Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Hayırlı günler kızlaarr... Bende geldimm
Benimde bu ay ilk denemem olucak inşallaahh,kararımızı verdik eşimle ve artık istiyoruz bebişimizikaydirigubbakcemile2
Bakalım bizi neler bekliyor...Bu arada dün adetim bitti :lepi: Yeni umutlarla bu aya giriş yapmış bulunuyorumm,
Rabbim tüm istiyenlere hayırlı olanı en kısa zamanda versnn...Bu ay sonunda çift çizgiyi görmek duası ileopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

amin cnm inş... a.s.

gezgin sen kaç yıllık evlisin yeni karar vermişsin sende benim gibiii inş... bi an önce olur cnm allahın izni ilee....yerimseniben

amin canım inşllh bebeğin bekletmez seni :Saruboceq: regli tarihin ne zamn canım ekleyelim listeye seni beraber bekleyelim

gözdecim banaa yanlışlıkla haziran yazmışsınız allahmı yazdırdı acabaa nee:))temmuz demiştimmm aman )olsun farketmezz haziranda olarr:=))))

gözdecim banaa yanlışlıkla haziran yazmışsınız allahmı yazdırdı acabaa nee:))temmuz demiştimmm aman )olsun farketmezz haziranda olarr:=))))

aaaa hiç farkında değilim canım benim kusura bakma bilmiyorum valla hayırlısı bakalım belki süpriz yapcak sana meleğin kim bilir değiştireyimmi canım hemen değiştiririm istersen bilmiyorumkismile

aaaa hiç farkında değilim canım benim kusura bakma bilmiyorum valla hayırlısı bakalım belki süpriz yapcak sana meleğin kim bilir değiştireyimmi canım hemen değiştiririm istersen bilmiyorumkismile

sorun değil cnm kalsın demekki var onda bi hayırr benim işim belli olmas sırf bi hafta tatil yapcam die miniş istemiyorum ay seni yine allahmı konuşturduuu melek diosunnnn kıs istiyorummm allahhh sağlıklı versindeeeezemuszemus

inşllh canım rabbim hemen nasip ederde sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına :Saruboceq:

amin cnm bnm sağol hepimize versin rabbim inş.:CüvCüv: hepberaber paylaşalım mutluluğumuzu:Saruboceq:

inşllh canım işte ben bunu çok seviyorum hamileyiimmmm diyen bi yazı görmeek vallaa ne güzel bi mutluluk yaa inşllh bu sözcüğü hepimiz yazarız ve beraber yaşarız o güzel mutluluğu :Saruboceq:

Hoşgeldin canım herşey gönlünce olsuna.s.

gezgin sen kaç yıllık evlisin yeni karar vermişsin sende benim gibiii inş... bi an önce olur cnm allahın izni ilee....yerimseniben

Canım ben daha 10.u ayımın içindeyim evliliğimde,yeni sayılırım :asigim:
Ayrıca 19 yaşımı da doldurmak üzereym,Sen kaç yaşındasın ve nekadarlık evlisin ??

amin canım inşllh bebeğin bekletmez seni :Saruboceq: regli tarihin ne zamn canım ekleyelim listeye seni beraber bekleyelim

Amin canımmm..opuyorumnanaktan
Valla ben dengesizim aslında,2 -3 aydır 40 günde bir oluyorm,bu ay oldugum tarihi vereyim,belli olmaz işi ,önümüzdeki ay bakarsın aynı zaman olurum,veya gecikirse şüphelenirim,son dönemlere bakaraktan... kaydirigubbakcemile2
Bu ay 21 mayısta oldum...

Hoşgeldin canım herşey gönlünce olsuna.s.

Hoşbuldum canımm.Teşekkür ederim,Rabbim hepimizin istediğini hayırla nasip etsiinn...olumunekankayizsmile

canım sayfa 29 da senin tarihi değiştirdim reglin gelmedi sanırım hadi hayırlısı bakalım zemuszemus

gördüm canım :)))
bekliyorum hala, henüz regl olmadım...
benim düzen kaybettiğim bebekten sonra bi iki gün şaşıyo...hesaplama cetveline göre 30 u ama bir gün geç oluyor o yüzden bu ay 31 mayıs beklenen tarih
teşkkür ederim bu arada

bekle bekle bişi olmasss sabret cnmmm...a.s.
öyle cnm sabretmeliyim ama çok zormuş
bekleyebilirsem pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum cnm gebelik testi aldım bikenarda duruyo.bende yaparımda çıkmaz üzülürüm diye korkuyorum.hemen buraya yazarım zaten
idrar testi yapacaksan çıkmaya bilir ama kan tahlilinde çıkabilir canım opuyorumnanaktan
hayırlı haberlerini bekliyoruz bak merakda bırakma bizi tamammı canım

idrar testi yaıcam cnm oyüzden pazartesiye kadar beklemek istiyorum hemen haber veririm merak etmeyin

önemli değil canım ne demek hayırlısı bakalım bu arada geçmiş olsun canım inşllah gelmez reglin tabi onun yerine bebeğin gelmesi dileğiyle tabii :ecrin_bebek:

Amin canımmm..opuyorumnanaktan
Valla ben dengesizim aslında,2 -3 aydır 40 günde bir oluyorm,bu ay oldugum tarihi vereyim,belli olmaz işi ,önümüzdeki ay bakarsın aynı zaman olurum,veya gecikirse şüphelenirim,son dönemlere bakaraktan... kaydirigubbakcemile2
Bu ay 21 mayısta oldum...

canım bende evliliğimde 10. ayımdayım benimde 3,4 aydır reglilerim düzensiz daha doğrusu adet söktürücü kullanıyorum olmak için daha öncesinden kendiliğinden geliyodu geçte olsa herkes evlilikte olur diyorlar ama benim polikistik over hastalığından kaynaklıyo
ALLAH a şükür yine oluyosun reglini inşllh hamişte kalırsın :Saruboceq:

GEZGıN cim bende 1 sene 17 günlük evliyim 22 yaşındayım vee ben kararımı değiştiriyorum sanırım ben hemennn hamile kalmak istiyorum yaa amaa yazın tatile gidebilirmiyimmm die endişeleniyorum bideee bide ramazannn geliyoo orucumu tutamamaktan korkuyorummm midem bulanır diee ne bilim yahhh:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…