- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.261
Hemen veriyorum canım. Oldu ki bitiremedi. Biberonla dolabın alt kısmına koyup içeceği zaman çıkarıp. Sıcak cezve içine bırakıp ısınmasını bekliyorum. Beş dakika sürmüyor.Ben o durumu tamamen unuttum yaemidaf000 ben de senin yaptığın gibi yapayım Minnaklarimm peki saklama işini nasıl yapıyorsun uyandıktan sonra mı sağip hemen veriyon yoksa dolapta mi saklıyorsun ki dolapta sakladiysak isiyi nasıl ayarlamali bebişler içerken
İlk başlarda bu korku oluyor bende çok tedirgin oluyordum haftalar ilerleyince sarkmalar oldu bende. Bir yere gideceksem ya da biri gelecekse erken, geç vurulduğum oldu.Kızlar acil cevap, progestan iğne kullanıyorum 7.haftamdayım, tüp bebek, hergün saat 11i geçmeden vuruluyorum, bugün aksadı misafirim var ve bilmiyolar gidemiyorum öğleden sonraya falan kalcak sorun olur mu bilen yardımcı olsun korkuyorum
Sorun olmaz canım 1 günden . Ama zamanında yaptırmaya özen gösterKızlar acil cevap, progestan iğne kullanıyorum 7.haftamdayım, tüp bebek, hergün saat 11i geçmeden vuruluyorum, bugün aksadı misafirim var ve bilmiyolar gidemiyorum öğleden sonraya falan kalcak sorun olur mu bilen yardımcı olsun korkuyorum
Bugün dediğin gibi yaptım çokta iyi oldu artık sıkıntı olmazsa hep aynı sistemi uygularımHemen veriyorum canım. Oldu ki bitiremedi. Biberonla dolabın alt kısmına koyup içeceği zaman çıkarıp. Sıcak cezve içine bırakıp ısınmasını bekliyorum. Beş dakika sürmüyor.
Bende senin eşin gibiyim. Elektrikte kalacaklar diye korkuyorum evin bütün camları açık karşılıklı hava estiriyor. Bu sağlıklı değil Allah korusun felç bile eder o esinti ortasında kalmaları. Bir yer sadece açık olsa ordan hava girse tamam. Bende evdekilerle savaş halindeyimBiz her gün banyo yaptırmiyoruz. Bulunduğumuz yer bazen soğuk oluyor. Koydeyiz. Ama geçmedi üstünü artık çok ötmüyoruz cam her zaman açık. Ama babası kapatıyor üşür diye laf anlayamıyoruzbiz de bir gün yıkayıp bir gün yikamiyoruz. Dün doktora getirdim doktor bütün bebeklerde oluyor dedi isilik onemsemedi
Ya tabi odaya hava aldiracagim diye bütün camlar acilmamali hele ki odada hem kapı hem cam açık olmamali o zaman hasta eder çocuğu. Ama bütün kapı pencere ne varsa kapalı da olmamalı benim çocuğumun yüzü sıcacık terliyor hala geçmedi isiligi.uzuluyorum.Bende senin eşin gibiyim. Elektrikte kalacaklar diye korkuyorum evin bütün camları açık karşılıklı hava estiriyor. Bu sağlıklı değil Allah korusun felç bile eder o esinti ortasında kalmaları. Bir yer sadece açık olsa ordan hava girse tamam. Bende evdekilerle savaş halindeyim
Benım de sertleşiyor dıye sağıyordum 2 gundur masallah boşaltıyor sağmıyorumHanımlar ben pompa ile sütümü sağma işini birkaç güne kadar bırakacağım. Artık memeyi boşaltıyorlar. İlk etapta doyduklarını anlamak için sağdım. Mama ölçülerini oturttum.
Böyle böyle öğreneceğiz canım. Minikler için her şey. Sağma işi beni çok yoruyordu ama anlamak için mecburen sağıyordum. Kuzularım artık büyüyorBenım de sertleşiyor dıye sağıyordum 2 gundur masallah boşaltıyor sağmıyorum
Havalar isinincaya kadar bizde oyle gun aşırı yikamistik. Bu babalari napsak ikna ederiz acaba bizde beslenme konusunda çalışıyoruz bir turlu emdiği sütle doyduguna ikna edemiyorum biberonla takviye yapmak istiyorBiz her gün banyo yaptırmiyoruz. Bulunduğumuz yer bazen soğuk oluyor. Koydeyiz. Ama geçmedi üstünü artık çok ötmüyoruz cam her zaman açık. Ama babası kapatıyor üşür diye laf anlayamıyoruzbiz de bir gün yıkayıp bir gün yikamiyoruz. Dün doktora getirdim doktor bütün bebeklerde oluyor dedi isilik onemsemedi
İlk hftalar Mama takviyesi istiyor mu canım. Benimkiler olanı bitiriyor kiHanımlar ben pompa ile sütümü sağma işini birkaç güne kadar bırakacağım. Artık memeyi boşaltıyorlar. İlk etapta doyduklarını anlamak için sağdım. Mama ölçülerini oturttum.
İkinci haftadayız canım. Süt ile doymayınca veriyorum. Vallahi doyurma kısmı bayağı karışıkİlk hftalar Mama takviyesi istiyor mu canım. Benimkiler olanı bitiriyor kiilk hafta ne kadar mama takviyesi yaptin
Kızlar bebekle günleriniz nasıl geçiyor?
Gece bol uykusuz bol emzirmeli geçiyor bizim. Haliyle uykusuzlukta baya yoruyor. Uyumuyor gece oğluş
Gündüz cekılıyor da gece uykusuzluk zor oluyormus yaaBenim de öyle cnm. En uzun uykusu 2 buçuk 3 saat oda öğlen vakti. Ama olsun bu günler de geçecek
Bizim de göbek bağımız bugün düştü.
Sanki hiç girmeyecek gibiGündüz cekılıyor da gece uykusuzluk zor oluyormus yaaSenin ikinci ya alışkınsındır. Ne zaman düzene giriyor gece uykuları canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?