halolita
Pamlok
ayy inşallah hamileyimdir hemen heveslenmek de istemiyorum
hemen bu ayın akışını anlatıyorum;
ben regl sonrası 9.günde şeffat akıntı gördüm o günleri üst üste değerlendirdik ama ovulasyon testinde silik çizgi çıkıyordu hatta yazmıştım grupta sonra 14.günde kopkoyu gördüm o günü değerlendirdik tek sefer ama önünü arkasını değerlendirmedik çünkü sistit oldum. 15.gün silikleşmeyi görmüştüm, sanırım çatlamayı hemen yakaladım.
8-11 haziran yurtdışına konsere gittik, ay dedim pimpiriklenmicem eğlenicem (Yumurtlama sonrası 9.ve12.günler oluyor) bu esnada kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum ama tatilde olduğum için düzgün beslenemedim az su içtim klimalara maruz kaldım falan dedim kendi kendime. Göğüslerim 4-5 gündür hassaslaşmaya başlamıştı ama aşırı değil regl öncesi gibi. Akıntı miktarım fazlaydı ama hala da öyle sürekli bir şeyler akıyor gibi his var hiç kesilmedi.
Şimdi reglime 3 gün var ama sabah grip şeklinde uyandım ilaç içmeden bi test yapayım dedim ve böyle çıktı
ama kendimi ne regl olacakmış gibi ne hamile gibi hissediyorum. Sanki koku hassasiyetim var gibi belki bu belirtidir.
Bu arada teste dönüp tekrar baktım daha da koyulaşmış. Kuruma çizgisi böyle olabilir mi ya sizce? Yarın ikinci testi yapana kadar çok hamile moduna girmicem