HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Biraz pahalı ama değer arı sütü polen bal karışımı aldım birde 2 gunede onlar gelir.daha öncede sağlık için almıştım gerçekten hakiki katkısızdi.simdi bebek için aldım.insallah rabbim vesile kılar

Kızlar madem yumurtlama çatlama muhabbeti olmuş bi şey sormak istiyorum.
Benim 18inde şeffaf yapışkan akıntım oldu çatlamadır diye düşünüp değenlendirdik. Sonra dün beyaz krem gibi akıntım oldu. Hangisi çatlama oluyor? Dün o kadar yorgundum ki değerlendiremedik bi gün önce ilişki olmuştu ama dün olmadı.
Beyaz akıntı çatlamaysa kaçırdım mı yani?

Kızlar reglime 4 gün var test yaptım belirtilerde yaşıyorum sizce varmı testi yeni yaptım

Canım satlar batlar neredeyse aynı olmuş A aysesngul inşallah gebeliklerimizi de aynı anda öğrenmek nasip olur

Şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı canım beyaz krem gibi akıntı değil

Bende bugun adete 6 gun kala test yaptim negatif. Varsa Çıkmayacağını da biliyorumda kendime hakim olamadim
Ben de geçen ay yapmıştım o hatayı Bu ay inşallah yapmam amin Kendime de güvenemiyorum

Kizlar bence bu yumurtlama akintisi kisiden kisiye cok farklilik gosterebiliyo. Mesela ben eskiden yumurtlama akintimin en yogun gununden baslarak 14. Gun sonrasi adet olurdum. Sonra adet duzenim bozuldu ve artik akintim kesildikten 2 3 gun sonra yumurtam catliyo. O yuzden dr lar 2 gunde bir iliski oneriyo.

Ben de geçen ay yapmıştım o hatayı Bu ay inşallah yapmam amin Kendime de güvenemiyorum
Valla bu ay gittim internetten 10 lu test aldim. Dedim adete 1 hafta kalinca basliyacam her sabah 1 test yapacam. Bugunki sabah olmadi ama yinede yaptim. Ben malesef cok takintiliyom beynimi girdigi zaman duramiyorrum yapmam lazim.

Bende dun sadece 1 defa geldi bu yumurta beyazi gibi akinti sonrasi yok ovulasyon da boyleydi dün bu normal mi 1 kere gelmesi

Eklentiler

• IMG-20240521-WA0003.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…