Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

canım 27 yaşındasınnn kaçına kadar bekliyebilirsinki doğru söylediğin şu varki bizde çok kararsız kaldık amaa burdan bir arkadaşım bana yazdıı dediki nekadar çok beklersen okadar kararsız oluyosun hemde 3 sene olmuş cnm yetmezmi artık size tabiyki bu benim fikrim sizi tenzih ederim amaa bence uygun ben evleneli 1 sene oldu amaa olsun büyüsünn çabucak diye düşündüm bence kararsız olma hiç doğduktan sonra üzülüceğini hiç sanmıyorum hep öyle
olur çünki karamsar olma :))

manikk seni anlayabiliyorum .Benimde SAT 26 mayıs başladık bakalım çalışmalara.Ama kesin olarak isteyip istemediğimden emin değilim çok korkuyorum çünkü.Ama 3 yıllık evliyiz ve öğretmen olduğum için planlamam gerekiyordu.Bakalım ben bu ay hamile kalabilecekmiyim.

ayyy bende heycanlandıımmm canım adete 5,6 gün kala ilşkidende 7 gün sonra tespit ediyor senin regline ne kadar kaldı inşllh bu güzel heycanın sevinçe dönerrrr o güzel haberle

haziran 21 cnm bayılcam küt die:)))))) inanmıyorumm bunu ilk defa duydum 10 güne tespit edildiğiniii şıkıdım şıkıdım:):):):)

kızlar bi işe giriştikten sonra asla birşey için kararsız olmayın eğer bebeğiniz varsada bu pişmanlıklarınızla onuda etkileyebilirsiniz allahın gücüne gider üzülmeyin nolur

Canım bence yaşında bir problem yokmuş,çok iyi bir zaman,yani bir bebeğinin olması ilerde sana çok büyük rahatlıklar sunucak sende görüceksin..
Şuan endişelerin seni b duruma sürüklüyor... Oysaki olaya iyi tarafından baksan mutlulugun gözlerinden okunur... Anne olmak kolay deil,burada herkez ne kadar çok ugrasıyor hasretle bekliyor,sen bu nimete resmen sahip olmşsun inş.. ona çok iyi sahip çıkopuyorumnanaktan Kendini pozitif düşüncelere it... Bunun olumsuz hiçbir yanı yok,nimete bak yaa...opuyorumnanaktan
Benim de bir tanıdıgım aynı senin gibi hamile kaldı,başlarda tereddütle ilerledi,çok ağladı...
Hazırmıyım değiilmiyim düşüncesi onu mahfetti... Ama bebeği yavaş yavaş büyüdükçe ve onun kıpırtılarını hissetmeye başladıkça dünyalar onun oldu...Sabırsızlanmaya başladı....
Onu kucagına aldıgındaki o mutlulugu herşeye değerdi..:asigim:
Sabırla ve umutla bekle canım.... Emin ol pişman olmuyacaksın opuyorumnanaktan

kızlar benide aranıza alırmısınız bende bu ay hamile kalmak istiyordum ama geçen hafta hsg çektirdiğim için temmuza kaldı artık

teşekkürler kızlar umut dolu sözleriniz için.Sultansena bende öğretmenim bende planlı olsun istiyordum mart annesi olayım diyordum ama benm Sat böyle denk geldi şubat başı olucak sanırım.ıznimde ara tatilde kaynayıp gidicek

çok haklısın canımmm 2 gündür böyleyim toparlayamadım kendimi bide regli olamıyorum ya onun verdiği sıkıntıda var yüzümü sivilceler bastı karıncaların şekere bastiği gibii ayy bi garip oldum yaaaa öcü gibi geziyorum ortalıklardaa :roflol:

gezgin sanada uzun cevabından dolayı ayrıca teşekkür ederim.Bende öyle olmasını diliyorum. Umarım düşüncelerim değişir ve herşey çok güzel olur.Aslında haziranda çalışmalara başlayacaktım.Burada yazılanları okuyunca hemen ilk aydan olmuyor vs. gibi bi başlayalım o zaman dedim.Şimdi hemen olduğunu görünce paniğe kapıldım sanırım.ıdrar testi pozitif çıktı ama daha doktora gitmedim.

boşver cnm biz şanslıyız pudramız kapatıcılarımız varrr şükret yinee:))))

hoşbulduk kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah ayağım uğurlu gelir ve hamiş haberleri alırız burdan

inşallah canım...
Kan tahlili ne zaman yapmayı düşünüyorsun ???

haziran 21 cnm bayılcam küt die:)))))) inanmıyorumm bunu ilk defa duydum 10 güne tespit edildiğiniii şıkıdım şıkıdım:):):):)

hadi bakalımmm hayırlısııı almayı düşünüyomusun canım ohhh kızz neşemi yerine getirdiinn şıkıdım şıkıdım :):):)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…