• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Çıktık canım Minnaklarim gayet iyiler çok şükür 🙏 🙏 🙏 haftaları tam sat ile 18+6. Boyları kiloları haftaları ile uyumlu. Alt üst duruyorlar kızım üstte sol tarafta, oğlum aşağıda kafası solda ayakları sağda. Çok tatlılar. Kızımın kalbine bakamadı bir tek dönmedi yüzünü. Önce bir yakaladı kafa yüz bakana kadar sırtını döndü. Çok şükür 🙏 iki hafta sonra tekrar gel kızın kalbine bakalım dedi birde küçükler görüntü net olmaz iki hafta sonra foto verecek. Ben 19 u dondurup gittim küçük oluyorlar 22 nin başında tekrar gideceğim.

Gözün aydın çok şükür.

Hayırlı akşamlar hanımlar. Ben bugün Liste hazırladım aklıma geldikçe ekleyecem listeye. Kısmetse mayısta alışveriş 🤗💙
Ben mayıs a kalırsam büyük ihtimalle yuvarlanarak alışverişi yaparım 😂 ayrıntılıyı bekliyordum babamız çalışıyor bugün gelsin. Beşik, puset, bebek arabası büyük parçalar için çıkıp bir gezeceğim. Modele karar verip internetten siparis veririz artık. Daha uygun oluyor. Şu üçünü eve getirsem hayırlısı ile benim için alışveriş bitmiş olacak 😂

Ben mayıs a kalırsam büyük ihtimalle yuvarlanarak alışverişi yaparım 😂 ayrıntılıyı bekliyordum babamız çalışıyor bugün gelsin. Beşik, puset, bebek arabası büyük parçalar için çıkıp bir gezeceğim. Modele karar verip internetten siparis veririz artık. Daha uygun oluyor. Şu üçünü eve getirsem hayırlısı ile benim için alışveriş bitmiş olacak 😂

Tabiki herkes kendi planını yapıyor durumuna göre. Büyük şeyler oğlumdan kalma olduğu için çok bir şey alınmayacak bizde. Kanguru, puset, bebek arabası, oyun halısı, hamak bunlar hazır. Beşik üst baş bez vs kalıyor bizim 🤗

Tabiki herkes kendi planını yapıyor durumuna göre. Büyük şeyler oğlumdan kalma olduğu için çok bir şey alınmayacak bizde. Kanguru, puset, bebek arabası, oyun halısı, hamak bunlar hazır. Beşik üst baş bez vs kalıyor bizim 🤗
Ooo canım tamam senin gerisi kıyafet falan anladım. bencede mayısı bekle :)))

Ooo canım tamam senin gerisi kıyafet falan anladım. bencede mayısı bekle :)))

Aynen. Oğlumdan kalan bebek kıyafetlerini hepsini bağışladım. Sadece ilk prematüre giysilerini bıraktım. Bide zaten benim oğlum kış bebeğiydi.simdiki yaz bebeği olacak 😍 Allah'a şükür bu günleri gördük

Hiç mi göstermedi😂 bize bi kız bi erkek olabilir demişti ama tutmadı
Ben de seninki öyle olcak sanmıştım. O Sen değil miydin doktor kız gibi ama pipisi çıkabilir belli olmaz demişti birinize 😂 bize 16.haftada Doktor kıza benziyo ama organını göremiyorum bişey diyemiyorum demişti eşim de hala yok o erkek diyo oğlum olcak diyo. Ayrıntılıyı bekliyorum artık

Cinayet için anket yapayım dedim popüler konu olması lazım sanırım. Yine liste yapacağım 😂 😂 iki üç haftaya sanki herkesin netleşir o zaman yapalım. B Babydust80 sanırım en minik kuşlar seninkiler. Seninde belli oldu. Arada birkaç kişi kaldı. İki haftaya cinsiyet listesi yaparız 💙💙❤️❤️

Emzik alacak olan varsa e bebekte baya düşmüş fiyatı kızlar. Philips avent ultra air i takip ediyordum ben 59 dan 38 e düştü kaptım hemen 🤗
Bende bugun bundan dayanamadim aldim kizlarima :)))) Bide 5liralik ic giyislerden aldim 15 adet avarttim mi acaba cok lazim oluyormys ya bide 5 al 4 ode vardi :))))

Cinayet için anket yapayım dedim popüler konu olması lazım sanırım. Yine liste yapacağım 😂 😂 iki üç haftaya sanki herkesin netleşir o zaman yapalım. B Babydust80 sanırım en minik kuşlar seninkiler. Seninde belli oldu. Arada birkaç kişi kaldı. İki haftaya cinsiyet listesi yaparız 💙💙❤️❤️
Evet canim galiba benimkiler en minikler mi :))) Bugun kontrolum vardi 16.hafta uyumlu gidiyorlar sukur cinsiyet tekrar bakmak istedi ama bir bebegim hic birsey gostermedi digeri kesin kiz :))) ama ben iki kiz oldugunu dusunuyorum emzirik biri pembe biri mor aldim :))))) Dayanamiyorum aslinda bes aylik detaylidan sonra baslayacaktim tum alis verise :))))

Back