- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.441
Allah sağ salim kucağına almayi nasib etsin canmGünaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyinhepinizi öpüyorum
Kuzummm dualarım seninle Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelir minikGünaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyinhepinizi öpüyorum
Biri daha sırasını beklemedi sağlıcakla gelsin inşallahGünaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyinhepinizi öpüyorum
Canım benim duam seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz ay resmen sizin oğlanlar yarışa girdiGünaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyinhepinizi öpüyorum
Bende artık inanmıyorum ama bunun için biraz geç kaldımVosvos88 hayırlı olsun canım. Kuzucuk gelmek istemiş zaten haftan da iyi çok heyecanlı her gün bir bebek geliyor artık grupta :)
Bende kontrolden geldim çiğer iğneden vaz geçti doktorum bir hafta daha bakalım diyor :)
Her hafta ölçüm yapmak bebişlerin ağırlıklarına doğru çıkarmıyor bir bebeğim geçen haftadan daha küçük çıktı :) nasıl oluyor bilemedim doktorum da haftaya bakarız dedi merak etmiyorum artık çünkü bu ölçümler gerçekten tutmuyor.Tüm bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Evett zaman çok hızlı neredeyse 1 aylık olacak
Bencede canim zaten önemli olan sağlıkları kilosu fazlaca olup kuvöz de kalmak zorunda olan bebislerde var sag salim vaktinde gelsinlerde varsin biraz zayf olsunlarVosvos88 hayırlı olsun canım. Kuzucuk gelmek istemiş zaten haftan da iyi çok heyecanlı her gün bir bebek geliyor artık grupta :)
Bende kontrolden geldim çiğer iğneden vaz geçti doktorum bir hafta daha bakalım diyor :)
Her hafta ölçüm yapmak bebişlerin ağırlıklarına doğru çıkarmıyor bir bebeğim geçen haftadan daha küçük çıktı :) nasıl oluyor bilemedim doktorum da haftaya bakarız dedi merak etmiyorum artık çünkü bu ölçümler gerçekten tutmuyor.Tüm bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Rabbim sağlıkli sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyinhepinizi öpüyorum
Canım ben yenidoğan yani 0-3 ay kıyafetlere oranla daha minik 5 tane kıyafet almıştım. Bir tane tulumun kumaşı sert ve biraz küçük olduğu için onu giydiremedim olmadı pek boydan. Ama digerlerini baya giydiriyorum hatta bazen çamaşırı yığıldı yıkamak için o sırada 0-3 ay alt üst takımlarını giydirdim tabi onlar büyük oluyor. Ama 4 tane yenidoğan yetiyor bence
Ya gerçekte mi? Dur ben de dikkat edeyim bir değişme olacak mıBende de hiç catlak yoktu ne güzel diyordum ki dün ameliyat yerime krem sürerken biraz acı hissettim yakından bakayım dedim kesiginn olduğu bölgeden yukarı yukarı bı kaç yerde kırmızı çizgiler var ve açıyorlar yeni olmuşlar sanki.ameliyat esnasında çok cekistirdiklerinden mi oldu acaba yoksa benim de göbeğim çok büyük değildi
Canım sıkma canini yanlış ölçmüş olamaz mı kendi doktorundaki ölçülerde daha öndeydi geri gitmedi sonuçta gerilik bile olsa öyle kalırdı birde emar falan diyodun sanki istemedimi onu doktor üzme kendini inşallah hersey yoluna girer annen gelebildimi yaninda olursa desteği olur hem sana hem oğluna aklin kalmaz onda daMerhaba hanımlar. Evet bugün perinatoloji bölümüne gittim. Moralim sıfır neye inanacağımı bilmiyorum, 35 haftalık 2200gr geçmesi gerekirken 32 hafta 2kg çıktı bebekte gerilik var dedi. Plazenta için yine netlik yok Malesef. Heralde ben. Kendi şehrimde doğum yapamicam. Ayrıca virüs de bu tarafta çok artı oğlumu düşünüyorum bir yandan da, canım çok sıkkın. Kendi doktorum cumartesi gel dedi..
Vosvos88 allah sağlıkla bir avazda kurtarsın, duanı bize de eksik etme..
Gözünaydın cnm o dedigin ciger gelistiricimikızlar bende bu gün perinatoloğa tekrar kontrole gittim barsak genişliği için normal dedi.34. haftada tekrar celeston yapılacak dedi.
Canım sıkma canini yanlış ölçmüş olamaz mı kendi doktorundaki ölçülerde daha öndeydi geri gitmedi sonuçta gerilik bile olsa öyle kalırdı birde emar falan diyodun sanki istemedimi onu doktor üzme kendini inşallah hersey yoluna girer annen gelebildimi yaninda olursa desteği olur hem sana hem oğluna aklin kalmaz onda da
Canım sıkma canini yanlış ölçmüş olamaz mı kendi doktorundaki ölçülerde daha öndeydi geri gitmedi sonuçta gerilik bile olsa öyle kalırdı birde emar falan diyodun sanki istemedimi onu doktor üzme kendini inşallah hersey yoluna girer annen gelebildimi yaninda olursa desteği olur hem sana hem oğluna aklin kalmaz onda da
Yadee bencede canım. Bu kadar fark olmaz, hani belki yavaşlar ama ilerde giden bebek birden bire mi çok yavaşladı. Rabbim yardımcın olsun inşallah her işini kolaya çevirsin. Malesef virüs buralarda gerçekten hortladı hayırlısı ile kritik haftalarını inşallah atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?