Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Maşallah kizcelere kilolari cok iyi ayrica odalarida cok şirin rengine bayıldım bende duvarlarin

Aa dogru persembe demistin benim aklimda carsamba olarak kalmis. Haydi yarin guzel haberle gel cnm Bu gece uyku tutar mi acaba aman uykusuz kalma bol bol dinlen

Çok şükür. 32 den sonra mı yetmeme durumu oluyormuş biz de yarın 32 olacağız. Bundan sonra mı korkmaliyim. Sana maşallah zaten seni örnek alıp arkandan geliyoruz 37 yine tamamlasak çok şükür. Benim sol kasıkta ağrılar başladı yatakta dönerken ayağa ilk kalktığımda oluyor bilmiyorum 37 ye kadar götürebilir miyim başka da bir sıkıntımız yok çok şükür

Teşekkür ederim. Yok olmadı. Hergün ölçüyordum son hafta yükselme oldu. 3550 kg.

Maşallah bebeğin kilosu güzel. Sağlıkla kavuşalım inşallah.
Yarına ne kaldı şunun şurasında Nesir sendendr hayırlı haberler bekliyoruz

B Babydust80 maşallah hazırlıkların çok. Tatlı olmuş güle güle büyüt kizceleri

Minnaklarimm benim pazartesi günü kontrol hayırlı haberler verelim inşallah. Var mi pazartesi gidecek olan

İnşallah senin rahimde yapışma yoktur canım banada yatış yapın alıyorum demez inşallah ilk defa korkuyorum gitmekten 35+2 olmuş oluyoruz. Hayırlısı ile şu son dönemeçleri bir atlatsak

Ayrıntılı için gittiğim doktor ve sonra kendi doktorum öyle dedi. Bazılar 28 den sonra bazıları 30 32 den sonra artık yavaşlıyorlar dedi. Korkma inan şuana kadar şükür rabbime iyi getirdik. Benim korkularım eskisi gibi kalmadı. Tabi haftam sizden ilerde ondan olabilir. Şu iki haftada geçerse tamamdır inşallah topiğimizde hiçbir bebiş kuvöz e girmez bunun için hep beraber dua edilim. En önemlisi bu

İnşallah senin rahimde yapışma yoktur canım banada yatış yapın alıyorum demez inşallah ilk defa korkuyorum gitmekten 35+2 olmuş oluyoruz. Hayırlısı ile şu son dönemeçleri bir atlatsak

Yok. Cnm aklına. Öyle getirme
Allahın izniyle tarih verilecek sana da bu zamana gelmiş sin elhamdülillah çok iyi
Ben galiba alıştım bu duruma evet kötü sonuçları var ama ne yapalım bebeğim sağlıkla zamanında gelsin inşallah dünyaya..

Çok şükür canım çok aynen aslında her şeye hazırlıklı olmak lazım ben biarada prematüre bebek videoları izliyordum. Her ihtimale psikolojik olarak hazır olmak lazım. Hayat neler getirecek bilemeyiz. Amin canım hepimizin temennisi bu, vaktinde sağ salim kucağımıza alıp evimize gelmek. Haberleri yazarız pazartesi

güle güle kullansın prensesler odalarını canım benim paşalarında yarın sabah gelcek kısmetse İsimleride çok tatlı

Benimkiler önden gidiyo canım ne aceleleri var bilmiyorum ama 29+4 de gittik birisi 30+3 birisi 30+5 di Doktor iyiler maşallah dedi inşallah böyle devam eder

Nesir bu gece uyumadan bütün dualar senin için canım hadi bakalım topiğin ikinci fıstığı gelecek. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ediyorum kızlar Allah razı olsun inşallah yarın güzel haberlerle döneceğim size

Benimkiler önden gidiyo canım ne aceleleri var bilmiyorum ama 29+4 de gittik birisi 30+3 birisi 30+5 di Doktor iyiler maşallah dedi inşallah böyle devam eder
Çokta arayı açmasınlar tembih et canım ben oğlana ediyordum benimde oğlan öndeydi haha anneyi dinledi kızçemi beklemişti en son birlikte önden gitmeleri sorun olmaz zaten ikisi birlikte gidiyor çok şükür çok canım ya vallahi kan kustum kızılcık şerbeti içtim lafı bizde çok meşhurdur. Bugünlere bin şükür

zuzu3838 canım nasılsın? Diğer tarafta yazdıklarını gördüm. İçini ferah tut. Bu bebişler böyle bizi strese soka soka sona kadar getirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…