Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

burda olan yokmuu kıslar nereyee kayboldunuss iyiki bulmuşum bu siteyi ve sizlerii yoksa heraldee bi senee dahaa çocuk düşünmezdim:))))))aslındaa düşünmüyodumdaa taaaakiii eltim hamile kalanaa kadar o uyandırdı benim uyuyan duygularımıı demekkii

inşllh canım işte ben bunu çok seviyorum hamileyiimmmm diyen bi yazı görmeek vallaa ne güzel bi mutluluk yaa inşllh bu sözcüğü hepimiz yazarız ve beraber yaşarız o güzel mutluluğu :Saruboceq:

inş. cnm bnmmm inş... allah büyükkk CADIARZU

kızlar kendinizden bahsedermisinizzzz
ben 33 yasındayım bir oğlusum var 9 yasında ev hanımıyım enbüyük zevkim örgü örmek allah nasip ederse yaz aylarında 2 bebeiş planımız var rabbim veririse tabiii

bende 22 yaşındayım canım bende hep erken diye düşünüyodum bir bebeğe bakalbilirmiyim diye düşünüp duruyodum bende artık hemen olsun istiyorum hem genç anne olmak daha güzel beraber büyürüz :) eğer ALLAH nasip ederse bi dahaki yaza bebeğinle gidersin tatile ama oruca dayanabilirmisin bilemem endişelenme hele gelsin bebeğin düşünme bunları canım opuyorumnanaktan

Bende 23 yasındayım yasayn cocugum yok estetısyenım gecen sene kan pıhtılasması yuzunden dusuk yasadımmmm sımdı tekrar planlıyoruz bu yadan umutluz esımde bende sogan suyu yapıyorum 1 hazıranda bıtoıyor bakalım hayırlısı

kızlar kendinizden bahsedermisinizzzz
ben 33 yasındayım bir oğlusum var 9 yasında ev hanımıyım enbüyük zevkim örgü örmek allah nasip ederse yaz aylarında 2 bebeiş planımız var rabbim veririse tabiii

maşallah canım rabbim güzel mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin oğluşuna inşllh ikinci bebişinede kavuşursun oda kız olursa deyme keyfine bende 22 yaşındayım 10 aylık evliyim bebeğim yok benim en büyük zevkim resim yapmak fakat araya bebek girdiğinden beri pek ilgilenmiyorum aklım fikrim melekimde

HAYIRLISI OLASUN CANIM RABBİM BUNDAN SONRAKİLERE UZUN ÖMÜRER VERSİN İİ MUTLU HANERLERİNİ BEKLİYORUMzemuszemus

günaydın kızlaaaarrr bakıyorumda liste çoğalmış umarım hamileler listeside yapmak nasip olur şuan için müjdeli haber yok galiba hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için dualarımız sizinle :ecrin_bebek:

günaydın canım hg biz daha bekleyenlerdeniz bakalım temmuz agusto s gibi düşünüyoruz hayırlısııııolumunekankayizsmile

canım verdiğin siteye baktım güzel bi yöntem gibi duruyo acaba fiyatı ne kadardır ki eczanede varmıdır ki acaba ya bi sorsam mı ne yapsam sempatiksalakcinni

günaydın herkese ... eczaneye fiyatını sorabilirsin ..netteki fiyatlar yüksektir tahminimce ..eczanede mutlaka vardır ...

günaydın herkese ... eczaneye fiyatını sorabilirsin ..netteki fiyatlar yüksektir tahminimce ..eczanede mutlaka vardır ...

eczaneye sorayım bi ya güzel bi yöntem ama regli olabilirsem inşllh almayı düşünüyorum pko lu olduğum için ne zamn yumurtladığımı bilmiyorum bazen o ay hiç yumurtlama olmadığı oluyor en azından o ay yumurtlama olmuşmu olmamış mı bilebilirim sağol canım opuyorumnanaktan

evet canım listemiz çoğalmaya başladı maşşallah inşllh hamişlerlede dolar taşar listemiz hihoyyyt

kızlar benden müjde var...hamileyimmm....ama korkuyorum ..ilki düşmüştü...bişe olacak diye sevinemedim bile dooru dürüst...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…