- Konu Sahibi Ezberbozan
-
minikcicek canim karsi taraf benim dedemle büyükanneme hazirladigi icin bende onlara almaliyim ama cok fazla seyler de almiycam galiba
dedesine gömlek yelek havlu corap
büyükannesine penye yelek havlu basörtü corap
yeter heralde dimi?
lilapause hayirli olsun canim :)
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırLısı oLsun
Merhaba kızlar, benimde nışanım Haziranda olacak kısmetse
Nisanlanacaklar kervanina hosgeldin öyleyse simdiden hayirli olsun :)
Hazirliklar ne durumda peki :)
Sağol canımdaha pek hazırlık yapılmadı, çünkü onlar şehir dışında yaşıyorlar canım. Önümüzdeki hafta oraya gideceğiz, ayrıntıları orada konuşacağız. Muhtemelen 1 gün önceden gelecekler, alışverişimizi yapar, akşamında kız istenir, ertesi günde nışanımız olur. Tam tarihi haftaya belirleyeceğiz. Sanada hayırlı olsun tatlım
amin insaAllah canim
yurt disinda mi yasiyorsun sen?
nickin yüzünden soruyorum da :))
Evet canım, evde aile arasında olacak. Onlar 5 saatlik yoldan gelecekler,mecburen kalabalık gelmeyecekler. Bizde bir kaç aile büyüğünü çağıracağız. Herşey hızlı ve yorucu olacak. Geçen gün nışan makasımı süsledim, nışan tepsimide süsleyeceğim.
Demek sen Yurtdışından geleceksin, seninde bana göre daha zor be canım, herşeyi sıkıştırmak, zaman dar..Bende şehir dışına gelin gideceğim, sevdiklerimden ayrı kalacağım için hüzünleniyorum,sendede hüzün oluyormu?
Yok canım İstanbuL'da yaşıorum =)) Nick cok sevdıgım bi çikoLatanın adı o an akLıma o geLdiii
Ben bohçalara daha başlamadım, çünkü, bizde nışandan sonra erkek tarafına bohçe gider. Muhtemelen Haziran ayında başlarım bende
Her ne kadar ailenle sorunlarında olsa (bakmadım, bakarım konuna) insan özler mutlaka. Rabbim pişman ettirecek evlilikler yaşatmasın. İnşallah, iyiki evlenmişiz deriz
minikcicek canim karsi taraf benim dedemle büyükanneme hazirladigi icin bende onlara almaliyim ama cok fazla seyler de almiycam galiba
dedesine gömlek yelek havlu corap
büyükannesine penye yelek havlu basörtü corap
yeter heralde dimi?
lilapause hayirli olsun canim :)
sen bilirsin canım o senin bütçene ve zevkine bağlı bir şey
kızlar yabiz annemle pür heves bohça hazırlığına girişmiştik. öyle çok abartmıyordukta üstelik. sözlümle telefonda konuşurken annemle bohçaya seccade alıyorduk. ben de telefonda ona söylemiş bulundum. daha önce konuşulmadığı için annesine, siz de bişeyler yapın onlar bohça yapıyor demiş,sonradan problem olmasın diyesöylemiş, kayınvalidem annemi arayıp bohça işini abartmayalım. biz pek anlamayız açılmayın çok demiş. anneciğim çok üzüldü.aldığımız da seccade, lif, eşarp yani ay ben napıcam yaa hiç yapmasakmı bohça falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?