kaydirigubbakcemile3kızlar sonuçları aldım bthcg 847.9 çıktı doktor olmadığı içi görüşemedim cmrtesi randevu alıp özele gitcem Allahım isteyip dileyen herkese bu duyguyu tattırsın kucaklarımız boş bırakmasın hayırlsıyla saglıklı sıhhatlı kucagımıza almak nasip etsın tüm hamişleri :Saruboceq:
sabah hastaneyi aradım burda kd doktru yokmuş baya canım sıkıldı en aazından acıle gıder test yaptırırım dedım sabah test yaptrdım eve geldım uyudm vakıt gecsın dıye eşim yanımda degıl oyuzden hastanenn karşısında arkadaşım çalışyor onu cagırdım o sen al sonucu ben gelıyorum dedı ben aldıktan sona degerı gorunce anladım yınede pratısyene sordum evt 5.haftadasınuz dedi. hemen eşimi aradım sonra annemi aradım onu arayınca yalnızlıktanmıdır nedir aglamaya başladım sonra arkadaşım geldı baya bı agladım :gitme:sonra tebrık telefonları falan işte bakalım herhalde kalp atışlarını duymadan içim rahat etmıyecek
Ayy canımm Gözün aydın,tebrik ederimm...opuyorumnanaktan
sağlıkla sıhhatle kucagınada alıcagın günü görürsün inşallaaahh:Saruboceq:
Nasıl sevindim anlatamamopuyorumnanaktan
Sakın üzme kendini,bu gözyaşların mutluluk için olsun hep
darısı bizlere inşallaahh :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3sagol canım darısı tüm isteyip dileyenlerin başına:Saruboceq:
amiinnnopuyorumnanaktan
Valla benim eşim şimdiden tutturdu test yapıcaksın diyekaydirigubbakcemile3
daha önümüzde 20 gün var test yapabilmem için,ama gelde anlat delikafadulden
Hadi hayırlısıı:Saruboceq:
gezgincim kayboldun cnm yaaa hahaha eşin senden heyecanlı kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar...Ben geldiimmkaydirigubbakcemile2
Kaç zamandır giremedim,herkez iyi mi ? ve yanlış görmüyorum dimi,hamiş haberleri mi var??? hihoyyyt
hoşgeldiiiinnn :1hug:
Hoşbuldumm canımmm,nasılsın bugünn,bebişin nasılllopuyorumnanaktan
iyiyim bebişde iyidir herhalde yarın ilk doktor muayeneme gidicem daha çok küçük ama belki bişiyler görürüz kaydirigubbakcemile3
Ayy inşallaaaahh canımm,detayları duymak için sabırsızlanıyorummopuyorumnanaktan
Rabbim korusun bebişiniopuyorumnanaktan
Ya canım sende ne gibi belirtiler oldu adetten önce???...
Testi ne üzerine yaptın,günün geçtiği için mi ??
Bizimkisi planlıydı o yüzden adet gününe kadar ben dayanamadım 3 gün öncesinden yaptım ilki silik çıktı.Üç gün sonra tekrar yapınca bayağı koyu çıktı. Belirti olarakta öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var.Hakikatende varmış opuyorumnanaktan Sen neler yapıyorsun?
kızlaaaarrrrr olmadı yaaaaa bugün adet oldum(( beni temmuza yazabilirsiniz bu hafta doktora gidiyorum zaten bu arada hamiş arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlerede bulaşmasını diliyorum :çok üzgünüm: eve gitsemde ağlasam biraz
Ya canım bende kesin erken yaparım test'de işte belirtiler ne olur onu merak ediyorum...bilmiyorumkismile
Baş ağrısı bendede var bu sıralar ama daha erken tabibilmiyorumkismile Neyse sabır bir iki hafta daha :Saruboceq:.....
Valla hangi konuda soruyorsn ne yapıyorsun diye ?? :lepi:
kızlaaaarrrrr olmadı yaaaaa bugün adet oldum(( beni temmuza yazabilirsiniz bu hafta doktora gidiyorum zaten bu arada hamiş arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlerede bulaşmasını diliyorum :çok üzgünüm: eve gitsemde ağlasam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?