- 19 Nisan 2024
- 1.034
- 1.171
Hadi inşallah bu ay rastgeleCemile hatun canım ben regl dönemindeyim iki güne bitecek ama daha çook var yumurtlamama o yüzden Pik zamanlarda atarım buraya girip okuyorum ama şuan benlik bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah bu ay rastgeleCemile hatun canım ben regl dönemindeyim iki güne bitecek ama daha çook var yumurtlamama o yüzden Pik zamanlarda atarım buraya girip okuyorum ama şuan benlik bişey yok
Evet yine aynı cıkmıstı dün yoktu bugun var bı test daha yaptım şimdi ondada var anlamadımSenin o zaman da testte çıkmıştı dimi
Canım inan cok sinir bozucu bir durum.bidahami kan versen acabaGunaydınn kızlar pazar günü kan verip negatifi görmüştüm ama iki gündür gögüslerimde acı var benim hesaplamalarıma göre bugun bat günü ama testım böyle cıktı yaptıgım dıger testlerden degil
Gercekten sasırdım testler bozuk desem hepsimi bana denk gelir nasıl şans ya bu yatın randevum vardı normalde adet olmazsam gideyim şimdi testtede güvenemiyomCanım inan cok sinir bozucu bir durum.bidahami kan versen acaba
Çok sevdiğimiz abimiz vefat etti sanırım bizden buay bebek cıkmaz. Çok kötüyüz. Yarın yada öbür gün yumurtlamam olacak
Çok enteresan ya bide çizgi gayet belli yani gölge falan da değil. Bence farklı bi test daha dene onda da çıkarsa bidaha kan verirsin.Evet yine aynı cıkmıstı dün yoktu bugun var bı test daha yaptım şimdi ondada var anlamadım
Geç döllenme olabilir ama bence ihmal etmeyin doktora gidin düzenliyse adetiniz yoksa bile neden bu kadar geciktiğini öğrenirsiniz.Kızlar selam :) 12 gündür adet görmüyorum geçen ay takvimden gebelik ihtimali orta ve yüksek ihtimal olduğu zamanları değerlendirdim .regl olacağım gün ve 4.gün gecikmede testler negatif çıktı ..ama bel ağrım mevcut bir de yumurtlamadan sanıyorum 1 hafta önce beyaz bir akıntım oldu süt kesiği gibi ..bulantı kusma baş dönme yok ..bugün göğüs hassasiyetim başladı ama az da olsa …testler negatif çıkınca umudum kırıldı ama regl de düzenli görüyordum ..böyle negatif sonrası pozitif olur mu ? Biraz morale ihtiyacım var .doktora gidicem elbet ama cesaret edemıyorum
başınız sağolsun, allah rahmet eylesin hiç sıkma canını her şeyin bi vakti zamanı varÇok sevdiğimiz abimiz vefat etti sanırım bizden buay bebek cıkmaz. Çok kötüyüz. Yarın yada öbür gün yumurtlamam olacak
Hadi inşallah hayırlısıyla vardır, bunun markasıyla önceki yaptığın testlerin markası aynı mıGunaydınn kızlar pazar günü kan verip negatifi görmüştüm ama iki gündür gögüslerimde acı var benim hesaplamalarıma göre bugun bat günü ama testım böyle cıktı yaptıgım dıger testlerden degil
Evet var gibi, tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatle ilerlesinBAT a 1 gün var. Görmek istiyorum diye mi görüyorum çok çok silik
Umudunu kaybetme canım sağlıklı spermler 5 güne kadar yaşayabiliyormuş bir mucize olurCanım onlarla imkansız dün ve iki gün öncesiydi yani iki gün sonra yumurtlarsam 4 ve 6 gün öncesi ilişki neredeyse imkansız
başınız sağolsun, allah rahmet eylesin hiç sıkma canını her şeyin bi vakti zamanı varÇok sevdiğimiz abimiz vefat etti sanırım bizden buay bebek cıkmaz. Çok kötüyüz. Yarın yada öbür gün yumurtlamam olacak
Hadi inşallah hayırlısıyla vardır, bunun markasıyla önceki yaptığın testlerin markası aynı mıGunaydınn kızlar pazar günü kan verip negatifi görmüştüm ama iki gündür gögüslerimde acı var benim hesaplamalarıma göre bugun bat günü ama testım böyle cıktı yaptıgım dıger testlerden degil
Evet var gibi, tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatle ilerlesinBAT a 1 gün var. Görmek istiyorum diye mi görüyorum çok çok silik
Evet öyle cidden ardından aynı idrarla bi test daha yaptım yanlış olsa ondada cıkmazdı diye düşünüyorum amaÇok enteresan ya bide çizgi gayet belli yani gölge falan da değil. Bence farklı bi test daha dene onda da çıkarsa bidaha kan verirsin.
Farklı eczacıya dedimki idrar pozitif kan negatif hiç karsılasmadık teste devam et bir kaç gün somra tekrar kan var testler kaliteli hatalı diye gelen olmadı dedi ama yinede işte güvenemedim
Bekleeee 2 gün daha sabret bekleeeeKızlar benim dün sabah test negatif çıktı ama akşama doğru mide bulantısı ve akşam kasığımdan bacağıma doğru vuran ağrı yaşadım sonrasında kalp atışı gibi pıt pıt yaptı ve geçti. Bu sabah da ısı düşüşü yaşadım sizce belirti olabilir mi? Yarın tekrar test yapıcam meraktan ölmek üzereyim.
Bugün yumurtlama sonrası 10.gün dün 9du.
Bize de haber ver merak ettim umarım vardırEvet öyle cidden ardından aynı idrarla bi test daha yaptım yanlış olsa ondada cıkmazdı diye düşünüyorum ama
Tekrar test yap bakalım, yarın da kan verirsin.. yanlış olsa bu kadar da hatalı test üstüste denk gelir miydiFarklı eczacıya dedimki idrar pozitif kan negatif hiç karsılasmadık teste devam et bir kaç gün somra tekrar kan var testler kaliteli hatalı diye gelen olmadı dedi ama yinede işte güvenemedim
Nasip be kuzum. Adet bitimi yıkandım 4unde. 5 ve 7 temmuz ilişki oldu. Ben 2gun sanyodum 4gun oncesı 2ilişki var elde suan. Isım 2 gündür düşük daha cıkmadı. Yumurtlama olmadı demek bu zaten ama sızılarım minik mimik var ben yumurtlamanın 2 gun oncesnı art arda degerlendırmek ıstıyordum. Hala dha belkı eşim görev gb yanaşır dye umudum var ne akıntı ne meme ucu hassasiyetim dha yok. Umarım daha 2 gün dha bekler çatlamk ıcın öyle olur ise bu 4 günluk ılskler fayda saglamaz cok zor ama tekrr olması lazm oyuzden ılıskler suanda yumurtlama yok cnku dogru anladysam. Stres ve üzüntüden anlamam belkı de bılmyrmUmudunu kaybetme canım sağlıklı spermler 5 güne kadar yaşayabiliyormuş bir mucize olur