Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sonucun hiç düşük değil. bence de dikkat et kendine. inş geç döllenmedir. eğer adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarla canım testislm kızlar sonucum sanırım negatif yaaaa 2.65 cıkmış 5 üzeri olması gerek dimi pozitif için
Allah o mercimeğin tosun kadar olduğunu da göstersin inş canım :)kızlarrr miniğim 4.5 haftalıkmış mercimek kadar dedi doktorum :) ben buralardayım ve hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum taa ki o listede adet bekleyen kimse kalmayana kadar :)
kızlarrr miniğim 4.5 haftalıkmış mercimek kadar dedi doktorum :) ben buralardayım ve hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum taa ki o listede adet bekleyen kimse kalmayana kadar :)
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin..
benim adet günüme 3-4 gün kala değerim 46.14 çıkmıştı denizcim galiba 5ten sonra filan pozitif oluyor.ve her gün hemen hemen 2ye katlıyormuş bu değer.
saolun arkadaşlar şimdi dr yanına gittim konuşmak için sonuc negatif ama ne olu ne olmaz 1 hafta daha bekle dedi.ama hamiş olsaydın cıkardı gerci dedi.yinede bekle dedi adet söktürücü falan vermedi.offffffffffff yaaaa bu ayda yattı kızlar siz beni en iyisi temmuza ekleyin
karnında adete benzer sancılar yaşadın mı canım?bu arada unuttum kızlar.tam 20 gündür göğüslerim kocaman ve çok ağrıyorlar.hani adet olmadan büyür ve ağrır ya bu daha şiddetli ağrıyor.sütyen bile rahatsız ediyor sanki göğüslerim başkasına ait emanetmiş gibi :)))) yeni yeni küçülüyorlar.
hazelcim üzülme canım, yarın halledersiniz olmaz mı? iş yerinden izin alma problemi oluyor mu eşinin?
geç olsun ama güç olmasın canım. umarım yarınki testte hiçbir problem olmadığını öğrenirsiniz.
benim de günüme daha çok var ama bu ay erken gelecek sanırım. 29'unda bekliyordum ama dünden beri karnımda adet sancıları var. moralim çok bozuluyor. dün bütün gece ağladım
karnında adete benzer sancılar yaşadın mı canım?
canım benim yaklaşık bir haftadır göğüslerim patlayacak gibi. hafif yeşil damarlar da belirdi. daha önceden dikkat etmezdim ama bu sefer gözüme belirgin geldiler. daha adetime bir hafta var. ama dünden beri de karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. acaba bu ay kırmızılar erken mi gelecek nedirevet canım aynen adet olacak gibiydim.o adet kasılmaları ve göğüs ağrısı.hatta eşim sen kesin adet olucaksın hayatım dedi bende evet kesin olucam yine olmadı demiştim.aynı yani adet belirtileriyle meğer bebiş varmış.