Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
haziran temmuz topiği ama bende giriiim dedim araya benim nişanım da martta :16:

hoş geldinn
kızlar bu arada kıyafeti hazır olan yada kararsız kalanda paylaşsın görelim yani:66:

selamm kızlar, benim de nişanım yaza nasip kısmetse bakalım:18: ay çok heyecanlanıyorum bu konudan bahsederken nedense :3:
çeyiz hazırlıklarım son sürat ilerlemekte efenim, yemek takımları örtüler şunlar bunlar tamam, sandıklarda da lif, dantel vs var annem sağolsun yapmış vakti zamaaanında:9:
fakat tabii en önemlisi nişanı nerede yapacağım, seçeceğim kıyafet de mekana göre olacak ve ben henüz karar vermedim. ev mi salon mu cafe gibi bir yer mi ??? off of. sizler neler düşünüyorsunuz, evde çok mu zor olur

hımm bir de şu söz mendillerini nişan mendili olarak uyarlamaya kalksak nasıl olur acaba. bildiğimiz mendil mi bunlar kızlar, isim falan yazdıranlar var sanırım nasıl yazılıyor kim yapıyor bunu :1: pek cahil kalmışım mendil olayında, biri açıklasa da ben de nişanımda misafirlere mendil versem:34:

Allah nasip eder de bi aksilik cikmazsa önümüzde ki temmuz ayinda nisanlanacagiz insaAllah. Ev nisani olacak. Elbisem hazir degil tesettürlü ve sade bir elbise istiyorum. Henüz ancak nisan bohcasi icin yavas yavas arastirmalar yapiyorum. Tavsiyeleriniz varsa buyrun söyleyin :D

ayy elbiseler çok güzel ikinci sıradaki maviye bayıldım teşekkür canm banada güzel fikir oldu :21:

tatlım bunlar 2010-2011 modelleriymiş diktirebilirsin, bende mor belden siyah kuşaklı ve yine aynı model olan siyahlı grili var onları beğendim bakalım nişanda böyle birşey giymek istiyorum

Bize görmüş geçirmiş birileri lazımmm :21:

görmüş geçirmiş derken neye ihtiyacın var şekerim anlamadım :44: bide kızlar nişan elbiseleri fotoları eklenmiş onları giyebilmek için iyi bi fizik gerekli buna sahipseniz aralarında bikaç tane güsel model var.dikime gelince de diktirmeyin bakın ben moda sektöründeyim hem pahalıya gelir hem de istediğiniz gibi olmazzzzz defalarca söylüyorum ama anlatamadım sanırım:84:

Bizim nisanimiz Allah kismet ederse eylül basi gibi olacak ama ben simdiden basladim:) Heyecandan olsa gerek...:) Bohcayi tamamlamaya calisiyoruz, bir de elbise modellerine bakiyorum, bakmadigim sayfa ve model kalmadi galiba:) Bu arada bazi arkadaslarin bohca resimlerine baktim da, kimi cok fazla esya koymus, normali mi böyle yoksa onlar mi abartti bilmiorum, bir fikri olan varmi?

kızlar bende allah kısmet ederse 4 haziranda nişanlanıorum yeri tuttuk sırada ayrıntılar var kıyafet şu an ilk halledilmesi gerken mesele :2:

bende haziranda ama yere karar veremedim ... ama kesin haziranda yapıcam en büyük meselemde kıyafet ve bohça tabiki en güzelini en iyisini yapmak istiyorum hazirana daha çok var ama insan geriliyor .. çeyizliklerimiş de almaya devam sizde durumlar nasıl ...

Back