- 13 Mayıs 2010
- 693
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanı ıkı defa dedıgım 7 ser defa okudum .bır kere kandılden once bır kerede kandıl aksamı rabbım kabul etsın ınsallah
kenzul arş duasımı canım.onu kıbleye dönüp 7 defa okuyormussun.ben ıkı defa yaptım ama rabbım kabul eder ınsallah.hergun meryem suresı okuyrum.dua edıyorum.dılımden dusmuyor daha napım.degerlerın ıyıce dusmesı sok ettı.harekette dusukluk vardı.hareket ıyı cıktı.dıgerlerı dusuk sasırmamak elde degıl
arkadaşlar bugün yazılan sayfaları okudum herkeste bi umutsuzluk..benim 2 yaşında kızım var 2.bebği düşünüyorum ve bu ay 6. denemem..ilk gebeliğimde 5 ay kafayı yedim ayaklarımı havaya kaldırdım yumurtlamayı falan takip ettim...baktım 5 aydır deniyorum olmuyo umudumu yitirdim hiç uğraşmadım..yani ben istediğim için değil eşim istediğinde ilişkiye girdik..yumurtlama falan da dikkat etmedik. ve o ay kızıma hamile kaldım..yani anlayacağınız umudunu yitirip düşünmediğinde bebiş oluyo...ama sizleri çok iyi anlıyorum benim bu beişte nazlı çıktı 6. denemem....ama ilk hamileliğimde 6. denmede olduğundan bu defa korunmayı bırakınca hemen olmayacağını biliyodum yani stres yapmıyorum...ama bakın yinede 5 denemede olmadı..biraz kısmet işi ....hepiniz gönlünüzü ferah tutun...mesela ben bu ay omazsa umursamıcam..çünkü öğetmenim ve 2 ay içinde olmazsa korunmaya başlayacağım...çünkü doğum yaza rastlasın istemiyorum...2011 şubatta tekrar denemeye başlayacağım...bakalım inşallah olur...
nasıl umutsuzluga kapılmıyayım.esımın sperm degerlerı cok dusuk.ne umudu morfolojı % 1 cok umutusz cok uzgunum.bılıyorum ben hıc anne olamıycam.senağlama
canım keçiboynuzunu uyguluyodunuz dimi siz?keçiboynuzuyla havuç çok iyi geliyor çünkü.ama sen şimdi öyle deyince bende endişelendim bizde eşimin testini özelde yaptırdık.
1cc deki değer 68 milyon hareketlilik %75 morfolojide %90 çıkmıştı.acaba yanlışmıdır ya bu kadar farkedermi acaba?
nasıl umutsuzluga kapılmıyayım.esımın sperm degerlerı cok dusuk.ne umudu morfolojı % 1 cok umutusz cok uzgunum.bılıyorum ben hıc anne olamıycam.senağlama