Canım seni kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem ama hem yaşadıklarımı hem de deneyimlerimi paylaşayım. Ben de yaklaşık bir yıl önce yok yumurta takibi, yok çatlatma iğnesi bilmem ne hepsini uyguladım. En son rahim filmi çekildi ve Dr klomen başlattı adet dönemi içinde. Ama ben klomen kullandıktan sonra boş gebelik yaşadım. O süreçte de araştırdığım kadarıyla klomenin kist yaptığını falan okumuştum deneyimleyenlerden. Velhasıl bende de kist yokken kist oluşturdu. Evet her ne kadar doktorlar veriyorsa da iyi bir şeyler yapalım derken bedene çok fazla kimyasal alıp vücudun yapısına zarar veriyoruz. Neticede gebelik için verilen ilaçların hepsi hormon dengesini çok değiştiriyor. Bana progesteron vermişlerdi ki kafam uyuşturucu almış gibi oldu, direksiyon başında kaza yapıyordum o kadar deyim. En sağlıklısı en güzeli doğal yollarla birşeyleri yapmak. Hatta en son gittiğim dr sana folik asit dışında bir şey vermiyorum doğal yollarla gebe kalmaya çalış dedi. Zor bir süreç hepimiz için, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin, her birimizin kucağını doldursun inşallah