- 8 Ağustos 2023
- 5.809
- 6.624
- 118
İğneyi mi?Peki sen mi istedin doktor mu önerdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneyi mi?Peki sen mi istedin doktor mu önerdi?
İnşallah tabiki öyle gitsin zorlanmaAy ne tatlı olur ya sen nasılsın canım nasıl geçiyor bayram
Ay yok yok hiç üzülmüyorum belirtisiz devam etmesine okeyim ben kuzenim haftalarca hıçkırmıştı mahvolmuştu valla sakin sakin gideyim inşallah
Hiç bilmiyorum normal test sanırım yaptığım aynen yapmayın ya morali bozuluyor insanınErken gebelikmi normal testinimi. Yumurtlama sonrası bende de aşırı hassasiyet oldu. Kasık krampları bacağımda uyuşmalar göğüste bir tek tık yoktu. Ama şimdi hiç bişey yok. O zaman yapmayalım adet günü yapalım inşallah çıkar belki yerlesmemistir daha
Ayy hamile olmasam bile bende gelebilir miyimmmmBurası aşırı aktif masallah günümüz güzel geçiyor. Bence buradan hamile çıkanları tek bir konuda toplarız hepımız cogalınca
Canım ben sabah yine test yaptım negatif sen yapma ben dayanamıyorumCanım 10 güne anca iğne etkisi gecmiş oluyor bal bende sabırsızım bugün 10. Gün ama bekliyorum dayan bence
Hamiş olmasakta gelirizzHiç bilmiyorum normal test sanırım yaptığım aynen yapmayın ya morali bozuluyor insanın
Ayy hamile olmasam bile bende gelebilir miyimmmm
Canım ben sabah yine test yaptım negatif sen yapma ben dayanamıyorum
Evet yaa gidelimmHamiş olmasakta gelirizz
EvetttEvet yaa gidelimm
Evet canım iğneyi pek takip etmiyordum. Yani sürecin nasıldıİğneyi mi?
Canımm valla bacak sızlaması akıntı bende de var inşallahh gebeyizdirrrrkizlar herkesin yazdigini okuyorum, guzel haberler geliyo cok mutlu oluyorum darisi basimiza insallah hepimizin :)
ben de bir guncellemeyle geldim, 12 haziran pik gordugum tarihti hatirlarsaniz, sonrasinda peki bi degisiklik gormedim bir de denize girmekten akinti kontrolu yapamiyorum, ama bugun 6.gunu pik sonrasi, boyle kivamli bir beyaz akinti geldi bolca, sebebi ne acaba? herseyi buna yormak istemiyorum da insallah sonucunda hamilelik cikar, henuz bir agrim sizim yok bi bacaklarim sizliyo gibi oluyo arada ya da belim ama onu da yuzuyorum ona yoruyorum gibi
Hayırlısı olsun canıma bende görüyorum inşallah vardırKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece Freshmommy halolita @sifa1986 ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Kuzum doktor kendi yaptı. Benim amh yüksek olduğu için. Yumurta çok güzel büyüdüğü için çatlatma iğnesi yapmak istedi.Evet canım iğneyi pek takip etmiyordum. Yani sürecin nasıldı
ayy insallah vallahi o kadar mutlu olucam ki guzel haberler alirsak <3 insallah senin test de katlanarak devam etsiiin takip ediyorum her an yazamasam daaCanımm valla bacak sızlaması akıntı bende de var inşallahh gebeyizdirrrr
Olsun canım tatildesin tadını çıkarrrr belki de 2 kişi olarak son tatilinizdirrrrayy insallah vallahi o kadar mutlu olucam ki guzel haberler alirsak <3 insallah senin test de katlanarak devam etsiiin takip ediyorum her an yazamasam daa
ayy dusuncesi bile o kadar guzel ki ya insallah insallah <3Olsun canım tatildesin tadını çıkarrrr belki de 2 kişi olarak son tatilinizdirrrr
Ayy bebiş olsun inşallahKuzum doktor kendi yaptı. Benim amh yüksek olduğu için. Yumurta çok güzel büyüdüğü için çatlatma iğnesi yapmak istedi.
İnşallah Tek yumurta oluşmuş 18 mm. Yumurtan çok güzel dedi rahminde çok muntazam. Rahmin iğneye hazır beklemeyelim dedi. Doktora da güveniyorum açıkçası. Amh yüksek benim diğer tüm hormonlarım normal. Kendi kendine çatlama sorunu olabilir dedi doktor kiste dönsün istemediAyy bebiş olsun inşallah
Kalsın zaten üste tasıcaz seni simgeler seni bekliyorBu arada canım beni. Yumurtlama erken olduğu için uygulama 25 Haziran gösteriyor BAT ı. İstersen güncelle istersen kalsın öyle benim için farketmez sdaak
8 haziran benim yumurtlama hadi bakalım beraber güzel haberler alalım inşallahsdaak canim selam, ayniyiz benimki de 29 haziran gosteriyor bat i 12sinde yumurtladigim icin :)
Sen niye durmuyorsun niyeeee sakın sakin takıl işteHiç bilmiyorum normal test sanırım yaptığım aynen yapmayın ya morali bozuluyor insanın
Ayy hamile olmasam bile bende gelebilir miyimmmm
Canım ben sabah yine test yaptım negatif sen yapma ben dayanamıyorum
Bayram dolayısıyla çok yoğun geçiyor kızlar evime de geldiğim için pek yazamadım buraya neler oluyor bana da anlat ,Evet yaa gidelimm