• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Kızlar sizce 🥹 bu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta 🫣
Ay ben de görüyoruuumm😍😍 hadi inşallah koyulaşsın sağlıkla ilerlesin 🤍🤍

Kızlar sizce 🥹 bu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta 🫣
Yaaa var gibi duruyor canım daha çok yeni olduğu için silik çıkmıştır 🥹 hadi inşallah bir kaç güne güzel haberlerini bekliyoruz 🧿

Ay ben de görüyoruuumm😍😍 hadi inşallah koyulaşsın sağlıkla ilerlesin 🤍🤍
Ya kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur sevinmek için çok erken tabii ki ama 3,4 güne netleşir daha da diye düşünüyorum 🥰 yani var mı yok mu kesinleşir 🥹🙏

Yaaa var gibi duruyor canım daha çok yeni olduğu için silik çıkmıştır 🥹 hadi inşallah bir kaç güne güzel haberlerini bekliyoruz 🧿
Evet canım çok çok yeniiii yani gebelik denilir mi onu bile bilmiyorum yumurtlama tarihini yazınca 2+6 yazıyor çok komik 😂😂

Ay görmenize çok sevindim. Bakalım koyulaşak mı elimde var çok test canım yine dayanamam yaparım ben 🫠🥹
Ben de muhtemelen 20-30 tane test alırım sabah akşam yapmak için bu arada strip testin ne kadar bu arada strip testin ne kadar iyi olduğunu da sayende görmüş olacağız İnşallah birkaç güne 🐣

Şimdi onu diyordum yani çok ilginç çok uygun ve nasıl bu kadar hassaslar erken testlerden bile daha belirgin çıkarabiliyorlarmış
Evet canım çok ilginç ama yorumlarını okumuştum bende almadan önce herkes çok memnundu ☺️
boşuna paralar verdik hep erken gebelik testlerine 🥲 benim bunda çıkan erken gebelik testinde çıkmamıştı 😁

Testin markası tam olarak ne sanki seninki de strip testti dimi canım
Evet aynı testti canım easy@home markası , değişme 6 gün varken ve 3 gün gecikme fotoları böyleydi

Eklentiler

• IMG_2736.jpeg
    IMG_2736.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2812.jpeg
    IMG_2812.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 41
Amazon’dan almıştım yok mudur acaba Türkiye’de, Pamlok Pamlok ta mı yurtdışında yaşıyordu :)
Ebay yada Amazon’dan söylebilirsiniz bulamazsanız
Canım ben Türkiye'de yaşıyorum ama çok sık seyahat ediyoruz denk gelirsem alayım yurtdışında eczaneden (umarım hamileyimdir gerek kalmaz 🙏🏻) ama sanırım halolita halolita yurtdışında yaşıyor 🤗

Ayyyy canim inanmiyorummmm ben de goruyorum hafif cizgiii y allahim insallah koyulassin bi kac gune daha da cok cikain ay cok heyecanli mujdeli bir haber geldi bayram gunuuuu🎉🎉🎉🧿🙏🏻🫠💕

ama bu testler gerçekten çok hassas canım 3-4 güne daha da belirirse kesin var demektir 😊
Evet canım sen önermiştin bu testi çok sağol 🥰
Ben de muhtemelen 20-30 tane test alırım sabah akşam yapmak için bu arada strip testin ne kadar bu arada strip testin ne kadar iyi olduğunu da sayende görmüş olacağız İnşallah birkaç güne 🐣
Ay bakalım nasıl olacak gün gün 🥰
Canım ben Türkiye'de yaşıyorum ama çok sık seyahat ediyoruz denk gelirsem alayım yurtdışında eczaneden (umarım hamileyimdir gerek kalmaz 🙏🏻) ama sanırım halolita halolita yurtdışında yaşıyor 🤗
Evet canım Almanya da yaşıyorum ben 🥰 eczanede var mı bilmiyorum hiç görmedim gittiğim de hep kaset test olanlardan ya da şu lanet clear blue var silik çıkaran bi de onu veriyorlar ama yine de sen sor istersen 🥰
Ayyyy canim inanmiyorummmm ben de goruyorum hafif cizgiii y allahim insallah koyulassin bi kac gune daha da cok cikain ay cok heyecanli mujdeli bir haber geldi bayram gunuuuu🎉🎉🎉🧿🙏🏻🫠💕
İnşallah kuzucum yaa 🥰 valla hep böyle artarak giderse inşallah da sevincimiz kursağımızda kalmaz 😞

Back