Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Oooo çeyizin hazır eksikler var ahh ahh ben daha yeni başlıcam

Canım nişan yeri nereyi tuttun yani istanbulda isen yemekli mi yemeksiz mi kapalı mı açık mı bilgi verirsen bize de ışık olursun

evet çoğu hazır ama kız gider çeyiz bitmez derler eksikler var tabi hala

ist.dayım canım kapalı tutuldu yemekli değil

Oooo çeyizin hazır eksikler var ahh ahh ben daha yeni başlıcam

Canım nişan yeri nereyi tuttun yani istanbulda isen yemekli mi yemeksiz mi kapalı mı açık mı bilgi verirsen bize de ışık olursun

evet çoğu hazır ama kız gider çeyiz bitmez derler eksikler var tabi hala

ist.dayım canım kapalı tutuldu yemekli değil

oo kızlar ne güzel baya kalbalıklaşmaya başladık,
ee napıyosunuz kıyafet bakmaya başlayanınız varmı aramızda

Canımm öncelikle aramıza hoşgeldin. ve Allah daim etsin diyoruz hepimiz. Gerçekten çok güzel heyecanlar bunlar maşaallah diyelimm maaşaalllaahhh

♥♥♥ maşallahhh maşallahhh tütütü

Elbise her daim bakıyorum vallaa Her an herşey olabilirr ben eşya falanda bakıyorum

Maşallah ya herşeyi almışın mübarek

Ben daha bişey almadım yaaa :44: Off off çok eksik war çoookk

Ama derdi bile güzel yaa

arkadaslar cogunuz sözlenmissiniz ama ben bir türllü tarih veremiyprum. NEden bilmiyorum ama korkuyorum ya. Hepiniz ne kadar da heyecanlı ve askla dolusunuz. benim içim mi gecti yoksa ya

söz mendillerinden bahsetmissiniz bu konulara cok yabancıyım nasıl oluyor....... Ayrıca söz için baska seylerde dusunulebilir mi

Benimde nişanım 14 Temmuzda daha şimdiden herşeyi ayarlama çabasındayım içim içime sığmıyor :)
Bir an önce gelsin Temmuz

bizde kısmetse temmuz başı düşünüyoruz eve sığamayız çünkü söze çok kalabalık geldiler anneme zor oldu baya
ufak ama güzel vede temiz bir yer tutmak lazım..
bi yer tutucaklar şimdidenmi tuttunuz yoksa daha erkenmi

canım aynen bende sana katılıyorum
ufak güzel bir yer şimdiden arasan iyi olur .. düğün salonu işi kolayda diğer yerler dernek , cafe vs.. zor..

canım aynen bende sana katılıyorum
ufak güzel bir yer şimdiden arasan iyi olur .. düğün salonu işi kolayda diğer yerler dernek , cafe vs.. zor..

düğün salonu pek düşünmüyorum ya dediğin gibi dernek lokal tarzı biyer lazım
düğün salonu biraz boş kalabilir öyle çok kalabalık olmayız sanıyorum çünkü iki tarafında yakın akrabaları uzakta herkez gelemez gibi düğün olsa neyse...

02/07/2011 nişan günümüz yeride tuttuk allah hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahh

bende 23 temmuzda yapıcam nişanı evimin önünde yapıcam kısmetse ıvır cızırlarım kaldı mfak için falan 4 senedir çeyiz düzme derdindeyimnişandan sonrada ewin içini düzeceğiz çok zor işlermiş yaa allah herkese kolaylık wersin birde büyük bedenim ne yazıkki onun sıkıntısı war

ooo kızlar herşeyiniz tamam gibi maaşallah. Ben daha hiçbirşey yapmadım. Yek bir tabağım bile yok daha çok var yaaa neden bu kadar acele ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…