Hayırlı günler kızlaarr... Bende geldimm
Benimde bu ay ilk denemem olucak inşallaahh,kararımızı verdik eşimle ve artık istiyoruz bebişimizikaydirigubbakcemile2
Bakalım bizi neler bekliyor...Bu arada dün adetim bitti :lepi: Yeni umutlarla bu aya giriş yapmış bulunuyorumm,
Rabbim tüm istiyenlere hayırlı olanı en kısa zamanda versnn...Bu ay sonunda çift çizgiyi görmek duası ileopuyorumnanaktan
Benimde bu ay ilk denemem olucak inşallaahh,kararımızı verdik eşimle ve artık istiyoruz bebişimizikaydirigubbakcemile2
Bakalım bizi neler bekliyor...Bu arada dün adetim bitti :lepi: Yeni umutlarla bu aya giriş yapmış bulunuyorumm,
Rabbim tüm istiyenlere hayırlı olanı en kısa zamanda versnn...Bu ay sonunda çift çizgiyi görmek duası ileopuyorumnanaktan
gözdecim banaa yanlışlıkla haziran yazmışsınız allahmı yazdırdı acabaa nee:))temmuz demiştimmm aman )olsun farketmezz haziranda olarr:=))))
aaaa hiç farkında değilim canım benim kusura bakma bilmiyorum valla hayırlısı bakalım belki süpriz yapcak sana meleğin kim bilirdeğiştireyimmi canım hemen değiştiririm istersen bilmiyorumkismile
yaw bu liste nerdeeee ???
bulamadım ben
sorun değil cnm kalsın demekki var onda bi hayırr benim işim belli olmas sırf bi hafta tatil yapcam die miniş istemiyorum ay seni yine allahmı konuşturduuu melek diosunnnn kıs istiyorummm allahhh sağlıklı versindeeeezemuszemus
inşllh canım rabbim hemen nasip ederde sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına :Saruboceq:
evet kızlar gelecek olan adet tarihlerimizi yazdırıyoruz. adetıme 5 gün var ama yarın sabah test yapsam mı ki? CADIARZU
amin cnm bnm sağol hepimize versin rabbim inş.:CüvCüv: hepberaber paylaşalım mutluluğumuzu:Saruboceq:
gezgin sen kaç yıllık evlisin yeni karar vermişsin sende benim gibiii inş... bi an önce olur cnm allahın izni ilee....yerimseniben
amin canım inşllh bebeğin bekletmez seni :Saruboceq: regli tarihin ne zamn canım ekleyelim listeye seni beraber bekleyelim
Hoşgeldin canım herşey gönlünce olsuna.s.
canım sayfa 29 da senin tarihi değiştirdim reglin gelmedi sanırım hadi hayırlısı bakalım zemuszemus
öyle cnm sabretmeliyim ama çok zormuşbekle bekle bişi olmasss sabret cnmmm...a.s.
bekleyebilirsem pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum cnm gebelik testi aldım bikenarda duruyo.bende yaparımda çıkmaz üzülürüm diye korkuyorum.hemen buraya yazarım zatencanım bekle istersen bir kaç gün çıkmazsa üzülürsün. Ama beklemek istemiyorsan erken gebelik testlerinden alabilirsin. Fortel marka olabilir örneğin. Diğerlerine göre biraz pahalı. Başka markalarda var. Erken gebelik testi diye isteyeceksin. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.
idrar testi yapacaksan çıkmaya bilir ama kan tahlilinde çıkabilir canım opuyorumnanaktan
hayırlı haberlerini bekliyoruz bak merakda bırakma bizi tamammı canım
gördüm canım :)))
bekliyorum hala, henüz regl olmadım...
benim düzen kaybettiğim bebekten sonra bi iki gün şaşıyo...hesaplama cetveline göre 30 u ama bir gün geç oluyor o yüzden bu ay 31 mayıs beklenen tarih
teşkkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?