Eşim ilk kızımda çift çizgi vardı yaptığım da kıpkırmızı ben ağlıyordum sevinçten gösterdim bana diyor ki üzülme daha erken zaten bir daha denerizHahaha ya erkekler anlamıyor onlar kıpkırmızı çift çizgi bekliyor. Bence beklenmedik zamanda gelen güzel bir süpriz olacak
Kızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. @duskapani Freshmommy @mysterious7 E elektroforez @cookiep Candy7777 Pamlok @ecutos @beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
Yaa canım var gölge
Yaşadığım yer malum burdaki orda olmaz sanırımBana yurtdışında olan arkadaşlarımm erken test önerirmisinizzzz
Ay ben gölge görüyorum kuruma çizgisi değilseEki Görüntüle 3442000
Kızlar 4 gün kaldı bata bişey yok sanırım dimi
Denize girmekte sakınca yok canım dr aksini söylemedikçeKızlar denize girdim ama umarım problem olmaz
Aaa kimyasal böyle mi oluyor. Benim de aynı şekilde oldu. Kanama bittikten sonra hastaneye gittim beta baktılar 0.100 çıktı ve gerçekten çok ama çok ağrılıydı. Sonra bir daha doktora gitmedim test de yapmadımAy nasıl çıkmadı ya bu testler neden böylecanım yerleşme mi acaba. Kimyasal da benim önce pembe lekelenme oldu sonra kahverengi ve sonra aynı gün için de çoookk ağrılı kanamam oldu. Sende ağrı vs var mı?
Ayyyy umarım vardır canımYaa canım var gölgedaha kaç gün olmasına rağmen belli ediyo kendini sıpa
Yaşadığım yer malum burdaki orda olmaz sanırımyine de söylim evatest
Ay ben gölge görüyorum kuruma çizgisi değilse
Evet böyle oluyor maalesef 2 gün yatmıştım ben bacaklarımı hareket ettiremiyordumAaa kimyasal böyle mi oluyor. Benim de aynı şekilde oldu. Kanama bittikten sonra hastaneye gittim beta baktılar 0.100 çıktı ve gerçekten çok ama çok ağrılıydı. Sonra bir daha doktora gitmedim test de yapmadım
Çok geçmiş olsun. Açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben hiç gebelik yaşamadım bu yüzden benim için ilk oldu en azındanEvet böyle oluyor maalesef 2 gün yatmıştım ben bacaklarımı hareket ettiremiyordumçok geçmiş olsun sana da
Kızlar test yaptım tek çizgi ama hala gelen giden yok 7 .gün bugün son ilişki 2 Haziran bilmiyorum yaAy hadi İnşallahGeç döllenme yaşamış olabilirsin
Canım erken gebelik testi mi yaptın? İlişki üzerinden 17 gün geçmiş olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama umarım vardır hayırlısı olsunKızlar test yaptım tek çizgi ama hala gelen giden yok 7 .gün bugün son ilişki 2 Haziran bilmiyorum ya
Doktor uyarı vermedi hiç bilmiyorum o yüzdenDenize girmekte sakınca yok canım dr aksini söylemedikçe
Erken gebelik testi kalmamış bayramda eczanede normal test yaptımCanım erken gebelik testi mi yaptın? İlişki üzerinden 17 gün geçmiş olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama umarım vardır hayırlısı olsun
Amin aminBen de sezeryan kuzum. 1 Ocak da oldum. Allahım cennetinde kavuştursun bizleriçok çok çok üzgünüm sorun neydi sizde? Doktorlar söylemişti sanki ama ben hiç hatırlamıyorum
Kesinlikle çok belli maşallahGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
Erken gebelikler kötü eczanedekiler bence inovita varsa elinizde o çok hassas. Yoksa kaset test de aynı bence. Pazarlama taktiği olduğunu düşünmeye başladım benErken gebelik testi kalmamış bayramda eczanede normal test yaptım
Bende awox erken gebelik testi vardı beta 15 iken algıladı. Bence erken gebelik testleri algılıyor yani. Ki awox çok uygunErken gebelikler kötü eczanedekiler bence inovita varsa elinizde o çok hassas. Yoksa kaset test de aynı bence. Pazarlama taktiği olduğunu düşünmeye başladım ben
Ben de awox alayım o zaman teşekkürlerBende awox erken gebelik testi vardı beta 15 iken algıladı. Bence erken gebelik testleri algılıyor yani. Ki awox çok uygun
Geliyor gelmekte olan gibiKızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. @duskapani Freshmommy @mysterious7 E elektroforez @cookiep Candy7777 Pamlok @ecutos @beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
Ben ilk defa böyle bir test gördüm yaptım ince çubuk gibi bişeydi birazdan atarım görseliBende awox erken gebelik testi vardı beta 15 iken algıladı. Bence erken gebelik testleri algılıyor yani. Ki awox çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?