- 17 Ocak 2018
- 10.293
- 9.808
Canım yumurtlama demek catlama demek ayrı kategorize etmene gerek yok testlerde cift kırmızı demek lh degeri pik yapmak demek ve onumuzdeki 24, 48 saat ıcınde yumurtlama olacak demekKasik agrim bugunde var benim catlama.oldugu icin olduğunu düşünüyorum ya hersey iyi guzel de benim anlamadığım sey şu tamam yumurtlama gunlerini ve catlama gunlerini degerlendirdim bundan sonra sağlıklı olmasi icin nasil degerlendirme yapmaliyim yarin da degerlendirsem cumartesi bos geçsem pazar dolu pazartesi bos vs vs mi olmasi gerekiyor
Ne çok degerlendiren var dimiTabii hoşgeldiniz
Teşekkür ederim canim bilgilendirgin icinCanım yumurtlama demek catlama demek ayrı kategorize etmene gerek yok testlerde cift kırmızı demek lh degeri pik yapmak demek ve onumuzdeki 24, 48 saat ıcınde yumurtlama olacak demek. Ağrı herzaman bıcak kesiği gibi kesilmeyebiliyor yumurtlama agrısı uzayabiliyor sıvı yuzunden bazen.sen bence dunu degerlendrdiğün gb bugunu de degerlendır. Ya da istersen yarın degerlendır ama gec olmasnn. Bu arada yanlısım varsa arkadaşlar da yorumlar zaten ben sadece 1 kez 6 yıl önce kullandım ovulasyon testi. Bildiklerim bu yonde. Yumurta uzun oniiömurlu yasamadıgı ıcın gebelik olusmazsa ortalama 1 günde cozunuyor zaten .catlamadan oncekı 3,4 gun kısmı dra göre 5 gün. ve sonrakı 2,3 gun onemlıymıs.
Estağfurullah canım ınsallah cabaların herkesin olduugu gibi karşılık bulsun senin de.Teşekkür ederim canim bilgilendirgin icin
Teşekkür ederim canim inşallahEstağfurullah canım ınsallah cabaların herkesin olduugu gibi karşılık bulsun senin de.Sımdı yumurtlamadan ıtıbaren say bakalım 14 gün
Ben de hazıran 3 canım bat normalde 5tı erken yumurtladım 20sınde benm de 14.gun 3uTeşekkür ederim canim inşallahhaziranın 3u
Benimde bat yanlis hatırlamıyorsam 7 veya 8 olması lazım aramizda fazla.bi fark yokBen de hazıran 3 canım bat normalde 5tı erken yumurtladım 20sınde benm de 14.gun 3u
Merhaba bir şey soracağım bu ay adet sonrası ilk defa ovü testi yaptım akıntımın ve kasık ağrımın olduğu günler bile hep negatif çıktı testlere güvenemedim, adetim hep düzenlidir yumurtlama ovü testi negatif çıksa bile olmuş mudur sizce?Estağfurullah canım ınsallah cabaların herkesin olduugu gibi karşılık bulsun senin de.Sımdı yumurtlamadan ıtıbaren say bakalım 14 gün
Canım bu kadar fazla bilgim yok benim yanı normalde bildiğim negatif ise yumurtlama olmuyor ama acaba hemen mi yumurtladın erken yumurtlamış olabilir misin O yüzden mi hepsi bir çıktı acaba zaten çatladı diye. Bir de şey var yani akıntı mesela tam yumurta akı gibi miydi çok afedersin böyle bazen löp diye akıyor bayağı uzayan bir akıntı olsa da O bazen tam yumurta akı gibi olmadığı için çatlama akıntısı olmadan da geleblıyor. özellikle benim dikkatimi çekiyor bu bende birkaç aydır tam yumurtlamadan 3 gün önce löp diye uzayan yoğun bir akıntı geliyor ama daha yumurtlama olmamış oluyor ve benim sancım da yumurta çatlamadan önce başlıyor genelde. Yumurtlama olduğunda da tamamen renksiz gerçek yumurta akı gibi oluyor Yumurtlama olduğunda da tamamen renksiz gerçek yumurta akı gibi oluyor istersen vücut ısısını ölç sabah. Normal ısını blyomsn buda bır yöntem yumurtlama anlamak ıcınMerhaba bir şey soracağım bu ay adet sonrası ilk defa ovü testi yaptım akıntımın ve kasık ağrımın olduğu günler bile hep negatif çıktı testlere güvenemedim, adetim hep düzenlidir yumurtlama ovü testi negatif çıksa bile olmuş mudur sizce?
Evet böyle olunca çok seviniyorum herkes fikir alışverişinde bılunuyor herkes birbirinin hayatına dokunuyor bir yerde. ben mesela gebelik dusuncemizi eşimle ikimiz dısında kimse bilmiyor cevremizden sürekli sorulara maruz kalmak istemiyoruz diye söylemiyoruz ama burada sizlerle rahatlıyorum güzel haberlere birlikte sevinip kötü haberlerde dertleşiyoruzNe çok degerlendiren var dimiay baya kalabalık olmuş grup
Olmuş olabilir ben öyle günlerde sabah akşam yapıyorum koyuluğu kaçırmamak içinMerhaba bir şey soracağım bu ay adet sonrası ilk defa ovü testi yaptım akıntımın ve kasık ağrımın olduğu günler bile hep negatif çıktı testlere güvenemedim, adetim hep düzenlidir yumurtlama ovü testi negatif çıksa bile olmuş mudur sizce?
Ay evet çok heyecanlı ya inşallah aynı anda öğreniriz erkenden test yapmayı düşünüyor musun peki. Bak benm dgerlendırmelerim şunlar kalp olanlar aslında 11.gün gecesı yumurtladım sanırım. Gecenlerde de yeni öğrendiğim bilgi şu ki. Genc bir erkek Dr dıyordu kadınlar ilkbahar ve yazın gece ve sabaha karsı yumurtlarken sonbahar ve kısın ogleden sonra yumurtluyormus Cook sasırmıstm gerçekten de bu tez baharın gelmesiyle bende tuttuBenimde bat yanlis hatırlamıyorsam 7 veya 8 olması lazım aramizda fazla.bi fark yok
Ayni gun yumurtlamişiz resmen yaaa
Cok dogru dedin kuzum ben mesela herkesle herseyi konusamam anlatamam ama burda cok rahat konuşuyorum anlatiyorum sagolun sizlerde cok yardimci oluyorsunuz bilmediklerimi öğreniyorumEvet böyle olunca çok seviniyorum herkes fikir alışverişinde bılunuyor herkes birbirinin hayatına dokunuyor bir yerde. ben mesela gebelik dusuncemizi eşimle ikimiz dısında kimse bilmiyor cevremizden sürekli sorulara maruz kalmak istemiyoruz diye söylemiyoruz ama burada sizlerle rahatlıyorum güzel haberlere birlikte sevinip kötü haberlerde dertleşiyoruz
Evet olabilir. Ben de bugün doktoruma sordum, ilk iki gün ilişki olmasın sonra korunmadan devam edebilirsiniz diye cevap yazmış.Bu sanırım kullanılan cihaza göre değişiyor. Ben de bu ay çektirdim doktora özellikle sordum ilişki/korunma durumunu, hayır korunmanıza gerek yok ilişki yasağı da yok sadece bugün hafif kanamanız olabilir dedi. Hiç kanamam olmadı, benim adet ağrım çoğu kadına göre çok hafiftir filmde anca o kadar belki de daha hafif bir kramp hissettim.
Hepimiz birşeylerden faydalanıyoruz işteCok dogru dedin kuzum ben mesela herkesle herseyi konusamam anlatamam ama burda cok rahat konuşuyorum anlatiyorum sagolun sizlerde cok yardimci oluyorsunuz bilmediklerimi öğreniyorum
Çok doğrusunu yapıyorsun canım. Ondan sorulardan bunalıyor cunku. Erken de sylememk en guzelı gebe ıken de. Benim de sadece bir arkadaşım biliyor burada evımızden 1350km uzaktayız ailem akrabalarım annecıgmm ablamlar herkesten uzaktayım suanEvet böyle olunca çok seviniyorum herkes fikir alışverişinde bılunuyor herkes birbirinin hayatına dokunuyor bir yerde. ben mesela gebelik dusuncemizi eşimle ikimiz dısında kimse bilmiyor cevremizden sürekli sorulara maruz kalmak istemiyoruz diye söylemiyoruz ama burada sizlerle rahatlıyorum güzel haberlere birlikte sevinip kötü haberlerde dertleşiyoruz
Kesinlikle öyle o zaman sende denemelere devam hsgden sonra güzel haber alan çok arkadasomız var sıra sendedir belkideEvet olabilir. Ben de bugün doktoruma sordum, ilk iki gün ilişki olmasın sonra korunmadan devam edebilirsiniz diye cevap yazmış.sdaak sana da yazacaktım hatta, bu mesajımda paylaşmış olayım doktordan doktora ve dediğin gibi cihazlara göre değişiyor demek ki radyasyon dozu vs etkiliyordur.
Nasıl çıktı sonuç?
Ben de bu bilgilerin çoğunu 6 yıl önce kadınlar kulübünde öğrendim desemHepimiz birşeylerden faydalanıyoruz işte
Benim hiç bilgim yok forumda sizlerden öğreniyorum okudukçaCanım bu kadar fazla bilgim yok benim yanı normalde bildiğim negatif ise yumurtlama olmuyor ama acaba hemen mi yumurtladın erken yumurtlamış olabilir misin O yüzden mi hepsi bir çıktı acaba zaten çatladı diye. Bir de şey var yani akıntı mesela tam yumurta akı gibi miydi çok afedersin böyle bazen löp diye akıyor bayağı uzayan bir akıntı olsa da O bazen tam yumurta akı gibi olmadığı için çatlama akıntısı olmadan da geleblıyor. özellikle benim dikkatimi çekiyor bu bende birkaç aydır tam yumurtlamadan 3 gün önce löp diye uzayan yoğun bir akıntı geliyor ama daha yumurtlama olmamış oluyor ve benim sancım da yumurta çatlamadan önce başlıyor genelde. Yumurtlama olduğunda da tamamen renksiz gerçek yumurta akı gibi oluyor Yumurtlama olduğunda da tamamen renksiz gerçek yumurta akı gibi oluyor istersen vücut ısısını ölç sabah. Normal ısını blyomsn buda bır yöntem yumurtlama anlamak ıcın
Bende ailemden uzaktauım böyle saklamakta daha kolay oluyor ☺Çok doğrusunu yapıyorsun canım. Ondan sorulardan bunalıyor cunku. Erken de sylememk en guzelı gebe ıken de. Benim de sadece bir arkadaşım biliyor burada evımızden 1350km uzaktayız ailem akrabalarım annecıgmm ablamlar herkesten uzaktayım suanburada konuşmak ıyı geliyor 2 gündür hele esım sagolsun ıs yaptırmıyor ayagımım agrısından dolayı uzanıyorum hep dınlenme modumdayım burya yazmak da iyi geliyor