Ay hiç bilmiyorum ki yaşayıp görücem şuna hamile gibi hissedemiyorum zaten netleşmedenOzaman çok erken pozitifi görmüş oluyorsun olabiliyormu öyle ya adete 7-8 gün kala
Benim iki gebelik belirtilerimde de batma olmadı hiç hatta bacağıma vuran ağrı da olmadı canım. Regl ağrısı gibi hafif hafif karın ağrım oldu sanki her an regl olacakmışım gibi. Batma dışında sancı gibi bir belirtin var mı? Bata ne kadar var bi de?Aslında yapayım yarın diyorum ama bi düşük yaptım onda adet tarihi geldiğinde sancı ve batma hissi olmuştu. Şimdi batma falan hiç hissetmedim o yüzden yoktur diye de düşünüyorum. Acaba bu batmalar herkeste oluyor mu ki?
Ay varrrrr ne umutlanmaması canımm bariz varBen tekrarladim testi bu sabah, umutlanmak istemiyorum kuruma cizgisi mi acaba yaEki Görüntüle 3441658 Eki Görüntüle 3441660
Canım bu sabah da test yaptın mı var mı yine gölge?Ay hiç bilmiyorum ki yaşayıp görücem şuna hamile gibi hissedemiyorum zaten netleşmeden
Kaç dk da çıktı canımBen tekrarladim testi bu sabah, umutlanmak istemiyorum kuruma cizgisi mi acaba yaEki Görüntüle 3441658 Eki Görüntüle 3441660
Bence var canımBen tekrarladim testi bu sabah, umutlanmak istemiyorum kuruma cizgisi mi acaba yaEki Görüntüle 3441658 Eki Görüntüle 3441660
Evet canım varrr ama atmadım buraya aynı dünkü gibi sanki bi tık daha belli gibiCanım bu sabah da test yaptın mı var mı yine gölge?
Ilk bes dakikada ciktiKaç dk da çıktı canım
Canım bu sabah da test yaptın mı var mı yine gölge?
Strip olan da daha çok belliIlk bes dakikada cikti
6-7 gun var gibi duruyorBence var canımbat’a kaç gün var?
Bir 20 li kutu daha siparis ettimStrip olan da daha çok belli
Benimde bat a 8 gün var diyor yumurtlamaya göre6-7 gun var gibi duruyordayanamayip sapik gibi test yaptigimdan
Benim şuan aynı öyle 3 gündür ara ara başlıyor geçiyor niye başlıyorBenim iki gebelik belirtilerimde de batma olmadı hiç hatta bacağıma vuran ağrı da olmadı canım. Regl ağrısı gibi hafif hafif karın ağrım oldu sanki her an regl olacakmışım gibi. Batma dışında sancı gibi bir belirtin var mı? Bata ne kadar var bi de?
*yine hahahaa başlasın tabi ne niyesi yaBenim şuan aynı öyle 3 gündür ara ara başlıyor geçiyor niye başlıyor
Merhaba, hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?Canım seninle neredeyse ovü aynı benim de 10 Haziran gibi diyebiliriz ovü için. Bence o regl değildir yerleşmedir diye düşünüyorum çünkü uygulamalarda da uyarı olarak yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. İşte bu ara yerleşme vs zamanı olabilir diye
Merhaba, fermometer i kullanıyorumMerhaba, hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Aynen evet sürekli değil gibi bi ağrıyor bi süre sonra geçiyor sonra yine başlıyor gibiBenim şuan aynı öyle 3 gündür ara ara başlıyor geçiyor niye başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?