- 11 Nisan 2010
- 3.774
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzelcım ben fazlasıya realıstım.kendımı olumlu olcak dıye kandıramıyorum.hayal bıle kuramıyorum.sızlerınde canınızı sıktım kusura bakmayın.ben bı sure bunalım takılırım boyle sonra alısırım.kac kazıga alıstım .bunada alısırım.hayatımda hersey ıstedıgım gıbı hıc gıtmez.hıc sanslı degılım .
neyse senın calısmalar nasıl.bak sen bırkere hamıle kalmıssın.yıne kalabılırsın.sız guzel haber verın bari
evet en iyisi sitres yapmamake ümitsizliğe kapılmamak ama sen sitresini nasıl yendin.NAsıl kafandan atmayı başarabildin.İşte bana bu gerekli.Çünkü sitres yapmamam gerektiğini biliyorum ama başaramıyorum.YArdımcı olurmusunuz?
ya guzelcım cok dr. amelıyatı yapıyor.bırcgundada hamıle kalan cok var hemde cogunu devlet oduyor.ama ne bılıyım.bu adam 1992 yılından berı 2500 kısıyı amelıyat etmıs.mıkrocerrahıyı turkıyeye o getrmıs.en ıyısıymıs.4000 tl ya yapıyor dusun yanı.insallah derdımıze care once rabbım sonrada o olur.aminnn
hazel üzülme demeyeceğim eminimki çok üzülüyosundur haklısında üzülmekte.ama şunu düşün eşin ameliyatını olur her şey yoluna girer ve bir de bakmışsın hamile kalmışsın sonra 9 ay öyle böyle geçer annesi ve bebişin kucağında..bu günlerde gelicek emin ol..herkesin bebeği kıymetlisidir ma sen onu sıkıntılarla elde ettiğin için çook seveceksin ve o çoook şanslı bir bebiş olucak..sonra ilerde anlatırsın büyüdüğünde seni böyle elde ettik diye..emin ol kendisini çok özel hissedicek..öncelikle ameliyatın sağlıklı bir şekilde sonuçlanması ve en kısa sürede hamile kalman için dua edicem...Allah gönlüne göre verirsinn...
beklemeye devam işte heyecanla öyleee sende durumlar nasıll edamm
Bende bu ay adet oursam doktora gideceğim.Beklemek sinirleirimi bozuyor.Edamm ın sölediği fındık ceviz bal polen aldım bugün.NE olursa olsun başlayacağım.OFFFFFF offfffff
nasıl umutsuzluga kapılmıyayım.esımın sperm degerlerı cok dusuk.ne umudu morfolojı % 1 cok umutusz cok uzgunum.bılıyorum ben hıc anne olamıycam.senağlama