Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Oooo çeyizin hazır eksikler var ahh ahh ben daha yeni başlıcam :53:

Canım nişan yeri nereyi tuttun yani istanbulda isen :74::54: yemekli mi yemeksiz mi kapalı mı açık mı bilgi verirsen bize de ışık olursun :46:

:28:

evet çoğu hazır ama kız gider çeyiz bitmez derler eksikler var tabi hala:52:

ist.dayım canım kapalı tutuldu yemekli değil

Oooo çeyizin hazır eksikler var ahh ahh ben daha yeni başlıcam :53:

Canım nişan yeri nereyi tuttun yani istanbulda isen :74::54: yemekli mi yemeksiz mi kapalı mı açık mı bilgi verirsen bize de ışık olursun :46:

:28:

evet çoğu hazır ama kız gider çeyiz bitmez derler eksikler var tabi hala:52:

ist.dayım canım kapalı tutuldu yemekli değil

oo kızlar ne güzel baya kalbalıklaşmaya başladık, :66:
ee napıyosunuz kıyafet bakmaya başlayanınız varmı aramızda:34:

Canımm öncelikle aramıza hoşgeldin. ve Allah daim etsin diyoruz hepimiz. Gerçekten çok güzel heyecanlar bunlar :nazar: maşaallah diyelimm maaşaalllaahhh:nazar:

♥♥♥ maşallahhh maşallahhh tütütü :nazar::nazar::nazar:

:52::52::52:

Elbise her daim bakıyorum vallaa :27: Her an herşey olabilirr ben eşya falanda bakıyorum :17:

Maşallah ya herşeyi almışın mübarek :52:

Ben daha bişey almadım yaaa :44: Off off çok eksik war çoookk :53:

Ama derdi bile güzel yaa :70:

arkadaslar cogunuz sözlenmissiniz ama ben bir türllü tarih veremiyprum. NEden bilmiyorum ama korkuyorum ya. Hepiniz ne kadar da heyecanlı ve askla dolusunuz. benim içim mi gecti yoksa ya:P

söz mendillerinden bahsetmissiniz bu konulara cok yabancıyım nasıl oluyor....... Ayrıca söz için baska seylerde dusunulebilir mi

Benimde nişanım 14 Temmuzda daha şimdiden herşeyi ayarlama çabasındayım içim içime sığmıyor :) :64::nazar:
Bir an önce gelsin Temmuz :69::69::69:

bizde kısmetse temmuz başı düşünüyoruz eve sığamayız çünkü söze çok kalabalık geldiler anneme zor oldu baya :14:
ufak ama güzel vede temiz bir yer tutmak lazım..
bi yer tutucaklar şimdidenmi tuttunuz yoksa daha erkenmi:27:

bizde kısmetse temmuz başı düşünüyoruz eve sığamayız çünkü söze çok kalabalık geldiler anneme zor oldu baya :14:
ufak ama güzel vede temiz bir yer tutmak lazım..
bi yer tutucaklar şimdidenmi tuttunuz yoksa daha erkenmi:27:

canım aynen bende sana katılıyorum
ufak güzel bir yer şimdiden arasan iyi olur .. düğün salonu işi kolayda diğer yerler dernek , cafe vs.. zor..

canım aynen bende sana katılıyorum
ufak güzel bir yer şimdiden arasan iyi olur .. düğün salonu işi kolayda diğer yerler dernek , cafe vs.. zor..

düğün salonu pek düşünmüyorum ya dediğin gibi dernek lokal tarzı biyer lazım:37:
düğün salonu biraz boş kalabilir öyle çok kalabalık olmayız sanıyorum çünkü iki tarafında yakın akrabaları uzakta herkez gelemez gibi:5: düğün olsa neyse...

02/07/2011 nişan günümüz yeride tuttuk allah hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin :64:
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahh:33:

bende 23 temmuzda yapıcam nişanı evimin önünde yapıcam kısmetse ıvır cızırlarım kaldı mfak için falan 4 senedir çeyiz düzme derdindeyim:1:nişandan sonrada ewin içini düzeceğiz çok zor işlermiş yaa allah herkese kolaylık wersin birde büyük bedenim ne yazıkki onun sıkıntısı war:43:

ooo kızlar herşeyiniz tamam gibi maaşallah. Ben daha hiçbirşey yapmadım. Yek bir tabağım bile yok :52: daha çok var yaaa neden bu kadar acele ediyorsunuz :69:

Back