- 26 Ocak 2021
- 497
- 1.362
- 63
- 34
Bende geçen aylarda hatta bu son ay bile ona para vermiştim şimdi ne kadar boşuna olduğunu anlıyorumişte meraktan hep aldık ama artık biraz geçte olsa hiç birine gerek kalmaz inşallah canım strip yeterince guvenilir degildir diye hem clear blue hem de 1st response aldim ve bayaa odedim keske once burayi okuyup oyle
ay ben de bu seti kullaniyorum, sabah cok hafif bir golge gordum ama simdi bu stripler yeterince iyi degildir diye dusunup kosa kosa first response ve clear blue almaya gittimYa 2 li clear blue alıyordum 13 Euro mu ne o kadar çok gitti ki geçen ay çıldırttı beni belki de 100 Euro gittivalla ekonomimize katkı sağladın kuzum çok sağol
Ay inşallah belirtidir benimki de çok azdı bi iki defa geldi sadece peçeteyeBenim bata 5 gün var dün akşam başladı 6 gün kala. Ama çok hafif bir akıntı var
Yaa inşallahhTeşekkürler kızlar yapısı yumurta akı gibi ama şeffaf değil sadece. Umarım gebelikle bir ilgisi vardırBu ay nedense bir belirti arayasım var
Ben hala olmadım canımBirde bende yumurtlamadan itibaren sürekli bir belirti olduğu için
Birde gebeliği tescillenen-öncesinde gebelik geçirmiş arkadaşlarım, bat tan ne kadar süre önce kabız oldunuz ya da oldunuz mu? Bende hiç öyle bişey yokta en büyük belirtilerden biri diyorlar o yüzden merak ediyorum
İnşallahh, satürn evinden çıkıyor demiştimGerçekten çok boşunaymış ama neyse tecrübe oldu dediğin gibi inşallah gerek kalmaz
Yaaaçok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerlerr de sonucu güzel olur
EvettRegl im sökülecekte gelecekmiş gibi bir ağrı var bugün yineesanırım yerleşme oluyorr
First response nedirrr bak onu da şimdi öğreniyorum. Ben bu strip testlerde netleşirse gebeliğim sırf keyif amaçlı alıcam bitane clear blue bide son sigarımı karşısında yakıp konuyu kapatıcamay ben de bu seti kullaniyorum, sabah cok hafif bir golge gordum ama simdi bu stripler yeterince iyi degildir diye dusunup kosa kosa first response ve clear blue almaya gittimkeske once burayi okusaydim
Ay bende hep öyle düşünürdüm en son dayanamadım 2li 2li uğraşamayacağım clear blue ile dedim toptan birşeyler bulayım ovulasyon testiyle birlikte derken bunları bulmuştumay ben de bu seti kullaniyorum, sabah cok hafif bir golge gordum ama simdi bu stripler yeterince iyi degildir diye dusunup kosa kosa first response ve clear blue almaya gittimkeske once burayi okusaydim
Ya sen cansınAy inşallah belirtidir benimki de çok azdı bi iki defa geldi sadece peçeteye
Yaa inşallahh
Ben hala olmadım canım
İnşallahh, satürn evinden çıkıyor demiştimovülasyonunu yanlış görmeni sağlayan satürndü demek
Ayyy benim içinde birşeyler söyle karşındayken clear blue ya çok içimde kaldıFirst response nedirrr bak onu da şimdi öğreniyorum. Ben bu strip testlerde netleşirse gebeliğim sırf keyif amaçlı alıcam bitane clear blue bide son sigarımı karşısında yakıp konuyu kapatıcam
Ben Amerikadayim, burda clear blue dan daha guvenilir sonuc veriyor diyorlar. Bu arada ayni hayal bende de var. Hatta son bir tane Turk sigarami( kent slim) o an icin sakliyorumFirst response nedirrr bak onu da şimdi öğreniyorum. Ben bu strip testlerde netleşirse gebeliğim sırf keyif amaçlı alıcam bitane clear blue bide son sigarımı karşısında yakıp konuyu kapatıcam
Hahahshs valla söylerimmm hatta buraya atıp söyleriz hep beraberAyyy benim içinde birşeyler söyle karşındayken clear blue ya çok içimde kaldı
İlk çıktığı gün clear blue da yaptım bilerek daha da koyu çıkar diye düşünerek tabi hiç çıkmamıştıgitti £’lar
Allahım sen satürnü bu gruptakilerin aile evinden uzak tut aminYa sen cansıngerçekten aksilik vardı hep uygulamaya göre yapıyordum. Ben 10 unda yumurtladım uygulama 17 gösterdi daha ayın 17 si bile olmadan ufak da olsa bi umudum oldu Şuan. Şaka gibi Satürn kapatılsın abi ya
HahahahahhshsBen Amerikadayim, burda clear blue dan daha guvenilir sonuc veriyor diyorlar. Bu arada ayni hayal bende de var. Hatta son bir tane Turk sigarami( kent slim) o an icin sakliyorum
Hahshshshsh ağğmiiiinnnnAllahım sen satürnü bu gruptakilerin aile evinden uzak tut amin
Ayy canım inşallah benimki de belirtidirAy inşallah belirtidir benimki de çok azdı bi iki defa geldi sadece peçeteye
Yaa inşallahh
Ben hala olmadım canım
İnşallahh, satürn evinden çıkıyor demiştimovülasyonunu yanlış görmeni sağlayan satürndü demek
İnşallah o günü iple çekiyorumHahahshs valla söylerimmm hatta buraya atıp söyleriz hep beraberbak ya gıcık bu neyin nazı niyazı altı üstü bir çizgi çıkartacaksın sadece görevin bu gıcık şey
Doğum haritalarına vs ilgim var canım amatör olarak. O aylık yorumlar çok genelgeçer olduğu için genelde hiç tutmuyor benimkilerAyy canım inşallah benimki de belirtidirastrolojiyle ilgili misin canımm sürekli Haziran ayı burç yorumlarını dinliyorum acaba hamilelik için uygun derler mi diye
Canım kızımda hiç kabızlık gibi bir belirtim olmadı. Rahim çok büyüyüp artık bağırsaklara baskı yapmaya başlayınca ancak kabızlık oldu. Bu ay da 2 gün filan oldu ama ben ovulasyon testinden dolayı az su içtiğim için olduğunu düşünüyorum. İlla belirti olacak ya da olması gerekiyor diye düşünme. Herkeste farklı belirtiler oluyor. Ya da olmuyor. Bana sorarsan da benim en büyük belirtim yumurtlama sonrası 5.gün özellikle kafamı kaldıramıyordum. Hatta eğitimimiz vardı kafamı sıraya koyup uyumak istiyordum hocalar anlatırkenBirde bende yumurtlamadan itibaren sürekli bir belirti olduğu için
Birde gebeliği tescillenen-öncesinde gebelik geçirmiş arkadaşlarım, bat tan ne kadar süre önce kabız oldunuz ya da oldunuz mu? Bende hiç öyle bişey yokta en büyük belirtilerden biri diyorlar o yüzden merak ediyorum
Hemen bakmalıyımm bunu nasıl atladımAyy canım inşallah benimki de belirtidirastrolojiyle ilgili misin canımm sürekli Haziran ayı burç yorumlarını dinliyorum acaba hamilelik için uygun derler mi diye
Merhaba benimde Regime 4 gün varken geldi gelmeden 2-3 saat önce şiddetli sağ tarafımdan bel ağrısı yaşadım. Böyle nasıl desem şeffaf hafif açık sarı yoğun bi akıntı geldi. Uzuyor ama dağılmıyor hiç bi yere. Bilmiyorum gebelik belirtisi mi?Kızlar bir şey soracağım uzayan akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Şeffaf değil ama beyazımsı açık sarı gibi uzayan akıntı. Sanki böyle yumurtlama dönemi dışında uzayan akıntı gelen okumuştum burada ama şeffaf yumurta akı şeklinde mi gördünüz yaşayanlar bir aydınlatın beni
Benimki de aynı böyle tarif ettiğin gibiydi. Ama benim bata daha 10 gün var. Senin bugün mü geldi? Eğer 4 gün varsa testte çıkabilir aslında yumurtlama gününden eminsenMerhaba benimde Regime 4 gün varken geldi gelmeden 2-3 saat önce şiddetli sağ tarafımdan bel ağrısı yaşadım. Böyle nasıl desem şeffaf hafif açık sarı yoğun bi akıntı geldi. Uzuyor ama dağılmıyor hiç bi yere. Bilmiyorum gebelik belirtisi mi?
Benim yumurtlama 9 hazirandi, golge gibi bir sey cikti, fotografta hic belli olmuyor. Gecen aylarda psikolojik olarak herhalde bir suru belirti yasadim, o yuzden su an o golgeye de guvenemiyorum. Uzun sure bakinca her yerde ikinci cizgiyi gormeye basladimHahahahahhshsay hemde Türk ufff çok iyi fikir inşallah nasip olurrr bu arada senin yumurtlama ne zamandı silik çıktı dedin buraya attın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?