Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende haziran temmuz gibi nişanlanıyorum İnşALLAH. nasıl olacak nerde olacak hiç bilmiyorum

kızlar nişanda ne oluyo ben hiç bilmiyorum

Canm nişanlık ve takım elbise alınır nişan bohçası hazırlanır karşılıklı olarak, yüzükler alınır bütçeye görede takı alınır ve yer tutulur bu düğün salonu olabilir yemekli bi yer olabilir veya evdede olabilir mutluluklar dilerim:34:

off off zaman yaklastıkca heyecan daha da cok oluyoooo yaaa ne elbisem hazır nede damada götürecegimiz bohça ahh bilmiyorum kii nasıl olucakkk

Son düzenleme:
kızlar benımde hala nişan elbısem hazır değil lutfen resım paylaşınn konuyu acan arkadasım sende kapalısın sanırım bende kapalıyım nişan elbiseni aldınmı ? ben bulamadım hala cok kararsızım diktirsemm diye diktirmede cok pahalı ne yapacagımı bılmıyorum:s yardım lutfennn..
bu arada şafak46:):74:

47 gün sonra türkiye yolcusuyuuum :69:

Geeel geeeel güzel ülkemize bekleriiizzz canımmm:71:kızlaaaar heyecan artıomu gün geçtikçeeee,benim askerimin gelme heycanı şu anda nişan heyecanını geçmiş durumda ama 1 hafta sonra eminimki nişan heyecanımız daha çoook olucaaak aşkımın gelmesine son 7 gün kaldı yani sadece 1 hafta:21:

Geeel geeeel güzel ülkemize bekleriiizzz canımmm:71:kızlaaaar heyecan artıomu gün geçtikçeeee,benim askerimin gelme heycanı şu anda nişan heyecanını geçmiş durumda ama 1 hafta sonra eminimki nişan heyecanımız daha çoook olucaaak aşkımın gelmesine son 7 gün kaldı yani sadece 1 hafta:21:

Gelicem insaAllah canim :) günler saya saya bitmek birlmiyor bir türlü :(

bir haftacigin kalmis seninde :) masAllah :nazar:

tatlım 2012 nisan mayıs gibi düşünüoruz yani plandağımız gibi giderse herşey önümüzdeki sene bu tarihlerde evli olucaz:16:

nilaycigim bizim üc ayri düsüncemiz var bak dinle :1:

1) Temmuz 2012 - sorun Temmuzun sonunda Ramazan basliyor

2) Nisan 2012 - sorun bi ablam gelemeyebilir

3) Subat 2012 - sorun cok erken mi acaba düsüncesi, iki ablam gelemeyebilir

:44::44::44:

en mantiklisi en dogrusu nasil olur bilmiyorum...

hakkimizda hayirlisi insaAllah seneye bu zamanlarda yuvamizda olmak nasip olur hayirlisi ise :31:

Canm nişanlık ve takım elbise alınır nişan bohçası hazırlanır karşılıklı olarak, yüzükler alınır bütçeye görede takı alınır ve yer tutulur bu düğün salonu olabilir yemekli bi yer olabilir veya evdede olabilir mutluluklar dilerim:34:

bizde geöen hafta alışverişe çıktık aşkım için aldıklarım;

-takım elbise
-alyans
-2 gömlek
-kravat ve mendil
-ayakkabı ve uygun kemer
- spor ayakkabı
- ev terliği
- lacoste tişört
-2 atlet
-2 çorap
-2 boxer
- eşofman
-deri kutu içinde parfüm diş macunu fırçası, tırnak makası deodorant roll-on duş jeli traş köpüğü sabun ve balsam

Son düzenleme:
bizde geöen hafta alışverişe çıktık aşkım için aldıklarım;

-takım elbise
-alyans
-2 gömlek
-kravat ve mendil
-ayakkabı ve uygun kemer
- spor ayakkabı
- ev terliği
- lacoste tişört
-2 atlet
-2 çorap
-2 boxer
- eşofman
-deri kutu içinde parfüm diş macunu fırçası, tırnak makası deodorant roll-on duş jeli traş köpüğü sabun ve balsam

hayirli olsun canim.. Allah tamamina erdirsin insaAllah :)

boxer ve atletleri nereden aldin sen?

Back