Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasecım senın nıye moralın bzuldu
kızlar sagolun desteklerınız ıcın.
ronyacım dr.cok yogun.yarın dese yarın olcaz ama hemen amelıyat tarıhı verecegını sanmıyorum.bır an once olsada kurtulsak su dertten.bende cok ıstıyorum ama neden bu kadar fark hele morfolojı şok ettı % 1 yaa bunla hamıle kalma sansım % 1 bıle degıldır.o mucızede benı bulmaz offff.
bellı etmedım ama olayı ıdrak etmeye baslayınca gozyaslarım suzuldu gıttı.mac ızlıycektı.ben dızı ızlıyorum dıye kahveye cıktı.onun da moralı bozuk anlıyorum.uzulme dıyıp durdu.ama gıtmesı ıyı oldu.yanında aglayamadım.
ronyacım bu arada durumun ne ınsallah hamılesındr.
adet sancılarım başladı iice adet olmadan bide daha önce adet olduktan sonra olurdu. stres yaptım ondan. ii di ama akşam gene bozuldum. bu ayı şimdiden geçtim bile adet olmadan. üzmim kendimi diom ama yapamadım bu ay nie böleim bilmiorum.
hazel kendini de üzme eşini de bak inan ki moral motivasyon çok önemli yüksek tutmaya çalış hem eşinin moralini hem de kendininkini tabi..
yase hamileymişsin gibi geliyo bana nedense yaaaa belki de hamilesindir canımm..
ronya sen test yaptın mı hiçç.. bi test yapsan aslında belli olur sanki..
tugok ağzından bal damlıo tatlım da yok karnımda rahmim de doluluk var ve hepsi yakında boşalacak biliom! gebelik olsa 3. hafta böle şeler yoktur heralde ya..
aslında çoğu kadın kimyasal gebelik yaşıomuş ve yaşadının farkına bile varmadan sona eriomuş.
yani adet beklendinden kan tahlili de yaptırmayınca adetle atılıomuş. ya da bi kaç gün adet gecikir ya öle atılıomuş..
hazelcim ya sonuçta varikosel olanların değerleri aşağı yukarı böle canım.Ve ameliyat olduktan sonra çoğunun bebeği oluyor.Sen şimdiki değerlere bakma ameliyattan sonraki değerlere bak.YA türkiyede tek iyi o doktor mu var?Başka çok iyiler varsa onlarıda araştırın.gerçi araştırmışsınızdır ama.