- 19 Nisan 2024
- 1.034
- 1.171
Kizlar şimdi yazıyorum.21 Mayıs benim adetimin son günüydü. O gece yani tarihler 22 ye geçtiğinde başladık .Ben adetimin 5.gunu zeytinyağlı incir yemeye başladım.Ari sütü polen bal karışımı yedim.birde hayıt sirkesi.25 Mayıs 28 Mayıs ve 29 Mayıs da ilişki oldu.27 de dahil olmak üzere 3 gün pik gordum testlerde inciri bıraktım ve malum hadise havuç girdi dewreye.28 de olan ilişkide jel kullandım.bide her ilişki öncesi kizlar abdest aldım öle yaptım belirtilere gelecek olursak inanın geçen ay benim daha çok belirtim vardı.cok ara ara vuran kasık ve bel ağrısı oldu.birdr ben çok sinirli oldum yumurtlamadan sonra ağlama tutuyordu beni istemsizce Freshmommy ye söyledim onu hiç unutmuyorum Sol tarafımda kasıkta böyle vakumla belli bir noktayı içeri çektiler sanki.Birgun sürdü ara ara ama.En erken olarak Belirtimiydi tesadufmuydu bilmiyorum sol alt kirpiklerim dolandı birbirine yumurtlamadan bikac gün sonra.aksamlari uykum çabuk geldi bikac gun ama onu yorgunluga sayıyorum çünkü bütün evi elden geçirdim cam kapı duvar hatta sdaak seninle gulmustuk adetten birkaç gün önce mide bulantısı mevzusu vardı.yerkesme mide bulantısı diyin bana dedim .sende benim duymak istediğimi soyledin.gulduk.adet yaklaşınca olur denildi ama ben daha önce adete yakın hiç mide bulantısı çekmedim.benim için artı bir belirti olarak not edildi.lekelenmenin olduğu gün goguslerimdeki damarlar dikkatimi çekti ama sıcaklar ıvır zıvır diye gecistirdim.gogus uçlarım tam uclari karardı birde.yuvarlaklar genişledi ama bu son bir iki gün için geçerli yuvarlağın genişlemesi.uclari hep hassasti ama.Kizlar ben Eylül de kürtaj oldum neden oldu sebep neydi bilinmiyor sadece yolk kesesi çok büyümüştü kese kadar olmuştu.yas faktörlü olabilir bilemiyorum.simdi Yine Allah izin verirse yine hamileyim.Duam odur ki rabbim kolaylıkla sağlıkla sihhatle nasip etsin.korkularim var ewet ama yüce Rabbime emanetim.40 yaşındayım evet zorlukları muhakak olucak ama Rabbim onu benim rahmine yerlestirdiyse kolayliginida verecektir.Allah hiçbir kulunu zayi etmez.umidinizi kaybetmeyin sakın ve yaşınız kaç olursa olsun annelik kokusu burnunuza geldiğinde tadın o duyguyu.ben geçen hamile olduğumda hayırlı olsun derken yamuk gulumsemeleri gördüm.uzuldum hatta utandım bile biliyor musunuz.simdi asla kimseye malzeme olmayacağım ve bana asla birdaha öyle muamelede bulunmalarına izin vermeyeceğim.Dualariniza talibim kizlar.Rabbim kucağıma kucağınıza nasip etsin sağlıkla insallah