- 11 Nisan 2010
- 3.774
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın güzel ama bak çektirdin ay bile gebe kalsan bi şi olmaz diolar. sen hiç doktora gittin mi gebelik konusunda i,lk bebek girişimin deil mi senin de. eşin de nasıl durumları.
bi de kızlar folik plus 3 ay günde 3 tane içitim. 4 kutuya başlamak istiorum devam edim mi sizce siz nası kullanıosunuz.
guzelcım dun dr. agıttım.yumurtan ya dun ya bugun catlamıs dedı dr. yanı ya 17. ya 18. gunde catlamıs.hala sıvı var dedı.yanı yumurtam hala canlıydı.dun sabah calıstık bakalım tutcakmı
guzelcım (guzel dıyorum adını soylesem olurmu) ben stres yapmıyorum aslında bu ay.benım derdım yumurtam catladımı falan gıbı seylerdı.onu taktım kafaya bu ay.onun dısında stres yapmadım ben.ama yınede olmayınca olmuyor
takmıoruz bence normal. bebek istioruz ve istediğimizden emin olduktan sonra beklemek zor gelio. hani oluruna bırakıp bakalım ne zaman olursa başladık diip kestirip atmıoruz. senin durumunu şimdi hatırladım. gebe kalmışşın sen zate. demek ki elverişlidi durumlarınız. kalp atışlarının duyulmaması her zaman bir risk gebelikte. 8-9 aylık gebeken bile olabilio. Allah bilir.