İcime sinmedi yaa kadin dogumda zaten genel bir baktirmam lazim. Cocuk düşünüyorum genel bir kontrol bakalim. Eger adet olmazsam bakarlar olursam sonra gel derler sanirim. Baska gune de bulamadimGecmiş olsun içinize sinmediyse birde ürolojiyede gidin bende akıntıda yok ama kasıklarımda devam eden bir agrı var önce belimdi iüç gündür kasıklarımdada basladı yumurtlama desem adet bitiminden 2-3 gun sonra seffaf atınki gördüm o haftayı degerlendirdim yinede aynı sekıl bu haftayıda inanın bilemedim ama en azından bi idrar tahlili yapsaymıs keske
Bu testler henüz pik olmamış aynı koyulukta ya da t çizgisi daha koyu olursa pik olur hormonal dengesizlik ya da pcos olduğunda böyle çıkabiliyor o yüzden vücut ısısı ve akıntı takibiyle desteklemek daha kesin sonuç veriyor.Pamlok Benim 7 hazirandı ya pik ay şimdi bu ne ? Bak bugün artimed değil ama innovita pik gösteriyor neredeyse. 2-4-6-8-9 bu günleri değerlendirdim bide önceki günler var ama bu yumurtlamaya yakın olanlar, artık çatlamadıysa ben çatlıcam orta yerimden yani böyle bişey olabilir mi ? Belimin ağrısı geçmedi, ara ara kasıklar ağrıyor daha yeni dışarıdayken birden sol kasığıma bir ağrı saplandı 10 saniye kadar şiddetliydi geçti. Nasıl olacak bu iş ya
Banada öyle geldibence alttakiler pik degiller bugunkiler ben oyle yorumladim, koyu cikmis ama 7 hazirandaki pembe kapakli kadar koyu degiller, siz yine de iki gunde bir denemeye devam edin ama bence 7 haziranda pik olmus sizinki
En iyisi çarşamba randevumda bi sorayım benBu testler henüz pik olmamış aynı koyulukta ya da t çizgisi daha koyu olursa pik olur hormonal dengesizlik ya da pcos olduğunda böyle çıkabiliyor o yüzden vücut ısısı ve akıntı takibiyle desteklemek daha kesin sonuç veriyor.
Ay kafayı yicem valla ben çarşambaya kadar beklemedeyimKuzum evet belirgin ama pik gibi gelmedi bana silikleşiyor yavaş yavaş sanki.
Ay inşallah7sinde belirginlesmis. Zaten sperm 5gune kadar canli kalabiliyor diye biliyorum yani nasipte varsa bu ay olabilir. İnşallah pozitifi görürsün
Evet en doğru bilgiyi doktorun verir kuzuAy kafayı yicem valla ben çarşambaya kadar beklemedeyim
Evet öyle yapacağımEvet en doğru bilgiyi doktorun verir kuzu
Lh mı gebelik testi mi? Gebelik önce pozitif sonra negatif çıktıysa kimyasal olabilir belkiBenim testim pozitif sonra negatif çıktı ama inanılmaz kasik ağrısı yaşıyorum adet olacak gibi adete 3 gün var gerçekten anlamadım adet gecikirse kan testi yaparım artık hayırlısı...
Gebelik testydi kimyasal hiç yaşamadım kendiliğinden mi tutunamadan düşüyor ilk gebeligimi de böyle kasik ağrısıyla öğrenmiştim adet olmam gereken gün 40 gibi bir değerdi beta hcg bakalım eğer gecikme yaşanırsa testi tekrarlarimLh mı gebelik testi mi? Gebelik önce pozitif sonra negatif çıktıysa kimyasal olabilir belki
Ortalama 25 günde bir adet olmus bu da erken yumurtlama demek. Eger belırtılerden anlamıyorsunuz bence uygulamalara bakmayın onlar herkese ortalama luteal faz verır eksi 14 hesabı yapar . Mesela once 25 gün sonra 28 gun snra regl olmus bırınde 11. Gün yumurtlama bırınde 14. Gün gün aşırı yaparsanız zaten tutarBayag seneler spiral vardi adet duzensizligim oldu. Spirali çıkardım 1 ay sonrasi dogum kontrol hapi basladim duzene girdi 6-7 gün sürüyordu. 7 ay kullanip biraktim iki aydir 8-9 gün sürüyor. O yuzden kendim belirleyemedim. Martta 23unde, Nisan'da 17 sinde ,mayista 15sinde regl oldum. Ona gore hesap etmeye çalıştım
Benim testim pozitif sonra negatif çıktı ama inanılmaz kasik ağrısı yaşıyorum adet olacak gibi adete 3 gün var gerçekten anlamadım adet gecikirse kan testi yaparım artık hayırlı
Ay cok guzel aciklamissiniz teşekkür ederim. Bu ay olmadiysa bir dahakine deneyecegim. Sehir dışına cikacagim icin bu aydan olsa diyordum. Esime de hemen soylemeyecek,geldigimde surpriz yapacaktim. Umarim bir dahakine tutar diye umuyorumOrtalama 25 günde bir adet olmus bu da erken yumurtlama demek. Eger belırtılerden anlamıyorsunuz bence uygulamalara bakmayın onlar herkese ortalama luteal faz verır eksi 14 hesabı yapar . Mesela once 25 gün sonra 28 gun snra regl olmus bırınde 11. Gün yumurtlama bırınde 14. Gün gün aşırı yaparsanız zaten tutar
Rica ederimCanım ben bunu bilmiyordum hemen bakayım Çok teşekkür ederim
İnşallah hepimizdenÇok yardımcı oldun Allah razı olsun inşallah hayırlı haberlerde alırız senden
Ben çatlatma iğnesine rağmen hala pik canım havuç yemeye baslayacagım artık bende7-8 Haziran civarı pik olan çok kişiyizbirlikte takip edelim eşim gitmemiş olsaydı ben sonraki günleri de değerlendirmeyi düşünüyordum, spermde problem yoksa değerlendirin bence
Hadi hayirlisi, teşekkür ederimMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @nazemaydin @Polymnia @gardenya21 @berna9696 Freshmommy @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @Melek9501 26 Nisan 27 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs @royaal 29 Nisan 29 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs @Alev_0658 1 Mayıs 2 Haziran @subile 4 Mayıs 2 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @elay89 13 Mayıs 7 Haziran @princessbean 29 Nisan 8 Haziran @Djansu 8 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @kittenlyy 11 Mayıs 9 Haziran @Jane Jetgil 13 Mayıs 9 Haziran @laylsari 9 Mayıs 9 Haziran @mysterious7 12 Mayıs 10 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @babymam 17 Mayıs 11 Haziran @sevgili39 17 Mayıs 11 Haziran @simba3548 14 Mayıs 11 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran @selvi _bdr 18 Mayıs 12 Haziran MaviRuya7 15 Mayıs 12 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @bebekolog7 14 Mayıs 13 Haziran @sifa1986 13 Mayıs 13 Haziran @mutluluksende 14 Mayıs 13 Haziran @tugcee1 17 Mayıs 13 Haziran @Dbk3347 12 Mayıs 13 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @1papatyaaa 13 Mayıs 15 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @harivefaa 26 Mayıs 17 Haziran @sakuracicegi 18 Mayıs 18 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @nigdeli_ 26 Mayıs 19 Haziran Pamlok 26 Mayıs 20 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @cookiep 26 Mayıs 21 Haziran @babydogan 25 Mayıs 21 Haziran @Bahar esinti 24 Mayıs 21 Haziran @beray1 23 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @guzelbiresinti 26 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran D Dileekkg 23 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran @ltfye21 23 Mayıs 23 Haziran @cerenc1 23 Mayıs 23 Haziran @haziran cicegim 25 Mayıs 24 Haziran @zlmtnz 27 Mayıs 24 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran beezuus 24 Mayıs 25 Haziran @duskapani 31 Mayıs 26 Haziran @Crpe 27 Mayıs 27 Haziran @meraklime 26 Mayıs 27 Haziran @kendihalince 29 Mayıs 29 Haziran @kanguruf 3 Haziran 30 Haziran @aalesya 1 Haziran 30 Haziran @bestemilka 25 Mayıs 30 Haziran @bluecam 31 Mayıs 30 Haziran @Papatya321f 1 Haziran 1 Temmuz @nisan97 6 Haziran 2 Temmuz @halolita 1 Haziran 2 Temmuz @eliflevent 2 Haziran 2 Temmuz @yagmurpapatya 3 Haziran 3 Temmuz @asiliris 28 Mayıs 3 Temmuz brcmmmm 4 Haziran 4 Temmuz @alyanil 8 Haziran 4 Temmuz @Burcinouz 8 Haziran 5 Temmuz @huzunlutarcinlikek 8 Haziran 8 Temmuz @kullanici2131 8 Haziran 8 Temmuz annelik yolunda 8 Haziran 10 Temmuz
Canım benim bu konuda hiç bilgim yok ama fikir yürütecek olursam çatlatma iğnesinin amacı zaten yumurtanın çatlamasını sağlamaksa havuca gerek olmamalıydıBen çatlatma iğnesine rağmen hala pik canım havuç yemeye baslayacagım artık bendesahiden çatlatma iğnesine rağmen 2 günden fazla oldu vuralı hala doruk böyle olan var mı iğneye rağmen sabit kalan çatlamayan yumurta
Canım ben geçen ay vuruldum. İğnenin içinde Lh ve HCG olduğu için hala pik çıkıyor. Şu an normal hamilelik testi yapsan o da pozitif çıkar. Bunlar yalancı pik ve pozitifler. Benim iğneden sonra 3.gün hala pikti sonra 10. Gün yapmıştım etkisi geçmişti. Genelde 5-6 günden sonra pik kaybolmaya başlıyor bildiğim kadarıyla.Ben çatlatma iğnesine rağmen hala pik canım havuç yemeye baslayacagım artık bendesahiden çatlatma iğnesine rağmen 2 günden fazla oldu vuralı hala doruk böyle olan var mı iğneye rağmen sabit kalan çatlamayan yumurta