Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

KIZLAR bişiy sorucak bu gebelik testleri tek tipmi yoksa daha iyi sonuç veren markaları varmı b? bide fiyatları nedir:uhm:

Mutlaka vardır canım daha hassas olanları...Bilenler paylaşır inşallah..
Fiyat olarak benim bildiğim 5 tl'den başlıyor,12 ye kadar var biliyorum..Üzeri varsa ben duymadım..boshayallersmile

Ayy canım bunları okumak bile beni heyecanlandırıyor hihoyyyt
Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlı olanı:Saruboceq:
Sanırım bu ayın sonu zor gelicek :lepi:

Ayy canım bunları okumak bile beni heyecanlandırıyor hihoyyyt
Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlı olanı:Saruboceq:
Sanırım bu ayın sonu zor gelicek :lepi:

valla bugünlerde moralim bozuk artık birileri hamileyim desinnn neşelenelim biraz yaa biri hamişiiiimm diyince benim ağız kulaklara varıyooo kolay kolay indiremiyorum bu aralar buna ihtiyaçım var inşallah Rabbim hepimize nasip eder bu güzel duyguyuuu :Saruboceq:

amin aminnnn amaa biri demesin herkes desinnnsositosositoBEBİŞZ BİZ ALLAHIMMM :ecrin_bebek::CüvCüv: İSTİYORU

KIZLAR bişiy sorucak bu gebelik testleri tek tipmi yoksa daha iyi sonuç veren markaları varmı b? bide fiyatları nedir:uhm:

canım herşeyde olduğu gibi kaliteye göre değişiyor 3.5 tl var 20 tl var bunların içinde erken tespit edenleride var eczaneye sorarsan canım verirler onlar opuyorumnanaktan

DÜZELTıYORUMkaydirigubbakcemile3 BEBıŞ ıSTıYORUZ BıZ ALLAHIM:ecrin_bebek:

canım herşeyde olduğu gibi kaliteye göre değişiyor 3.5 tl var 20 tl var bunların içinde erken tespit edenleride var eczaneye sorarsan canım verirler onlar opuyorumnanaktan

SAĞOL CNM DA ne kadar erken tespit ediliyo acabaa hay çatlıcam ne zormuş beklemekkkk :hulya:akannehirboshayallersmile

GÖZDECıMM canını çıkma canım sıkkın yazmışsın bu dünya boş rabbim büyük çekemedin yükü vermes dün bende çok kötüydüm amaa düzeldim çok şükürr biz iyi olalımdaaa diğerleride düzelir allahın izniyle

GEZGıN sen nasıl oldun cnm leken bitmiştir umarımm;???

SAĞOL CNM DA ne kadar erken tespit ediliyo acabaa hay çatlıcam ne zormuş beklemekkkk :hulya:akannehirboshayallersmile

canım ben hiç almadım da k.k dan okuduğuma göre yanılmıyorumdur umarım yumurtlama olduktan sonra 7 , 10 sonra tespit ediyormuş arkadaşlar kullanan varsa yada bilgisi olan varsa yardım etsin bende pek emin değilim

Amiiiinnnnnn....:Saruboceq:
Valla bende öyleyim,biri hamileyim dese eriyip bitiyorum kaydirigubbakcemile3
Bakalım kim olucak bizi bu denli mutlu edenhihoyyyt

merhabalar kızlar bende bayanseyma gibi yapalımmı yapmayalımmı diye düşünür duruken bu ay hadi bi deneyelim dedik.Ben hemen olcağına ihtimal vermemiştim SAT 6 mayıs dayanamayıp 2 gün önce teset yaptım 2.çizgi silikte olsa çıktı.Ama çok moralim bozuldu bir sürü endişe kapladı beni.Tekrar pozitif çıkar diye test bile yapmadım tekrar.Eşime söylemiyorum ama bir yandan da adet olayım istiyorum.Bebek için çok bekleyen arkadaşlar bana kızcaklar ama kendimi hiç mutlu hissedemiyorum

hiç üzülme CANIM BENİM neden üzülüyosunkiii en güzeli erkende anne olmakk boşverr dünyanın en güzel şeyidirr kararsızlık kötüü bizde karar verememiştik amaa nekadar zaman bekleyen amaa hamile kalamayanlar var ne bekliyoruz dedimmmm bebişinle abla kız gibi dolaşırsınız daha güzelll yaş kaçtı bu aradaa canımmm ne kadarlık evlisinki üzüldün sen bölee???

Canım kendini hazır mı hissetmiyorsun ?... Eşin istiyormuydu ?
seni üzen ne bu kadar ?? bilmiyorumkismile

yaşım küçük değil 27 yaşındayım ve 3 yıllık evliğim yinede bebek konusunda çok kararsızım.Eşim istiyor ancak ben bazen isteyip olsun diyordum bazende olmasın.Benim bi arkadaşım var oda 3 yıllık evli benim gibi oda yapmaya karar verdi bende ondan cesaret aldım biraz birlikte büyütürüz diye.Şimdi hem hazırmıyım diye endişeleniyorum hemde ya arkadaşım bu ay hamile kalmazsa diye.Gerçi burası var sizler varsınız ama hayal etmekle gerçek arasında çok fark varmış bunu anladım.Çok endişel ve şaşkınım

HAY valla kalbime bişiy oldu cnm tşkrler bilgiler için fakat 10 günde bellimi oluyomuş hay bayılıcammm neden bu kadar heyecan yapıyorum ben yaaa:))) çok güselmişşş

ayyy bende heycanlandıımmm canım adete 5,6 gün kala ilşkidende 7 gün sonra tespit ediyor senin regline ne kadar kaldı inşllh bu güzel heycanın sevinçe dönerrrr o güzel haberle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…