- 3 Haziran 2024
- 130
- 156
- 18
- 38
Adetten kaç gün öncePredictor erken testi 4.77 sonucumu cook silik çizgi olarak çıkarmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten kaç gün öncePredictor erken testi 4.77 sonucumu cook silik çizgi olarak çıkarmıştı
insallah canim vallaYumurtlama zamanı günde iki ilişki öneren doktorlar var canım dediğim gibi sperm kalitesi iyiyse bu geçerli size tavsiyem yumurtlamadan bir kaç gün öncede ilişki olması zaten gün aşırı ilişki yapılsa ovulasyona da gerek kalmıyor
Bi kaç gün erken kalkmıştım arada 1 saat oynuyor sanırım canım belki o da etkiler dediğin gibi değerlendirmeye devamAhaha güldürdün beni ya Valla halâ yaşıyor olabilir siz değerlendirin Yarın filan yükselmeye başlar herhalde. Bir de hep yakın saatlerde ölçmeye dikkat et canım. Ben genelde sabah 6-7 arası ölçüyorum o saatler arası uyandığım için. O da önemliymiş bildiğim kadarıyla. Senim sanki saatler de farklıydı gibi hatırlıyorum.
Ben de araştırdım bayag. Laboquik aldım erken testlerden falan yorumları çok iyi. Sonra ovulasyon testleri karşıma çıktı baktım innovita iyi. Ama almadım. Bilmiyorum zaten 10 Haziran regl oldum. 19unda şehir dışına Cikacam. Yani alsam da bu ay kullanamayacağım için gereksiz almiyim dedim. Ama bu iki marka bayag övülüyoBen ilk gebeliğimi Laboquick ile öğrendim o zamanlar çok iyiydi ovulasyon testinde de onu kullanmıştım hatta. Şimdi elimde hem Laboquick var hem Innovita. Innovitaya iyi diyorlar onun gebelik testini daha denemedim. Ama 5 aydır Laboquick’le test yapıyorum 1 kez sonradan silik çizgi çıktı. Onun dışında hiç yanlış pozitif çıkarmadı. O aydan da şüpheliyim aslında acaba kimyasal olmuş olabilir mi diye. Diğer testler hakkında çok fikrim yok
Bende bu ay innovita ovulasyon testi kullanıyorum ve çok hassas olduğunu düşünüyorum. Bir gebenin günlüğü testini sevememiştim. İnnovitanın yanında gebelik testide göndermişler, kullanan var mı acaba hassas mıdır bu gebelik testleri?Ben de araştırdım bayag. Laboquik aldım erken testlerden falan yorumları çok iyi. Sonra ovulasyon testleri karşıma çıktı baktım innovita iyi. Ama almadım. Bilmiyorum zaten 10 Haziran regl oldum. 19unda şehir dışına Cikacam. Yani alsam da bu ay kullanamayacağım için gereksiz almiyim dedim. Ama bu iki marka bayag övülüyo
Predictor da araştırmak lazım aslındaBende bu ay innovita ovulasyon testi kullanıyorum ve çok hassas olduğunu düşünüyorum. Bir gebenin günlüğü testini sevememiştim. İnnovitanın yanında gebelik testide göndermişler, kullanan var mı acaba hassas mıdır bu gebelik testleri?
Ben geçen ay innovita ile baktım çok net gördüm yumurtlamayı. Kullandığım Takvim uygulaması ile de tam uyumluydu.Ben de araştırdım bayag. Laboquik aldım erken testlerden falan yorumları çok iyi. Sonra ovulasyon testleri karşıma çıktı baktım innovita iyi. Ama almadım. Bilmiyorum zaten 10 Haziran regl oldum. 19unda şehir dışına Cikacam. Yani alsam da bu ay kullanamayacağım için gereksiz almiyim dedim. Ama bu iki marka bayag övülüyo
Predictor evet çok hassas ama fiyatı biraz maliyetli. Prodoctor var onun da yorumları güzel çoklu alınca daha makul fiyatta. Kişiye kalmis tabii. Bütçeye göre tercih edilebilir.Predictor da araştırmak lazım aslında
Canim ben de uygulama kullanıyorum acaba ayni mi kullaniyoruz takvimim diye geçiyor.Ben geçen ay innovita ile baktım çok net gördüm yumurtlamayı. Kullandığım Takvim uygulaması ile de tam uyumluydu.
Bat nedirBeni de ekler misiniz sat 30 Mayıs . Bu ay maxijuno kullanmaya başladım
Bat 27 haziranBat nedir
Ben “Clue” diye bir uygulama kullanıyorum canım sonraki beklenen adet gününden 15 gün önce olarak yumurtlamayı işaretliyorCanim ben de uygulama kullanıyorum acaba ayni mi kullaniyoruz takvimim diye geçiyor.
Hassas degıl ama hızlı sonuc veriyor kaset test gibi ama erken gebelik gibi değilBende bu ay innovita ovulasyon testi kullanıyorum ve çok hassas olduğunu düşünüyorum. Bir gebenin günlüğü testini sevememiştim. İnnovitanın yanında gebelik testide göndermişler, kullanan var mı acaba hassas mıdır bu gebelik testleri?
Deniyim canim umarım faydalı olur. Teşekkür ederimBen “Clue” diye bir uygulama kullanıyorum canım sonraki beklenen adet gününden 15 gün önce olarak yumurtlamayı işaretliyor
Çıktıda çok çıkmıştı tam zamanını hatırlayamadım nir kaç gün sonra felandı hastanede verdim 40 dk sonra sonuç çıkrı öğrendimAile hekimliğinde cıkmadı sediniz ya hıc mı cıkmadı yoksa kac saatte cıktı
Rica ederim canım inşallah faydasını görürüz güzel haberlerleDeniyim canim umarım faydalı olur. Teşekkür ederim