırım,ablam oluyor burdaki herkez kaydirigubbakcemile3
Ben 19 yaşımı bitirmek üzereyim:asigim:
evet gerçektende ben 28 yaşındayım:)
Haklısın canım öyle,ama işte biz her ay böyle olursak psikolojimiz iyice bozulacak,buda hiç iyi olmaz... Umut her an bizimle olmalı... Ve moralimiz hep yüksek durmalı....
Senin içinde duacıyım, en hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallaah:Saruboceq:
çok teşekkür ederim sayenizde biraz olsun iyim dualarınız kabul olcak buna eminim bende dua ediyorum hepiniz için ve hamişlerinde hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almaları için Allah hepinize gönlünüze göre versin arkadaşlar
Ben kaçıyorummmm,inşallah görüşürüz tekrar hayırlı haberler ile opuyorumnanaktan
selametle
kıslar sık ıdrarada cıkıyorum artık akıntımda basladı bgun ıtıbarıyle yarın ılk ıdrarla test yapayım dıyorummmm
canım adetin kaç gün geçti ?? bence hemen yap,bakarsın pozitif çıkar hihoyyyt
Ya kızlar size demiştim eşim nerdeyse her gün test yaptıracak diye,akşam burdan çıkınca çok ısrar etti
dayanamadım gönlü olsn diye yaptım,ama bende şoka girdim:1shok:
daha ilk dakikalarda ikinci cizgi silik çıktı,ama bariz belli,uzaktan bakıncada görüyorum:1shok:
makinem yanımda değil çekip size göstermek istedim birde siz bakın diye...
Daha çok erken aslında,yani inanmak istemiyorum,kaç başlık gezdim burda,başka sitelerde...
. Kafam karıştı,ne demek sizce bu ?? testlerin yanlış çıkma payı var mı ?? bilmiyorumkismile
Haftaya tekrar edicem,fazla heyecan da yapmak istemiyorum kafamçokkarıştı
kızlaaar günaydın,
dün iş çıkışında kan testi yaptırdım. maalesef negatif. önce çok üzüldüm.senağlama sanki hemen hamile kalacakmışım gibi gelmişti. anladım ki ümitlenmek iyi değilmiş. her belirti hamilelik belirtisi olmuyormuş. o yüzden bundan sonraki aylar için söylüyorum saldım çayıra mevlam kayıra :teytey::teytey::teytey:[/QUO,
hayırlısı olsun canım ya Allah hayırlı zamanda versin bebeğini kucağına:Saruboceq:
Rabbim,
Sen yüceler yücesisin. Sen Rahman ve Rahim olansın. Kullarına asla taşıyamayacakları yükü yüklemezsin. Merhametin ile affedensin. Sen bizleri yaratansın. Bir tek sen ilahsın. Dönüşümüz yine sana olacak.
Allahım, bir tek senden diledik, bir tek senden istiyoruz. Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye yetersin. Sen duaları kabul edensin. Dualarımızı kabul eyle Allahım.
Sen hakkımızda hayırlı olanı bilirsin. Sen bilirsin, biz bilemeyiz. Sen bakire olan, bir beşerin eli değmemiş Meryem'e çocuğunu verensin. Sen yaşı geçen peygamberinin, kısır karısına çocuk vereceğin müjdesini verdiğinde "ama nasıl olur" diyen elçine, bu müjdeyi yaşatansın. Bizlerin evini de bu güzel müjde ile süsle Allahım. Karınlarımızın içinde Rahim taşıyoruz. Rahim merhamet dolu demek. Bizim Merhamet dolu karınlarımızın içine, bebeklerimizi merhametinle, hayrınla, bir kere ol deyişinle oldur ya Rabbim.
Bizler karşında ne kadar da aciziz. Senin vereceğin ve yine senin alacağın canlarımız için, içimizde taşıyacağımızı ummuuduğumuz bebeklerimiz için çareler arıyoruz, tedaviler görüyoruz, diliyoruz. Sen tüm bu bahaneleri, senin bize bebek verişinin vesilesi kıl Allahım.
Ya Rabbim, sen teksin, birsin. Yalnızca sen ilahsın. Sana güvenip yine yalnızca sana inanıyoruz. Sen bizim dualarımızı kabul eyle, bizleri mermametin ile sevindir, hayrın ile bebeklerimizi sağlık mutluluk ve huzur içinde kucaklarımıza almamızı nasip et. Ailemizdeki huzuru, aşkı her zaman daim et.
Sen yüceler yücesisin, sen bizleri yaratan, herşeye kadir olan, Rabbimizsin. Ne olur, tüm dileyenlerin, canlarına can kat, bebeklerimize kavuştur bizi Allahım. Kalplerimizde samimiyetimizi artır, ruhumuzdaki esenliği daim et, canımıza can, ailemize mutluluk, sana hayırlı bir kul, vatanımıza milletimize yararlı birer evladı, bize nasip et Allahım.
Amin Yarabbim.
Yalnızca senden istiyoruz. Bir tek senden diliyoruz. Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye kadir olansın. Bizleri bebeklerimizle müjdelendir Allahım.
canım test yaptım amam negatıf cıktı sılık bıle yok adetıme 2 gun var daha aslında erken yaptım dayanamadım ama napıyım canım sen hamılesın tebrık ederım pozıtıfde yanılma payı cok az.... bgun yada yarın tekrarla net gorursun ıkıncı cızgıyı bı tanem kac gun gectı senın adetın????:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?