- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.301
Bende durum aynı hayal edip duruyorum. Nasıl olacak? Nasıl bitecek vallahi dolu dolu geçtiGebe degılken acaba bana da nasip olur mu diyordum cok sukur nasıp olduSonra 20 li 30 lu haftalarda ki takvımlere denk geldikçe bende görebilecek miyim derdim şimdi de doğum için bekliyoruz bana hiç geçmiyor şu günler
Ne bilim öyle bir hissiyat varÖyle deme kız nasipse bende istiyorum normal doğum
Uyku ve düzen yokAy ben deJhulia 'ı merak ediyorum. Bebeğine alıştı mı nasıl hisler yaşıyor? Uyku düzeni nasıl şimdi
Olsun canım. Benimki belli ama günler geçmek bilmiyor. Senin şimdi zaman daha hızlı geçiyordurAy cok heycanli canim ama keske benimkide seninki gbi belli olsaydi
Ya aynen öyle, şu cuma son kontrolüm var o gün bile gelmiyorAnammm sağlıkla kavusun ınsallahaz kalmıs da sana hıc gecmez gunler o da ayrı bir heyecan
Ya aynen öyle, şu cuma son kontrolüm var o gün bile gelmiyorAnammm sağlıkla kavusun ınsallahaz kalmıs da sana hıc gecmez gunler o da ayrı bir heyecan
Yaaa çok güzelllllUyku ve düzen yokAlışmaya çalışıyoruz birbirimize artık uyanık kalma agladiginda nedenini anlama gibi ogrenmelirim mevcut. Tek başıma değilim çok şükür dikişler ağrılı olabiliyor ama ilaçlar hafifletiyor.2 saatte bir aynı şeyleri tekrarlıyoruz.Ama giderek daha çok seviyorum
Galiba herkes aynı duyguları yaşamışGebe degılken acaba bana da nasip olur mu diyordum cok sukur nasıp olduSonra 20 li 30 lu haftalarda ki takvımlere denk geldikçe bende görebilecek miyim derdim şimdi de doğum için bekliyoruz bana hiç geçmiyor şu günler
Aynen öyle cok şükür canımGaliba herkes aynı duyguları yaşamışgebe kalmadan takvime heves ederdik. Gebe kaldıktan sonra 30 lu haftaların takvimine heves ettik. Şükürler olsun sapasağlam sona yaklaştık.
Evet canim yapabilirsem normal yapcam bende bu aralr bi dogum korkusu sardiSen normal doğum mu yapacaksın? Neden bilmiyorum ama içimdeki his topikte sadece @Kardiyakarrest90 normal doğum yapacak diyor
Ay ne guzel olur ama benimki kucuk oluyor canim sen once dogurOlsun canım. Benimki belli ama günler geçmek bilmiyor. Senin şimdi zaman daha hızlı geçiyordurbakarsın aynı gün dogururuz
Aman ne korkacaz o bizden korksunEvet canim yapabilirsem normal yapcam bende bu aralr bi dogum korkusu sardi
Sevindim canım inşallah plesanta sıkıntın olmazsa bu sefer bebeğini normal zamanında almış olacaksınMerhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi.. Adet tarihime göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galiba Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Kuzum maşallah Rabbim bebisini korusun. Sezeryan tarihini gayet uygun normal bir tarihe vermiş. Zaten herkes o haftalarda sezeryan oluyorMerhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi.. Adet tarihime göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galiba Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
33+0 mı oldun nasıl oldu kızMerhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi.. Adet göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galibaMerhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi.. Adet tarihime göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galiba Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Cok sevındım senin adına canım inşallah daha da iyi haberler alırsınMerhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi.. Adet tarihime göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galiba Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Sevindim canım inşallah plesanta sıkıntın olmazsa bu sefer bebeğini normal zamanında almış olacaksınçok şükür, inşallah 36 dan önce doğumumuz olmaz
33+0 mı oldun nasıl oldu kızbebiş haftasından büyük mü görünüyor aramızda 4 gün var o zaman seninle 33+4 olduk bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?