Canım sürecini bilmiyordum, inşallah bu ay güzel haberler alırsın. Bu anlattıklarında çok güzel gelişmeler, olacak inanıyorum pozitif olalımGittim canım iki gün önce hareket olmayn yumurtlarım büyümüş birazdan çatlatma iğnemi vuracagım doktorum gelişen yumurtalarımı da rahim sağlımıda harika buldu gün asırı denemeye devam hamile gibi sevindim ultrasonda görünce yumurtaların artık olmazsa tüp bebek demişti doktorum ve iki doz da da hiç gelişme yoktu hadi iğne kalıp çöp olmasın dediğimiz dozda büyüdüler ve bu arada incir yedim 5-7 tane kadar iki gün içindetutmasa bile gelişmesi benim için çok büyük bi adım teşekkür ederim hatırladıgın için
Eki Görüntüle 3438022
Yarın benimkinde pik olur bence
Geç döllenme olabilir mi?Herkese merhaba,
6 yaşında bir oğlum var ve Aralık 2023 te 8+5te ikinci gebeliğim kalbinin durması nedeniyle kürtajla sonuçlandı. Dr hiç korunmadan tekrar deneyebileceğimizi söyledi ve Ocak ayından beri ovulasyon testi de kullanarak deniyoruz.
Tahmini regl günüm pazar günü yani 2 gün var. Bugün sabah normal kaset testte çok çok silik bir çizgi görünce gidip kan verdim ve bhcg 13.21 çıktı. Önceki 2 gebeliğimde reglime 1-2 gün kala hep 300lü değerlerle öğrenmiştim. Sizce kimyasal gebelik mi yaşıyorum? Boşuna umutlanmak istemiyorum
Bence kötü düşünmeyin. BAT gününüz geçince testi tekrarlayın. Umarım güzel haberler alırsınız <3Herkese merhaba,
6 yaşında bir oğlum var ve Aralık 2023 te 8+5te ikinci gebeliğim kalbinin durması nedeniyle kürtajla sonuçlandı. Dr hiç korunmadan tekrar deneyebileceğimizi söyledi ve Ocak ayından beri ovulasyon testi de kullanarak deniyoruz.
Tahmini regl günüm pazar günü yani 2 gün var. Bugün sabah normal kaset testte çok çok silik bir çizgi görünce gidip kan verdim ve bhcg 13.21 çıktı. Önceki 2 gebeliğimde reglime 1-2 gün kala hep 300lü değerlerle öğrenmiştim. Sizce kimyasal gebelik mi yaşıyorum? Boşuna umutlanmak istemiyorum
Nasıl bakılıyor anlatır mısınGeçen hafta astrolojik haritama bakmıştım bekliyodum aslında dhdjfnff
14 haziran bence 31inde çatlama olduysa en erken 14 ündeMerhaba kızlar, benim SAT 8 Mayıs, BAT normalde 9 Haziran. Ama bu ay geç yumurtladım.
Normalde son 2 aydır döngümün 17-20. günleri arasında yumurtluyordum.
Bu ay döngümün 23. günü (30 MAYIS'ta) yumurtladım.
24. günü (31 MAYIS'ta) çatlamayı gördüm. Bu sebeple BAT 13 Haziran'a uzamış oluyor sanırım.
Değerlendirme günleri: 20-24-26-29-30-31 mayıs, 2 haziran
Bugün döngümün 31. günü, en erken hangi gün gebelik testi yapmalıyım? :/
6 aydır deniyoruz. Ben 28, eşim 31 yaşında. Doktorların söylediğine göre ikimizde de çocuk yapmaya engel bir problem yokmuş. Sadece eşimin morfolojisi %3 çıktı. Fakat doktorlar bu değerle gebelik olabileceğini söyledi. 16 Mayıs'ta rahim filmi çektirdim temiz çıktı.
Doktorlar 1 yılı geçmeden aşılamaya gerek görmüyoruz dediler. Denemeye devam ediyoruz.
Hayırlı zamanda bizler de güzel haberi alırız umarım :))
Bir yanım akışına bırak, günleri takip etme dese de diğer yanım gün sayıyor
Sanırım kafa olarak rahatlamayı başarabilirsek kendiliğinden gelecek bebişlerimiz. Ama elimizde değil :)
İnşallah şu tabloda herkesi hamile görmek ne güzel olurCanım sürecini bilmiyordum, inşallah bu ay güzel haberler alırsın. Bu anlattıklarında çok güzel gelişmeler, olacak inanıyorum pozitif olalım
26sında yumurtlama oldu. en son 30 unda ilişki oldu. ama 30 unda hamile kalmış olabileceğime ihtimal vermiyorum.Geç döllenme olabilir mi?
pazartesi tekrar kan vereceğim artık başka yapacak bir şey yok. teşekkürlerBence kötü düşünmeyin. BAT gününüz geçince testi tekrarlayın. Umarım güzel haberler alırsınız <3
26 ise 9-10 hszıran gibi yapın testi bence26sında yumurtlama oldu. en son 30 unda ilişki oldu. ama 30 unda hamile kalmış olabileceğime ihtimal vermiyorum.
pazar günü regl günüm. ilk bhcg nin üstünden de iki gün geçmiş olacak ama kan verdiğim laboratuvar pazar günü kapalı. pazartesi gidip vereceğim. beklemekten başka çarem yok. o zamana kadar da hamile değilmişim gibi normal hayatıma devam etmeye çalışayım bari.26 ise 9-10 hszıran gibi yapın testi bence
ay masallah :) bence de o olabilir her hafta belli gun belirleyip testi yapin ama bazilari 1-2 weeks, 2-3 weeks seklinde cikariyor iki haftada 1 de olabilirBugün daha da koyu
Kızlar kan test yaptıramadığım için her hafta kaç haftalık olduğunu gösteren testten yapsam diyorum mantıklı geldisiz ne dersiniz
Ben regli oldum canım, artık insallah bu ay hayırlısıyla ve hissediyorum bu ay hamile kalacağımı balık bi kızım olacağını sağlıkla insallahelay89 Reed Flowers @princessbean @Djansu @merve0001 @nisan97 @defne95
7-8 haziran tayfası sizler ne durumdasınız ☺
Bunu takiple artısa gore soyleyebılırız her bebegın dollenme zamanı farklıdır gec dollenme olmustur deger dusuktur ancak ıkı gun sonrakı artıs 2 kat olmazda o zaman kımyasaldır dıyebılırız bir sonucla bunu soylemek mumkun değilHerkese merhaba,
Evet adet gününe göre haftanın ne zaman atlayacağını aşağı yukarı biliyorum uygulamadan ona göre yapabilirim diye düşündümay masallah :) bence de o olabilir her hafta belli gun belirleyip testi yapin ama bazilari 1-2 weeks, 2-3 weeks seklinde cikariyor iki haftada 1 de olabilir
Nasıl olsa olacak düşüncesi olsun kafanızda demişti doktorum ama ben de çok takıntılıydım yani adım atarken acaba düşer mi diye korkularım vardıYAAAA ne güzel maşallah Allah bağışlasın inşallah. ilki olunca ikincisi kolay oluyor derler. benim olamadı. eşim de bende de sorun yok. kafama çok takıyorum. en başlarda çok relaxtım ama aylar geçti her ay elim boş kalınca takmaya başladım. kafana çok takıyorsun dedikçe insanlar daha çok takmaya devam ediyorum. Hayırlısı inşallah artık. Kul kurarmış kader gülermiş.
İnşallah canimBende 4 gün kala yaptım ama adet olmadan illa ufak bir umut oluyor hayırlısı canım inşallah bu ay kavuşuruz