Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Insallah cnm yok daha tarih vermedi. Bugun 36+0 oldum haftaya cuma 37+0 olcam tarih verselerde rahatlasam biraz
Aynen yaa bende ayni durumdayım her gittigimde tarih verir diye düşündüm haftaya persembe gidicem bende bir hafta sonrasina gun veririm demisti geldiğinde ama.bakalim ne diyecek

Benimki de olmaya başlıyordu ki ustunu incelttik cam açtık serinlettik hergun banyo yapti.yenileri oluşmadı ama eskilerinin beyaz beyaz yerleri duruyor.
Pencereler ile başım dertte. Elektrik ortasında kalacaklar diye ödüm kopuyor. Açmasam sıcak oluyor.

Nasıl çözdünüz biz de bugün tutmada kademe atladik
Memeye yaklastırınca aglıyordu. Bende babaya veriyordum sakinleştiriyordu tekrar yaklastırıyordum aglıyordu bir saat boyunca böyle devam ediyordu. Emzirme hemşiresiyle görüştüm o inatsa sen ondan inat ol acıkınca mecbur tutcak dedi. Aglasada memede tuttum 2-3 dakıka aglayıp tuttu. Şimdi masallah aglamadan tutuyor

Minnaklarimm süt sagma işlemini nasıl yapıyorsun hangi araliklarla. İki bebiş emsede ilk zaman sütü bitiremiyorlar nasıl yapmalıyım
Canım benim ilk günler sütün tam olmayabilir. Kolosturom zaten az olan bir süt. Strese igirme. Pazartesi gününden beri kuzularım benimle. İlk günden itibaren ikisini peş peşe besledim. Ben iki saat aralıklarla beslenme işini yapıyorum. Gündüz bunda bazen şaşma olsada gece kesinlikle uyuyorum. Önce meme veriyorum. Gögüsler belli sağı oğlana verdimse o seans sadece sağ onun. Emiyorlar on onbeş dakika bu git gide uzamaya başladı. Önce beş dakika falan ancak oluyordu. 12. Günleri şimdi 15 dakika oluyor mesela. Ben meme ile dogduklarindan emin olamıyorum. Çok küçükler gögüs boşalmadan uyuya kalkıyorlar. Emebildikleri kadarını emzirip bu sefer sağma işine geçiyorum. Kim ne kadar bırakmışsa onu da biberonla veriyorum. Çok şükür meme reddi olmadı ikisini de alıyorlar. Doktora gittik takviye ne kadar yapayım dedim. Göğüsten 40 cc geliyorsa gerisini mama ile tamamla dedi. Ben şuan 60 a tamamlıyorum. Büyüdükçe artarak gidecek. Mamayı süt durumuna göre verebilirsin dedi. Sütüm var deyince 5 6 defaya kadar verilir dedi. Ben ne yapıorum süt az olunca takviye veriyorum. Bazen sadece mama veriyorum. Gögüslerin dolu dolu olması için iki saat sonra mama vereceğim sadece. 60 cc yavaş yavaş 75 e doğru artıracağım. Uyku sersemi umarım düzgün anlatabildim

Minnaklarimm süt sagma işlemini nasıl yapıyorsun hangi araliklarla. İki bebiş emsede ilk zaman sütü bitiremiyorlar nasıl yapmalıyım
Gögüslerdeki sütü hemen bitirmelerini bekleme. Benim oğlan daha yeni bitiyor mesela kızda ona yetişmek üzere zorluyor. Genellikle gögüsü boşalttıkları zaman çok aç olduklarını anlayıp takviye yapıorum.

Günaydın arkadaşlar, bebeğim bugün 1 aylık oldu çok şükür. Son bir haftadır kusmalar başladı bugün ise 5 defa kustu. Doktoru aradım safralı olursa getir dedi ama ben endişeliyim. Bebeginiz kusuyor mu sizinde?

Çok teşekkür ederim gayet iyi anlattın da kayinvalideye durumu anlatamıyorum sagmana gerek yok deyip duruyor. Süt hemen geldi çok şükür ama ne kadar geliyor bilmiyorum artık sertleşmeye başladı bebişler bitiremiyor ben de şuan bir memeyi ikisine bir veriyorum bitirsinler diye sonra diğerini. Yinede dün akşam sagdim 30 cc çıktı birinden.biberonla verdim ama pek içime de sinmedi gaz yapar diye bi de memeyi de istemezler diye. Şuan çok küçükler belki 1 hafta sonra belli bir düzene girerim şimdi kolayima geldiği gibi takılıyorum

Canım 1 memeyi ikisinede verme ilk gelen süt ile son gelen sütün besin değerleri farklı. İlk gelen sulu olur son gelen yağlı ve kilo aldırır. Bence 1 memeyi birine diğerini birine ver kalanı sağ. Emdiği memedeki sütleri bebelere ver.

[/QUOTE]
Benimki de olmaya başlıyordu ki ustunu incelttik cam açtık serinlettik hergun banyo yapti.yenileri oluşmadı ama eskilerinin beyaz beyaz yerleri duruyor.
Biz her gün banyo yaptırmiyoruz. Bulunduğumuz yer bazen soğuk oluyor. Koydeyiz. Ama geçmedi üstünü artık çok ötmüyoruz cam her zaman açık. Ama babası kapatıyor üşür diye laf anlayamıyoruz biz de bir gün yıkayıp bir gün yikamiyoruz. Dün doktora getirdim doktor bütün bebeklerde oluyor dedi isilik onemsemedi

emidaf000 katılıyorum o şekilde biri besinini yer diğeri sulu kısmını içer. Meme reddi için bir şey diyemiyorum canım her bebek aynı değil. Benimkiler ilk günden hem meme hem biberon ile tanıştılar. Sonra kuvözde kaldıkları sürece enjektör derken sanırım seçicilikleri kalmadı neyle versem yiyorlar. Maşallah, subhanallah kayınvalidelere hiçbir şey diyemiyorum benimkide burda benimkide iki saatte uyandırma ve her beslenme öncesi altını açıyor olmama takılı kalmış. Allahtan annem yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…