Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))

Hayırlı olsun canım, elbisen, ayakkabın,yüzüklerin çok güzel, peki yüzüklerinizi ne kadara aldınız canım. Bir bütçe oluşturmam gerekte merak ettim

bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))

Hayırlı olsun canım elbisen ayakkabıların ve yüzüğün çok güzeller,ohh 18 haziranda bayağ bi şenlenicek istanbul desene 4 5 tane daha var aynı tarihde olan ayakkabıların benm nişan ayakkabılarımdan arkası kurdaleli benmkisininde kendi açtığım konuma ekledim resmini mutluluklar diliyorum

SağoL canımm benimm =) 18'inden snra heycanLa buraya koşarız artık nası geçti die =)
Hmen bakıorum snnkıLerede..bnde sana coookk mutLuLukLar diLioorumm

slm kızlar benimde nişanım 25 haziranda eskişehirde olacak..kıyafetim , takılarım ve nişan yerimiz hazır ..kırda olcak nasipse ufak tefek teferruatlar kaldı birde davetiyeler hazır deil bu hafta onlarıda hazır ettikmi yüküm azalacak inşallah :)

Benimde 3 Temmuzda nişanım var Allah'ın izniyle bu haftasonu Allah'ın izniyle alışverişe çıkıyoruz azcık azcık heyecan basar oldu senelerdir beklediğim zamana az kaldı

Son düzenleme:
Ben seccade, oyalı tülbent, kenarı dantelli havlu bunlar hep el emeği. Park bravodan bluz, ince külotlu çorap koydum.

hmm tamam canim o zaman benim de aldiklarim yeterli olur heralde..

ben burdan penye aldim patik basörtü ve havluda hazir

trden bi penye & yelek & seccade & tesbih alicam

yeter dimi?

birde nevresim takimi aliniyormus onu bakicam bulabilirmiyim diye kisa zaman icinde.. :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence yeter, ek olarak aklıma gelen lif ve terlikte koyabilirsin. Nevresim çok şart değil canım. Bende yavaştan başlayım, nışanıma tam 1 ay var

Bence yeter, ek olarak aklıma gelen lif ve terlikte koyabilirsin. Nevresim çok şart değil canım. Bende yavaştan başlayım, nışanıma tam 1 ay var

canim diger bi topicte nevresim takimina dantel diktirmesi 200TL oldugunu söylediler dantelleri de almak zorunda kalirsam baya bir zorlar beni o yüzden kararimi degistim almayacagiim :)

ben tam 1 ay sonra trye gidicem ondan sonrasina safak saymiyorum cünkü hazirliklar yüzünden cabucak gecer diye düsünüyorum :))

sende yavastan basla canim iyi edersin kesinlikle

Çok para, yok canım sakın öyle danteldir, işlemedir çok para verme. Kullanılmıyorki. Demek sende 1 ay sonra buradasın, bende 1 ay sonra nışanlanacam inşallah Rabbim bizleri utandırmasın, mutlu, svegi dolu evlilikler versin

Cok haklisin : )

Eveet bir ay sonra Allah nasip ederse bende TRde olucam insaAllah ve pa$ama kavusacam

Amin canim insaAllah dualarimiz kabul olur bu konuda.

Bu arada bohcaliklarimi paylastim -->

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...n-bohcasi-listesine-buyruun.html#post19383737

kimilerine fikir olur kimileride eksiklerimi hatirlatirsa sevinirim

canlar bana bir fikir verin..

pa$ama hediye olarak ne alsam?

bohcasi icin degil.. burdan tr'ye gidiyorum ya..

ufak ama anlamli bir hediye almak istiyorum..

bi süprizim hazir zaten : )

ajanda almistim kendime tr'ye gidene kadar her gün ben biseyler yazdim icine..

diger yarisini da onun doldurmasini istiycem

ama onun di$inda ne alsam kizlar bi fikriniz varmi??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…