Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bakarım canım konuna, yurtdışında yaşıyomuşun aslen nerelisin, bide şimdilerde nişan tepsisi süsleme var yada yastık yapıyolar sen hangisini düşünüyon ben tepsi süslücem heralde, ben şuan çalışmıyorum çalışmam şuan muallakta :44: konum vardı yorum da yapmışsın görmüşündür . sen çalışıyomusun , bu arada düğün ne zaman :64: düşünüyosunuz

Evet avusturyada yasiyorum ben. Türkiyeye göc edecegim gelin olunca. Bu sevindiriyor tabi ki. Ama ailemden uzakta olmak cok üzüyor. Oda ayri bir aci. Evet tepsi ve yastik yapiliyormus. Bende tepsi yaptirmayi düsünüyorum. Yastik güzel süsleniliyor tabi ki ama benim tepsi daha cok hosuma gidiyor. Evet konunuda gördüm. Allah yardimcin olsun canim. Bu arada dügün de ancak 2012 de olabilir Allah nasip ederse. Ve muhtemelen yaz aylarinda olacak. Hayirlisi insaAllah. Peki sen ne zaman düsünüyorsun dügünü? :61:

yaa bide bizimkinin askerliği var yaa :2: bekle Allah bekle :43: Ben de mecburen 1 sene kadar beklemek zorundayım. geçer mi bu günler de yaa ????

yaa bide bizimkinin askerliği var yaa :2: bekle Allah bekle :43: Ben de mecburen 1 sene kadar beklemek zorundayım. geçer mi bu günler de yaa ????

canım nişanlıyken beklemek daha kolay olur inan benim sözlüme askerdeyken aramızda söz yoktu gizli gizli konuşurdum ev telefonundan izine geldi göreşemedik neler çektim neler:31:

Ooff :24: selam kızlar bende geldimmm :D daha isteme aşamasındayım ama Allah izin verirse nisandan temmuza kadar olan süreçte nişanlanacağız :52: Daha istemeye gelmediler 22 ocakta gelecekler ben çok heycanlıyım yaaa :17: Annem şuan havlu yapıo söze gelenlere verilecekmiş havlu seçme aşamasındayım şuan :23: Bi kaç çeyizim var ufak tefek şeyler :70: Bu söz mendili falan nedir hiç bilmiyorum ben :43:

ezberbozan Allah tez zamanda kavustursun insaAllah. Gecer gecer mecbur gececek :72:

maya55 canim dogru söylüyorsun ni$an olunca görüsmek daha basit olur. Eger ki a$ikar bir iliski degilse. :61:

shimariqpery hosgeldin simdiden tebrik ederim hayrili olsun insaAllah. Ni$an mendili tam olarak nedir bende bilmiyorum aslinda. Bilenler bilmeyenlere ögretsin lütfen. :31:

shimariqpery hoşgeldin aramıza heyacanını anlıyorum şekerim ama bunlar insanın başına bidaha gelmeyecek olan çok tatlı heycanlar doya doya yaşa:66:
söz mendili söze gelenlere hatıra olarak dağıtılan üzerine senin ve sevdiğinin baş harflerinin işlendiği hoş hatıralık mendillere deniyo canım bunun gibi http://3.bp.blogspot.com/_eH136DjUMGw/TOomDXadWFI/AAAAAAAAATs/PpnnS4FTVWc/s1600/PICT1126.JPG resim ekleyemediğim için link koydum umarım gözüküyodur. benim sözüm çok aceleye gelmişti yapamamıştım bunlardan ama siz yapın bence çok hoşlar ezberbozan seninde daha sözün olmadı bence sende yapmalısın,

nayino senin nişanın nerde olcak canım yurtdışındamı türkiyedemi

cnm el becerin varsa sen işlicen eğer benim gibi yoksa :30: çeyizcilere yada halk eğitim merkezleri varya nakış hocaları var onlara yaptırtabilirsin, nerde yaşıyosun küçük yerde bulman zor ama büyük şehirde yaşıyosan hazırda alabilirsin

İstanbul'dayım canım çalışıyorum hemde mahmutpaşa'da :32: buralarda oluyor galiba bunlar ama tam araştırmadım daha şimdi bilgi toplama aşamasındayım :17:

shimariqpery tam yerindeymişsin desene :66:
nayino senin sözün oldumu yoksa nişana yakınmı olcak

s.a. kızlarrr uzun bir aradan sonra yine buradayım. Dualarınız ve iyi niyetleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim hepinizden razı olur inşaallah. söz mendilini bende düşünüyorum hatta sordum bilenem :1: eminönünde bi yerdeydi. İsteğe göre yapılıyo ve o kadar çok çeşit var ki dantellisi güpürlüsü . . . büssürü çok :66: bence yapamıyosak bile mutlaka en azından 25 30 kadar yaptıralım. Çok güzel bir anı kalır bizlere inşaallah :61:

kızlar bende katıldım aranızaaaaaa
24 saatlik taze sözlüyüm :52: yaz başında nişanım var inşallahhhh:69:

kızlar bende katıldım aranızaaaaaa
24 saatlik taze sözlüyüm :52: yaz başında nişanım var inşallahhhh:69:

hoşgeldinnnn öncelikle hayırlı uğurlu olsun :64:
anlat biraz nasıl geçti sözün çok heycanlandınmı,
sözü tamamlamısın ne zaman başlıyosun nişan hazırlıklarına:34:

hoşgeldinnnn öncelikle hayırlı uğurlu olsun :64:
anlat biraz nasıl geçti sözün çok heycanlandınmı,
sözü tamamlamısın ne zaman başlıyosun nişan hazırlıklarına:34:

hoşbuldum canım sağol:16:

heycanlanmaz olurmuyum hiç:31:
babam çeyizindeki eksiklerin listesini yap dedi haftasonu çeyiz alışverişine çıkıcaz
nişan yeri tutuldu nisanın ortasına karar verildi dün nisanın başına kadar hazırlık sonra çarşıya çıkılır ayyy heyecan yaptım yineee:66:

hoşbuldum canım sağol:16:

heycanlanmaz olurmuyum hiç:31:
babam çeyizindeki eksiklerin listesini yap dedi haftasonu çeyiz alışverişine çıkıcaz
nişan yeri tutuldu nisanın ortasına karar verildi dün nisanın başına kadar hazırlık sonra çarşıya çıkılır ayyy heyecan yaptım yineee:66:

Oooo çeyizin hazır eksikler var ahh ahh ben daha yeni başlıcam :53:

Canım nişan yeri nereyi tuttun yani istanbulda isen :74::54: yemekli mi yemeksiz mi kapalı mı açık mı bilgi verirsen bize de ışık olursun :46:

:28:

Back