Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim yaaa. bu ay bişi olmazsa önümüzdeki ay mutlaka alırım.olumunekankayizsmileyok canım ınternette gıttıgıdıyora ovulasyon testı yazarsan cıkar.tanesı 1 tl. labquıck marka alma ama.ona ıyı demıyorlar.ben wondfo marka kullanıyorum.cok ucuz ve yumurtlamana yakın ıkıncı cızgı belırgınlesmeye baslıyor.ıkı cızgı aynı koyulukta oldugu zaman 24-48 saat ıcınde yumurtan catlıycak demek oluyor.eczanelerdede var ama ben ılk eczaneden almıstım.5 tanesıne 50 tl vermıstım.snra ınternetten sıparıs ettım. tanesı 1 tl.ya 3-4 gun ıcınde gelıyor
ay ilk geceden zınk diye hamile kalanlara şaşıyorum. tesadüf mü oluyor şans mı ney bilemedim valla.
bulamadım yav ben senin dediğin markayı
öle mi hazel ya ben de tam yazacaktım okudum. Bugün ölesine bi ovu. testi yapıcaktım ama çok sıvı aldım dayanamadım. Sanki beyaz akıntı var gibidi peçetede. Ama öle yumurta akı gibi deildi. Uçuk beyaz, ayrık. Sperm desem pazartesiden beri çalışmadık ta! Acaba dedim peçete parçalandı mı da omudu. Sonra da önemsemedim. Yapsam sanki iki çizgiyi görecek mişim gibi hissetmiştim. Sen de böle diince. Acaba incir, pal falan yiyom. Ondan mı ki dedim ama bilemiorum ya. Ayda iki kere yumurtlamak normal midir? Eğer ölese? Senin durumunda bi öle ne düşünüosun. İkimizde de benzer seyirler ve zamanlamalar var?
ya bana nasıl hediye ettiler biliyor musun?ara sıra girip bir şeyler yazıyordum o siteye.Sonra sık kullanan üyelere süpriz yapacaklarmış.banada geldi preseed.ve gg dan aldığımdan farklı.Kutusu farklı.fiyatıda 130 dan satıyorlar.acaba orjinallik yönünden fark olşuyor mu ne bileyim?