Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırLısı oLsun

Nisanlanacaklar kervanina hosgeldin öyleyse simdiden hayirli olsun :)

Hazirliklar ne durumda peki :)

Sağol canım daha pek hazırlık yapılmadı, çünkü onlar şehir dışında yaşıyorlar canım. Önümüzdeki hafta oraya gideceğiz, ayrıntıları orada konuşacağız. Muhtemelen 1 gün önceden gelecekler, alışverişimizi yapar, akşamında kız istenir, ertesi günde nışanımız olur. Tam tarihi haftaya belirleyeceğiz. Sanada hayırlı olsun tatlım

Bi kac gün baya bir stres yasiyacaksiniz öyleyse dimi? Nisanin evdemi olacak peki canim? Biz evde yapacagiz ben yurt disindan türkiyeye gidecegim cünkü. :)

Amin canim insaAllah hayirli olur.

Allah tüm nisanlanacak ve evleneceklerin yardimcisi olsun insaAllah :)

Evet canım, evde aile arasında olacak. Onlar 5 saatlik yoldan gelecekler,mecburen kalabalık gelmeyecekler. Bizde bir kaç aile büyüğünü çağıracağız. Herşey hızlı ve yorucu olacak. Geçen gün nışan makasımı süsledim, nışan tepsimide süsleyeceğim.

Demek sen Yurtdışından geleceksin, seninde bana göre daha zor be canım, herşeyi sıkıştırmak, zaman dar..Bende şehir dışına gelin gideceğim, sevdiklerimden ayrı kalacağım için hüzünleniyorum,sendede hüzün oluyormu?

Bizde aynen aile arasi yapacagiz canim. Onlarda bizde memlekete gelecegiz ve en yakin akrabalari büyükleri cagiracagiz. Zaman kisitli oldugu icin daha büyük bir organizsayona gerek duymadik. Öylemi ne güzel canim. Ben bi tek bohca hazirligi yaptim. Oda tam bitmis degil malesef.

Olmaz mi canim. Düsündükce cok fazla üzülüyorum o yüzdem simdilerde mümkün oldugu kadar uzakta tutmaya calisiyorum ayrilik düsüncesini. Her ne kadar ailem tarafindan sorunlar yasasamda (bi konu actim oraya bakarsan ne demek istedigimi anlarsin canim) onlardan ayrilmak kopmak cok agrima gidecek.

Üstelik ben dogma büyüme burdaydim. Türkiyeye gitmeci cok istiyorum gercekten. Yinede cok zor günler yasayacagim bundan eminim.

Ben bohçalara daha başlamadım, çünkü, bizde nışandan sonra erkek tarafına bohçe gider. Muhtemelen Haziran ayında başlarım bende

Her ne kadar ailenle sorunlarında olsa (bakmadım, bakarım konuna) insan özler mutlaka. Rabbim pişman ettirecek evlilikler yaşatmasın. İnşallah, iyiki evlenmişiz deriz

Ne yalan söyleyim bohcalar da ne zaman verilir hic bilmiyorum cünkü zaman kisitli ama ben yinede en azindan yapabildigim kadarini yapayim dedim.

Her normal nisanlanacak kiz gibi bende heyecan icinde olmak isterdim ve diger hazirliklarimi da yapmak isterdim ama ni$anim icin nasip olmadi dügünüm icin nasip olur insaAllah.

Kesinlikle herseye ragmen ailem ailemdir kirginliklar kizginliklara ragmen özleyecegim.

Amin insaAllah Rabbim huzurlu mutlu evlilikler nasip eyler. Ve ben eminim ki evlenecegim adam en dogru insan benim icin. Beni tamamlayan insan. O benim yanimda oldugu sürece herseyin üstesinden gelirim insaAllah.

sen bilirsin canım o senin bütçene ve zevkine bağlı bir şey

kızlar ya biz annemle pür heves bohça hazırlığına girişmiştik. öyle çok abartmıyordukta üstelik. sözlümle telefonda konuşurken annemle bohçaya seccade alıyorduk. ben de telefonda ona söylemiş bulundum. daha önce konuşulmadığı için annesine, siz de bişeyler yapın onlar bohça yapıyor demiş,sonradan problem olmasın diyesöylemiş, kayınvalidem annemi arayıp bohça işini abartmayalım. biz pek anlamayız açılmayın çok demiş. anneciğim çok üzüldü.aldığımız da seccade, lif, eşarp yani ay ben napıcam yaa hiç yapmasakmı bohça falan

hmm..

öncelikle hayirli olsun canim.. ama bence yinede ufak tefek bi bohca hazirlayin derim ben..

herkes kendi imkanlarina göre alacaktir elbet.. belki erkek tarafin ki cok teferruatli olmayacak ama ne önemi var ki..

önemli olan sen ve sözlün mutlu olmaniz..

sizde o zaman cok fazla detayina inmeden biseycikler alirsiniz :)

öyle yapacağız muhtemelen başka çare yok galiba.söylendi zaten bir kere karar değiştirirsek boşuna gerginlik çıkabilir. teşekkür ederim

insaAllah bi sorun cikmaz canim.. senin icinde rahat olur böylelikle..

bu günler cok telasli günler..

en güzel sekilde atlatiriz hepimiz insaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…