- 10 Nisan 2013
- 1.659
- 2.107
- 333
ayyyy suan mi buuuuu <3 geliyor gelmekte olaaan bebisssssYumurtlama testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy suan mi buuuuu <3 geliyor gelmekte olaaan bebisssssYumurtlama testim
Yaa çok yeniymiş ondan öyle olmuş canım. Ah wallahi benim de umutlarım artıyor. Biz de 1 yıldır uğraşıyoruz bakalım inşallah nasip tabi bir yandan bende burukluk da var ya yine olmazsa diyeİnşallah canm ben adetten 1 gün önce test yapmıştım hiçbir şey çıkmadı o yüzden hiç oralı değildim hsg den gecikti diye bekledim yemekten sonraları mide bulantım olmaya başladı o şekilde şüphelendim yoksa ben daha beklerdim. 6 aydır uğraşıyorum hsg gerçekten çok etkiliymiş çektirmeyen arkadaşlara öneririm
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah aynen ben de mayıs ayında regl bitimi hsg çektirdim ve peşine hamile kalmışım. Tüplerinde tıkanıklık yok demişti doktor ama çok ağrımıştı sıvı tüplere geldiği sırada, belki de o işe yaradı.İnşallah canm ben adetten 1 gün önce test yapmıştım hiçbir şey çıkmadı o yüzden hiç oralı değildim hsg den gecikti diye bekledim yemekten sonraları mide bulantım olmaya başladı o şekilde şüphelendim yoksa ben daha beklerdim. 6 aydır uğraşıyorum hsg gerçekten çok etkiliymiş çektirmeyen arkadaşlara öneririm
Evet şimdi yaptım 2. İdrar ileeayyyy suan mi buuuuu <3 geliyor gelmekte olaaan bebisssss
Aaayy hem de aynıyız benim de sat 16 mayıs16 Mayıs son adet tarihinin başlangıcı ozaman 4 hafta olmuş şimdi iki güne bir kan mı vermem gerekiyor
Aiiiyyy koyulaşıyor işteee valla geliyor gelmekte olan gerçektenYumurtlama testim
Wayyy mazide kalp kırıklıkları var heraldeClear blue ile ilgili düşüncelerimi bilenler bilir onu son ana bıraktım kuzu onla hesaplaşmam var
İnşallah biraz heyecanlandım artık sanki kuzum ya yoksa böyle çıkmazdı dimiAiiiyyy koyulaşıyor işteee valla geliyor gelmekte olan gerçekten
Evet silik çıkardı geçen aylarda hepWayyy mazide kalp kırıklıkları var heralde
Aklından çıkarma kısmını hiç yapamadım hani bu konuda akıl verecek durumda değilim her ay belirti sayan biriydim. hsgden sonra antibiyotik kullandım ve dişciye çok gitmiştim 5 dolgu 2 kanal tedavisi ve 1 de 20 Lik diş çektirdim. Ondan dolayı bu ay olmaz kafasıyla hareket etmiştim sanırım rahat olunca stres yapmayınca daha kolaylaşıyor herşeyYaa çok yeniymiş ondan öyle olmuş canım. Ah wallahi benim de umutlarım artıyor. Biz de 1 yıldır uğraşıyoruz bakalım inşallah nasip tabi bir yandan bende burukluk da var ya yine olmazsa diye
Ben de deneme amaçlı ovulasyon testi yapmıştım bat’a 2 gün kala peakti valla seninki de o yolda ilerliyoooorrİnşallah biraz heyecanlandım artık sanki kuzum ya yoksa böyle çıkmazdı dimi
ayy asiri heyecanlandim ya hadi bakaliiiim az kaldiiii <3Evet silik çıkardı geçen aylarda hep
Haklısın canım kafanın rahat olması lazım hep öyle diyorlar ama işte iş uygulama kısmına gelince olmuyor ister istemez aklının köşesinde bir yerde duruyor. Allah ım kimseyi çok bekletmesin inşallah. Dualarına katarsan beni de çok sevinirimAklından çıkarma kısmını hiç yapamadım hani bu konuda akıl verecek durumda değilim her ay belirti sayan biriydim. hsgden sonra antibiyotik kullandım ve dişciye çok gitmiştim 5 dolgu 2 kanal tedavisi ve 1 de 20 Lik diş çektirdim. Ondan dolayı bu ay olmaz kafasıyla hareket etmiştim sanırım rahat olunca stres yapmayınca daha kolaylaşıyor herşey
Fermometer de %70 verdii ay hadi bakalım böyle görünce biraz heyecanlandımBen de deneme amaçlı ovulasyon testi yapmıştım bat’a 2 gün kala peakti valla seninki de o yolda ilerliyoooorr
Bende kuzum ya böyle görünce bir umutlanma oldu ufaktanayy asiri heyecanlandim ya hadi bakaliiiim az kaldiiii <3
Herkes için dua ediyorum etmeye devam edicem canm güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz banaHaklısın canım kafanın rahat olması lazım hep öyle diyorlar ama işte iş uygulama kısmına gelince olmuyor ister istemez aklının köşesinde bir yerde duruyor. Allah ım kimseyi çok bekletmesin inşallah. Dualarına katarsan beni de çok sevinirim
Yaaa gözümde sempatikliği kalmadıEvet silik çıkardı geçen aylarda hep
Kaset testte silik bile çıkması umutları arttırır de bilgilendirinAdetim 5 gün gecikti bu ay hsg cektirmistim. hsg den dolayı gecikti sanıp test yapmamıstım dün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı şimdi gidip kan verdim inşallah gebelik vardır silik çizgi de negatif olma durumu oluyor mu
İnşallah canım benimHerkes için dua ediyorum etmeye devam edicem canm güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz bana