inşllh canım işte ben bunu çok seviyorum hamileyiimmmm diyen bi yazı görmeek vallaa ne güzel bi mutluluk yaa inşllh bu sözcüğü hepimiz yazarız ve beraber yaşarız o güzel mutluluğu :Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
GEZGİN cim bende 1 sene 17 günlük evliyim 22 yaşındayım vee ben kararımı değiştiriyorum sanırım ben hemennn hamile kalmak istiyorum yaa amaa yazın tatile gidebilirmiyimmm die endişeleniyorum bideee bide ramazannn geliyoo orucumu tutamamaktan korkuyorummm midem bulanır diee ne bilim yahhh:sm_confused:
kızlar kendinizden bahsedermisinizzzz
ben 33 yasındayım bir oğlusum var 9 yasında ev hanımıyım enbüyük zevkim örgü örmek allah nasip ederse yaz aylarında 2 bebeiş planımız var rabbim veririse tabiii
Bende 23 yasındayım yasayn cocugum yok estetısyenım gecen sene kan pıhtılasması yuzunden dusuk yasadımmmm sımdı tekrar planlıyoruz bu yadan umutluz esımde bende sogan suyu yapıyorum 1 hazıranda bıtoıyor bakalım hayırlısı
günaydın kızlaaaarrr bakıyorumda liste çoğalmış umarım hamileler listeside yapmak nasip olur şuan için müjdeli haber yok galiba hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için dualarımız sizinle :ecrin_bebek:
inşl ilk denemende tutunur bebeğin sana canım evet bende duydum ovulasyon testlerini birazda araştırmıştım ben yumurtlayamadığım için ovulasyon testi almayı düşünmedim :)ama güzel bi yöntem denemekte yarar var
canım verdiğin siteye baktım güzel bi yöntem gibi duruyo acaba fiyatı ne kadardır kieczanede varmıdır ki acaba ya bi sorsam mı ne yapsam sempatiksalakcinni
günaydın herkese ... eczaneye fiyatını sorabilirsin ..netteki fiyatlar yüksektir tahminimce ..eczanede mutlaka vardır ...
günaydın kızlaaaarrr bakıyorumda liste çoğalmış umarım hamileler listeside yapmak nasip olur şuan için müjdeli haber yok galiba hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için dualarımız sizinle :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?