kizlar ayni benim de aralikta hamile kalip dusuk yaptigimda ne ovulasyonla takip ettim ne bisey hayta dedim ki ilk deneme bunda kalmam heralde, testi de reglim gecikti ama bisey yoktur diye yaptim sifir belirtim vardi bu arada kizlar. Yani aslinda belirti olabiliyo ama hic olmayabiliyo daAslında onu ben de düşünmüyor değilim. Ben yumurtlama döneminden vs haberdardım ama hamile kaldığımda tatildeydik hiç ovülasyon testi falan yapmadım 2 3 günde bir ilişki oldu hemen olmaz zaten kafasıyla hiçbişeyi düşünmeden ilerliyordum. Bu kadar takip edip kafayı bununla doldurmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum göreceğiz bu ay
Bazen erken yumurtlaniyo diyolar ya canim ondan bence ama pik olucak az kaldiEvet canım değerlendiricem ama benim kafama takıldı 14 gün değilmiydi yumurtlama zamanı benim 9. Gün bugün niye böyle oldu ki
Ben tam bu moddayım. Burayı takip etmeyi seviyorum birde genelde birşeyi isteyince o konuyla ilgili araştırma yapmayı çok seviyorum. Eşime ovulasyon günlerini bile söylemiyorum. Düzenli ilişkimiz var canımız istediğinde ilişki oluyor, strese girmiyorum şuan için. Zaten eğer strese girersem burayı takip etmeyi bırakırımBuraya bi düşünce uzaklaşamıyor da insan kendimi geçtim artık sizleri de merak ediyorumumarım herkesin güzel haberlerini alırız tek tek Strese girmediğimiz sürece sıkıntı olmaz.
Aynen bende diyorum gitmicem başka işlerle.ugrasicam.kendimi adete 2 gün kala negatif diye ararken buluyorum veya kim gebelik müjdesi verdi diye bakamadan edemiyorumBuraya bi düşünce uzaklaşamıyor da insan kendimi geçtim artık sizleri de merak ediyorumumarım herkesin güzel haberlerini alırız tek tek Strese girmediğimiz sürece sıkıntı olmaz.
Aynen ben de başta girmesem mi bakmasam mı diye düşünüyordum ama burdaki destek iyi bile gelmeye başladıBen tam bu moddayım. Burayı takip etmeyi seviyorum birde genelde birşeyi isteyince o konuyla ilgili araştırma yapmayı çok seviyorum. Eşime ovulasyon günlerini bile söylemiyorum. Düzenli ilişkimiz var canımız istediğinde ilişki oluyor, strese girmiyorum şuan için. Zaten eğer strese girersem burayı takip etmeyi bırakırım
Artık düştük bi batağa herkes hamile kalana kadar burdayızAynen bende diyorum gitmicem başka işlerle.ugrasicam.kendimi adete 2 gün kala negatif diye ararken buluyorum veya kim gebelik müjdesi verdi diye bakamadan edemiyorum
Hayırlısıyla hepimiz bir siseydik.Artık düştük bi batağa herkes hamile kalana kadar burdayız
Belirti bende de yoktu ara ara gelen adet sancılarıma sinir olmuştum hatta niye sökülmüyor diye onu bile bilmiyordumkizlar ayni benim de aralikta hamile kalip dusuk yaptigimda ne ovulasyonla takip ettim ne bisey hayta dedim ki ilk deneme bunda kalmam heralde, testi de reglim gecikti ama bisey yoktur diye yaptim sifir belirtim vardi bu arada kizlar. Yani aslinda belirti olabiliyo ama hic olmayabiliyo dabiz cok dikkat ettigimiz icin her sey belirti gibi geliyo
Şubattan beri deniyoruz hiç oldu kaç ayım bu hafta full düşünüyorum canım zaten belliydi benim bi tuhaflık olduğu ama hep geç oluyo herhalde diye düşünüyordum. Geçen aylar belki daha farklıdır tabi kesin bişey diyemiyorum ama regl im de hep gecikiyordu bakalım bu ay nasıl olacak iyi ki varsınız kızlar sizden çok şey öğrendimBazen erken yumurtlaniyo diyolar ya canim ondan bence ama pik olucak az kaldipik olana dek gun asiri pik olunca da 3 gunu degerlendirsen yeter artik yani heralde
Yaa evet umarımmmmHayırlısıyla hepimiz bir siseydik.
insallah hayirlisiyla guzelce olucak bu ay diyelimm olsunŞubattan beri deniyoruz hiç oldu kaç ayım bu hafta full düşünüyorum canım zaten belliydi benim bi tuhaflık olduğu ama hep geç oluyo herhalde diye düşünüyordum. Geçen aylar belki daha farklıdır tabi kesin bişey diyemiyorum ama regl im de hep gecikiyordu bakalım bu ay nasıl olacak iyi ki varsınız kızlar sizden çok şey öğrendim
İnşallah canıminsallah hayirlisiyla guzelce olucak bu ay diyelimm olsun
Ben de oyle dusunuyorum iyi ki varsiniz vallahi ben kimseyle konusamadigim seyleri konusabildigim sorularima yargilanmadan cevap alabildigim ve bir suru sey ogrenip kader ortakligi yapabildigimiz icin cok mutluyumm
Ben de bu ara öyleBen bittigim gün illa oluyor. İşimi garantiye oradan bı aliyom 1 hafta boyunca tabi takipte yapıyorum tempolu geciyor. Sonra adama bir sırtımı dönüyorum sanki dersin Yabancı
Benimde sağ taraf belde ağrı var benimde bat 20 Haziran, yumurtlama ne zaman oldu sizinKızlar nasılsınız
Bugün sabahtan beri garip bir ağrı var kasığın sol tarafında ve sol bacağım da ağrıyor. Bu belirti olabilir mi? Kendikendime söz vermiştim belirti aramıycam diye ama bu farkedilmiycek gibi değil kibat 20si
Benim her adet öncesi mutlaka mide bulantım olur hatta oradan anlarım yaklaştığınıŞimdi size bişey dicem gulmeyin.Adete bikac gün kala yani. Maks.3 gün kala ama bak adet için soyluyorum öle gebelik filan aklıma getirmiyorummide bulantısı olur mu?bende bugüne kadar olmadida adet yaklaşınca.hani vücut değişik tepkileremi gebe