HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Çok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun ve güzel haberler alalım inşallah senin bu ay ovulasyonda peak’i görmüş olman beni çok umutlandırdı, bence senden güzel haberler alıcaz yakında bende pcos yok ama ben de geçen ay inofolic hp’ye başladım. Bakalım önümüzdeki aylar ne gösterecek

Hiç sorma ilaçla takip bile yapmadan gördüm bu ay ilaçla takip yapacağım birde o kadar hevesliyim ki umarım hevesim kırılmaz hicbirimzinki kırılmaz

Kesinlikle öyle.. bakalım inşallah güzel haberler alacağız bu ay

Kızlar ben bugün sabah ateş ölçtüm uzun süredir 36.3 bandındaydı bugün 36.6 olmuş içime bir şüphe düştü erken yumurtladım sanıyordum adetten 4 gün sonra ovulasyon testim 0.7 çıkmıştı tekrar yaptım uygulama 1.01 gösterdi. Yani bugün pik oldu muhtemelen foto ekliyorum siz de bakın. Öyleyse bat'ı 7 haziran olarak değiştirmek gerekecek.

Genelde yumurtlama olmuş demektir vücut ısısı artmışsa fakat kiminde 3 günde artarken kiminde bir günde artabiliyor benim araştırmalarım sonucu bu bılgılerı ogrendmvücut ısısı arttıktan sonra yumurtlama olmuş bitmiş demektir sizin kaç gün 36.3 bandında kaldı

Bende katılabilir miyim :) SAT 13 Mayıs BAT 7 Haziran

ne guzel bi yermiş burası umarim hepimize uğurlu gelir.. benim bugün ovulasyon testine göre pik çok heyecanlıyım.. dünü değerlendirmiştim kısmet olursa bugün yarın da insallah değerlendireceğim.. ama yumurta çatlamamamasından çok korkuyorum bi de eğer yarın falan test silik renk olursa catlamis olduğu anlamına geliyor mu dr a gitsem mi acaba merak ediyorum.. daha önce de kist vs den ameliyat oldum bebek düşürdüm o yüzden kafam hiç rahat değil..ya da bugün yürüyüş yüzme vs yapsam çatlmaya destek olur mu ki kızlar

Evet kizlar biz catladik simdi beklicez bakalim hepimiz birer birer guzel habeler vermeyi nasip etsin Rabbim
Ya degerlendirmeler devam dimi çok sevındım ınsallah sonucu cok guzel olsun canım. Benm de bugün yumurtlama üzerinden 4 gün geçti ilk defa böyle yapışkan bembeyaz akıntı geldi koyu krem gbiiay acaba yerleşme zamanı böyle bir şey mümkün mü normalde adete 2-3 gün kala veya 5 gün kala falan hafif akıntı olurdu sulu

Bu sanırım kullanılan cihaza göre değişiyor. Ben de bu ay çektirdim doktora özellikle sordum ilişki/korunma durumunu, hayır korunmanıza gerek yok ilişki yasağı da yok sadece bugün hafif kanamanız olabilir dedi. Hiç kanamam olmadı, benim adet ağrım çoğu kadına göre çok hafiftir filmde anca o kadar belki de daha hafif bir kramp hissettim.

Evet canim bugunde degerlendirdim yarin devam etmeli miyim.yoksa boş mu gecsin kalbim gum güm atiyo bakalim bende ne belirtiler olacak inşallah sende bende herkezde vardir

Evet canim bugunde degerlendirdim yarin devam etmeli miyim.yoksa boş mu gecsin kalbim gum güm atiyo bakalim bende ne belirtiler olacak inşallah sende bende herkezde vardir

Ne zaman tam yumurtladın acaba kac gun oldu bence devam et istersen canım Yani yarın çok geç olmasın eğer bir iki gün önce çatladıysa

21 ve 22 günler yumurtlama bugün catlama oldu bugunu degerlendirdim toplam 3 gun degerlendirdim 21 22 ve 23
Catlama bugunse mutlaka bence de dene canım ben de 10.gunu degerlendırdım 11. Gecesi anladım catladıgını 12. Gunu aşırı rahım içi agrım vardı meme hassasiyetim de cok idi, ben de 10. 12 ve 13 degerlendırdmmm

Kasik agrim bugunde var benim catlama.oldugu icin olduğunu düşünüyorum ya hersey iyi guzel de benim anlamadığım sey şu tamam yumurtlama gunlerini ve catlama gunlerini degerlendirdim bundan sonra sağlıklı olmasi icin nasil degerlendirme yapmaliyim yarin da degerlendirsem cumartesi bos geçsem pazar dolu pazartesi bos vs vs mi olmasi gerekiyor

Merhaba sat 11 Mayıs bat 8 Haziran beni de ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…