- 15 Mayıs 2022
- 817
- 823
- 33
- 30
Aa şimdi gördüm evet bir gölge var gibi kuzum ay çok çok sevindim yaaa hadi çizgi koyulaşsınn beta artsınnn inşallahŞu çizgilerin ortası kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa şimdi gördüm evet bir gölge var gibi kuzum ay çok çok sevindim yaaa hadi çizgi koyulaşsınn beta artsınnn inşallahŞu çizgilerin ortası kuzum
Ay ben de görüyoruuumm hadi inşallah koyulaşsın sağlıkla ilerlesinKızlar sizce bu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta
İnşallah kuzummm hepimizin çıksın çift çizgiler inşallahAa şimdi gördüm evet bir gölge var gibi kuzum ay çok çok sevindim yaaa hadi çizgi koyulaşsınn beta artsınnn inşallah
İnan ben bile heyecanlanıyorum testini görünce. Pozitif test görsem de mutlu olsam dıye hep gündeme bakarm meselaİnşallah kuzummm hepimizin çıksın çift çizgiler inşallah
Yaaa var gibi duruyor canım daha çok yeni olduğu için silik çıkmıştır hadi inşallah bir kaç güne güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sizce bu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta
Ya kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur sevinmek için çok erken tabii ki ama 3,4 güne netleşir daha da diye düşünüyorum yani var mı yok mu kesinleşirAy ben de görüyoruuumm hadi inşallah koyulaşsın sağlıkla ilerlesin
Evet canım çok çok yeniiii yani gebelik denilir mi onu bile bilmiyorum yumurtlama tarihini yazınca 2+6 yazıyor çok komikYaaa var gibi duruyor canım daha çok yeni olduğu için silik çıkmıştır hadi inşallah bir kaç güne güzel haberlerini bekliyoruz
ama bu testler gerçekten çok hassas canım 3-4 güne daha da belirirse kesin var demektirEvet canım çok çok yeniiii yani gebelik denilir mi onu bile bilmiyorum yumurtlama tarihini yazınca 2+6 yazıyor çok komik
Ben de muhtemelen 20-30 tane test alırım sabah akşam yapmak için bu arada strip testin ne kadar bu arada strip testin ne kadar iyi olduğunu da sayende görmüş olacağız İnşallah birkaç güneAy görmenize çok sevindim. Bakalım koyulaşak mı elimde var çok test canım yine dayanamam yaparım ben
Şimdi onu diyordum yani çok ilginç çok uygun ve nasıl bu kadar hassaslar erken testlerden bile daha belirgin çıkarabiliyorlarmışama bu testler gerçekten çok hassas canım 3-4 güne daha da belirirse kesin var demektir
Evet canım çok ilginç ama yorumlarını okumuştum bende almadan önce herkes çok memnunduŞimdi onu diyordum yani çok ilginç çok uygun ve nasıl bu kadar hassaslar erken testlerden bile daha belirgin çıkarabiliyorlarmış
Testin markası tam olarak ne sanki seninki de strip testti dimi canımama bu testler gerçekten çok hassas canım 3-4 güne daha da belirirse kesin var demektir
Evet aynı testti canım easy@home markası , değişme 6 gün varken ve 3 gün gecikme fotoları böyleydiTestin markası tam olarak ne sanki seninki de strip testti dimi canım
*Reglime 6 gün varkenEvet aynı testti canım easy@home markası , değişme 6 gün varken ve 3 gün gecikme fotoları böyleydi
Yurtdışında var sanırım burada bulamadımEvet aynı testti canım easy@home markası , değişme 6 gün varken ve 3 gün gecikme fotoları böyleydi
Amazon’dan almıştım yok mudur acaba Türkiye’de, Pamlok ta mı yurtdışında yaşıyordu :)Yurtdışında var sanırım burada bulamadım
Canım ben Türkiye'de yaşıyorum ama çok sık seyahat ediyoruz denk gelirsem alayım yurtdışında eczaneden (umarım hamileyimdir gerek kalmaz ) ama sanırım halolita yurtdışında yaşıyorAmazon’dan almıştım yok mudur acaba Türkiye’de, Pamlok ta mı yurtdışında yaşıyordu :)
Ebay yada Amazon’dan söylebilirsiniz bulamazsanız
Evet kullanıcı isimlerini karıştırdım hallolitanın testiydi onlar değil miCanım ben Türkiye'de yaşıyorum ama çok sık seyahat ediyoruz denk gelirsem alayım yurtdışında eczaneden (umarım hamileyimdir gerek kalmaz ) ama sanırım halolita yurtdışında yaşıyor
Ayyyy canim inanmiyorummmm ben de goruyorum hafif cizgiii y allahim insallah koyulassin bi kac gune daha da cok cikain ay cok heyecanli mujdeli bir haber geldi bayram gunuuuuKızlar sizce bu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta
Evet canım sen önermiştin bu testi çok sağolama bu testler gerçekten çok hassas canım 3-4 güne daha da belirirse kesin var demektir
Ay bakalım nasıl olacak gün günBen de muhtemelen 20-30 tane test alırım sabah akşam yapmak için bu arada strip testin ne kadar bu arada strip testin ne kadar iyi olduğunu da sayende görmüş olacağız İnşallah birkaç güne
Evet canım Almanya da yaşıyorum ben eczanede var mı bilmiyorum hiç görmedim gittiğim de hep kaset test olanlardan ya da şu lanet clear blue var silik çıkaran bi de onu veriyorlar ama yine de sen sor istersenCanım ben Türkiye'de yaşıyorum ama çok sık seyahat ediyoruz denk gelirsem alayım yurtdışında eczaneden (umarım hamileyimdir gerek kalmaz ) ama sanırım halolita yurtdışında yaşıyor
İnşallah kuzucum yaa valla hep böyle artarak giderse inşallah da sevincimiz kursağımızda kalmazAyyyy canim inanmiyorummmm ben de goruyorum hafif cizgiii y allahim insallah koyulassin bi kac gune daha da cok cikain ay cok heyecanli mujdeli bir haber geldi bayram gunuuuu