- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.601
Maşallah kizcelere kilolari cok iyi ayrica odalarida cok şirin rengine bayıldım bende duvarlarinNesir haber var mi acaba? Insallah prensesine kavusmusdur Bende kontrolden geldim Aylin 2000gr, Ayca 1800gr olmuslar. Simdi her hafta kontrolum olcakmis bide 33-34 hafta arasi ciger gelistirici yapacakmis. Saglik ocaginda son bir kac tahlil istedi onlari yaptiracam yaklastik doguma yavas yavas kizlar 2 tane buyuyen besik bir dolap almistim odam cok kucuk geldi nobetci tek kisilik yatagi cikarmak zorundayim galiba ve ilk aylarda bir besigi buyutup kendim yatarim diger besikte bebisler beraber yatar boyle bir cozum dusunduk.
Aa dogru persembe demistin benim aklimda carsamba olarak kalmis. Haydi yarin guzel haberle gel cnmKuzum henüz sezeryan olmadım. Yarın olacağımyarın sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım inşallah güzel haberler veririm size. Yaaa tonton ikizlerin ne kadar buyumusler maşallah nazar değmesin ne güzel bakmışsın ikizlerine sen ayrıca odana bayıldım boyası tablolar mobilyan çok güzel uyumlu olmuş. Güle güle kullanın
haha bide cnm komik olan su ki ailecik isimlerimiz A ile basliyorvavv baya havalı bir kapı süsü olacak
Çok şükür. 32 den sonra mı yetmeme durumu oluyormuşPazartesi randevum var eğer benimkiler bu haftada normal tek bebek gibi kilo almışlarsa tamamdır bilinki savaşçılar sonuna kadar ipin ucunu bırakmayacaklarşuana kadar genel olarak ikizler olarak 5 kişiyiz çok şükür geride kalan bebiş yok. Haftalarıyla uyumlular ballar ya da üç beş gün eksiklik var o da zaten normal kabul ediliyor. Çok şükür 28.30.32. Haftadan sonra rahim yetmezse hız azalıyor. İnşallah başa kadar çıkarız hep beraber
Tevafukun bu kadarı hahaha bide cnm komik olan su ki ailecik isimlerimiz A ile basliyorAnne baba bebisleri hepsi A
Teşekkür ederim. Yok olmadı. Hergün ölçüyordum son hafta yükselme oldu. 3550 kg.Sağlıkla sende bebeğine kavuş inşallah. Daha önce tansiyon sorunu oldu mu?
Bebegin kaç kg şuanda?
Teşekkür ederim. Yok olmadı. Hergün ölçüyordum son hafta yükselme oldu. 3550 kg.
İnşallah senin rahimde yapışma yoktur canımMaşallah bebeğin kilosu güzel. Sağlıkla kavuşalım inşallah.
Yarına ne kaldı şunun şurasındaNesir sendendr hayırlı haberler bekliyoruz
B Babydust80 maşallah hazırlıkların çok. Tatlı olmuş güle güle büyüt kizceleri❤
Minnaklarimm benim pazartesi günü kontrol hayırlı haberler verelim inşallah. Var mi pazartesi gidecek olan
Ayrıntılı için gittiğim doktor ve sonra kendi doktorum öyle dedi. Bazılar 28 den sonra bazıları 30 32 den sonra artık yavaşlıyorlar dedi. Korkma inan şuana kadar şükür rabbime iyi getirdik. Benim korkularım eskisi gibi kalmadı. Tabi haftam sizden ilerde ondan olabilir. Şu iki haftada geçerse tamamdırÇok şükür. 32 den sonra mı yetmeme durumu oluyormuşbiz de yarın 32 olacağız. Bundan sonra mı korkmaliyim. Sana maşallah zaten seni örnek alıp arkandan geliyoruz 37 yine tamamlasak çok şükür. Benim sol kasıkta ağrılar başladı yatakta dönerken ayağa ilk kalktığımda oluyor bilmiyorum 37 ye kadar götürebilir miyim başka da bir sıkıntımız yok çok şükür
İnşallah senin rahimde yapışma yoktur canımbanada yatış yapın alıyorum demez inşallah ilk defa korkuyorum gitmekten 35+2 olmuş oluyoruz. Hayırlısı ile şu son dönemeçleri bir atlatsak
Çok şükür canım çokYok. Cnm aklına. Öyle getirme
Allahın izniyle tarih verilecek sana da bu zamana gelmiş sin elhamdülillah çok iyi
Ben galiba alıştım bu duruma evet kötü sonuçları var ama ne yapalım bebeğim sağlıkla zamanında gelsin inşallah dünyaya..
güle güle kullansın prensesler odalarını canım benim paşalarında yarın sabah gelcek kısmetseNesir haber var mi acaba? Insallah prensesine kavusmusdur Bende kontrolden geldim Aylin 2000gr, Ayca 1800gr olmuslar. Simdi her hafta kontrolum olcakmis bide 33-34 hafta arasi ciger gelistirici yapacakmis. Saglik ocaginda son bir kac tahlil istedi onlari yaptiracam yaklastik doguma yavas yavas kizlar 2 tane buyuyen besik bir dolap almistim odam cok kucuk geldi nobetci tek kisilik yatagi cikarmak zorundayim galiba ve ilk aylarda bir besigi buyutup kendim yatarim diger besikte bebisler beraber yatar boyle bir cozum dusunduk.
Benimkiler önden gidiyo canım ne aceleleri var bilmiyorum amaPazartesi randevum var eğer benimkiler bu haftada normal tek bebek gibi kilo almışlarsa tamamdır bilinki savaşçılar sonuna kadar ipin ucunu bırakmayacaklarşuana kadar genel olarak ikizler olarak 5 kişiyiz çok şükür geride kalan bebiş yok. Haftalarıyla uyumlular ballar ya da üç beş gün eksiklik var o da zaten normal kabul ediliyor. Çok şükür 28.30.32. Haftadan sonra rahim yetmezse hız azalıyor. İnşallah başa kadar çıkarız hep beraber
bizim eşim benim ve kardeşimin e ile başlıyo annem Efe Ege falan koyalım dedihaha bide cnm komik olan su ki ailecik isimlerimiz A ile basliyorAnne baba bebisleri hepsi A
Maşallah bebeğin kilosu güzel. Sağlıkla kavuşalım inşallah.
Yarına ne kaldı şunun şurasındaNesir sendendr hayırlı haberler bekliyoruz
B Babydust80 maşallah hazırlıkların çok. Tatlı olmuş güle güle büyüt kizceleri❤
Minnaklarimm benim pazartesi günü kontrol hayırlı haberler verelim inşallah. Var mi pazartesi gidecek olan
Teşekkür ediyorum kızlar Allah razı olsunNesir bu gece uyumadan bütün dualar senin için canım hadi bakalım topiğin ikinci fıstığı gelecek. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimkiler önden gidiyo canım ne aceleleri var bilmiyorum ama29+4 de gittik birisi 30+3 birisi 30+5 di Doktor iyiler maşallah dedi inşallah böyle devam eder
Çokta arayı açmasınlar tembih et canım ben oğlana ediyordum benimde oğlan öndeydi haha anneyi dinledi kızçemi beklemişti en sonBenimkiler önden gidiyo canım ne aceleleri var bilmiyorum ama29+4 de gittik birisi 30+3 birisi 30+5 di Doktor iyiler maşallah dedi inşallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?